Központ
2020. november 24. kedd, Emma

Napi horoszkóp – Március 15.

Központ március 15, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 15.

 

Kos: Az egyik szemed nevet a másik pedig sír. Örülsz a hosszú hétvégének, de nem igazán örülsz a tavaszt felváltó télnek. Különösen nehéz lesz a helyzet ma a Kos jegyű gyerekekkel, ők nehezen viselik, hogy most, amikor rohangásznának a négy fal közé szorultak. Szerencsére kreatív játékokkal, és varázslatos mesékkel, (amelyeket lehetőleg a szülők találnak ki), le lehet kötni őket.

Bika: Egy költözésen gondolkodsz pénteken. A hosszú hétvége első napját szeretnéd arra felhasználni, hogy rendbe teszed a lakást, és rendbe teszed a lelkedet is. Ma könnyen jönnek a lakáscsinosítási ötleteid. Ha úgy érzed, hogy inspirációra vágysz, nézz meg egy két lakberendezési blogot. Nem kell egy az egyben megvalósítanod azt, amit ott látsz, de színekhez és formákhoz is meríthetsz ötletet ezekből.

Ikrek: Forradalmi hév fűt március tizenötödikén. No nem feltétlenül a nagypolitika érdekel, sokkal inkább az egyéni helyzeted, és a család élete. Ha úgy tetszik, magán forradalomra készülsz: feltett szándékod, hogy megváltoztass egy családi szokást, akár kisebb (netán nagyobb) veszekedések árán is. Gyűjtsd csokorba, hogy mi mindenen változtatnál, mert így nem kell majd a jövő héten újabb változtatásokat eszközölnöd.

Rák: Egy kis torokfájás, egy kis köhögés, egy kis hőemelkedés… Úgy tűnik, hogy tegnap túl tavasziasan öltözködtél, ma pedig már meg is van ennek az eredménye. A Rákok most a megfázással küszködnek, ezért jobban teszed, ha ma egész nap az ágyban maradsz, egy nagy bögre teával, és több évadnyi vígjátéksorozattal felszerelkezve.

Oroszlán: Intenzív élményekre vágysz pénteken, és semmit sem vagy hajlandó elfogadni, ami felszínes, vagy túl híg. Most erős ízekre, harsány színekre, markáns élményekre vágysz. Még az is lehet, hogy azon kevesek közé tartozol, akik örülnek a hónak. A mai időjárást könnyen értelmezheted úgy, mint egy utolsó lehetőséget arra, hogy kiélvezd a tél örömeit és a hó szépségét:

Szűz: Felejtsd el a féltékenységet: Sőt: A legjobb az lenne, ha ma a párod is le tudná vetkőzni a szerelemféltését. A péntek szóljon a kölcsönös bizalomról, és a mély beszélgetésekről. Az időjárás úgyis a négy fal között maradásra késztet benneteket. Ma folytathatnád a gasztronómiai kalandozásaidat: például a csokifondü az időjáráshoz és a beszélgetős hangulatotokhoz is jól illik.

Mérleg: Már látod a fényt az alagút végén. Ma meglátod a lehetőségeket, amiket még a hétvége tartogat neked és a családodnak. Ezt pedig nem túlzás optimizmusnak hívni, hiszen a mai nap nem pont arra enged következtetni, hogy kellemes tavaszi hétvége vár ránk. A Mérlegeknek különösen jó érzékük van ahhoz, hogy most pozitívra fordítsák az eseményeket, és megszépítsék a váratlanul nyűgös hétvégét.

Skorpió: Mindig van választás, és pénteken ezt a Skorpiók is megtapasztalhatják. Bármi is történik ma te választhatsz két dolog közül: jól érzed magad, vagy rosszul érzed magadat. Mielőtt a második opciót választanád, gondolkodj el azon, hogy vajon a mai történések tényleg érnek-e annyit, hogy a jókedvedet, a természet adta derűdet feláldozd miattuk?

Nyilas: Pénteken szükséged lesz a baráti összefogásra, és arra, hogy minél több szeretet és minél több odafigyelés vegyen körül. Sokféle lazítást terveztél mára, és ezek közül jó néhányat megakadályoz az időjárás. Egyvalamit azonban nem befolyásolhat a márciusi hóhelyzet: a barátaid nevetése akkor is jókedvvel és boldogsággal tölt fel, ha kint tombol a tél, vagy a rosszkedv.

Bak: Olvass a sorok között: Ma különösen jó érzéked van ahhoz, hogy megértsd azt, amit senki sem mer, vagy senki sem akar kimondani. Abban is kifejezetten jó vagy, hogy megfejtsd a kétértelmű mondatokat, és kódold a rejtett üzeneteket. Senkinek sem éri meg ma hazudni a Bakoknak, mert a jegy szülöttei azonnal átlátnak a füllentéseken, és megfejtik az igazságot. Ez pedig elég félelmetes tulajdonság lesz sokak számára.

Vízöntő: Úgy érzed, neked kell annak lenned, aki a többiek élére áll. Ma szívesen gyűjtesz magad köré érdekérvényesítésre vágyó embereket. Lehet, hogy hobbiszakkört alapítasz, vagy a barátnőidből szervezel ötyekört, és az is lehet, hogy egy teljesen új segítő szakmát szeretnél kitanulni. A lényeg, hogy pénteken a másoknak való segítés fog motiválni, és az hogy kiállhass az elnyomottak érdekeiért.

Halak: Belső utazásra indulnak a Halak pénteken. Rengeteg jó könyvvel készültél a hosszú hétvégére, de most olyan gyorsan falod a betűket, hogy valószínűleg már ma el kell kezdened újabb olvasnivalót keresned. A péntek arra is alkalmas, hogy újabb bejegyzésekkel gyarapodjon a mostanában elhanyagolt naplód, vagy blogod.

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 297

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.