Központ
2020. augusztus 08. szombat, László

Napi horoszkóp – Március 17.

Központ március 17, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 17.

 

Kos: A családi történetmesélések ideje jön el vasárnap. Ez a nap a Kosok számára ideális lesz családfakutatáshoz, és mindenfajta családi ügyek megfejtéséhez. Most úgy érzed, hogy pontosan tudod, melyik családtagodnak mit kell tennie a boldogságért. Vigyázat, ez az érzés csalóka: egyáltalán nem biztos, hogy másokat is az tesz boldoggá, aminek te örülnél az ő helyükben.

Bika: Vigyázz az egészségedre v vasárnap. A hirtelen jött hideg megviseli a szervezetedet, emiatt jó lenne, ha most kímélnéd magadat. Most pihenj sokat, és figyelj oda arra, hogy a hidegben is elegendő folyadékot fogyassz. Ez most lehet forró tea is, különösen akkor, ha valamilyen gyógyteát választasz. Ma sokat tehetsz a családod egészségéért is.

Ikrek: Újdonságokat szeretnél bevezetni az életedbe, a családod életébe ma. Tele vagy újító ötletekkel, különösen olyanokkal, amelyeket elfelejtesz egyeztetni a családoddal. Ők pedig nem feltétlenül fogadják jól az újdonságokat. Jobban tennéd, ha egy kicsit demokratikusabb lennél, és átbeszélnéd mindenkivel az életét érintő döntéseidet.

Rák: Ma végre kiélheted a háziasszonyi ambícióidat. Az egész család arra vár, hogy végre édes desszertekkel, és teljesen felesleges kalóriákkal kényeztesd őket. Csokis, mákos vagy gyümölcsös – mindegy, milyen lesz a végeredmény, a lényeg, hogy minél több készüljön belőle, mert bizony elég sok fog fogyni. Könnyen veheted azt észre, hogy sokkal éhesebb vagy szombaton, mint más napokon szoktál.

Oroszlán: Az észérvek nem hatnak rád vasárnap. Ma mindent badarságnak tartasz, amit nem te találsz ki, és nem vagy hajlandó elfogadni mások véleményét. Persze, a családodat egyáltalán nem lepi meg a keményfejűséged. Ők már elég rendesen megszokták, hogy téged szinte teljesen lehetetlen meggyőzni valamiről. Épp ezért ma is rád hagynak mindent, és egyáltalán nem akarnak befolyásolni semmiben sem.

Szűz: A legszívesebben kertészkednél a gyönyörű tavaszi napsütésben. Ebben megakadályoz a hóhelyzet, de ez nem jelenti azt, hogy nem foglalkozhatsz a növényeiddel. Most átnézhetnéd a szobanövényeidet, (lehet, hogy szükséged lesz valamilyen tetűirtó praktikára) és azt is megtervezhetnéd, hogy hogyan nézzenek majd ki az ágyások, amikor végre nemcsak a szobában kertészkedhetsz.

Mérleg: Vasárnap pontosan tudod, hogy mire van szükséged. Ez a nap segít felfedezni, hogy mit szeretnél, és megfogalmazni a vágyaidat. Különösen a családi életre vonatkozó vágyaidat. Ugyanakkor azzal is jó tisztában lenned, hogy valaki kicsit másként kezdett el gondolni rád mint eddig. A mai nap alkalmas lenne arra, hogy helyrehozd a kicsit megromlott renomédat.

Skorpió: Itt az ideje végiggondolnod, hogy van-e valami, amit megbántál? Van-e valami, amit máshogyan csinálnál a mai fejeddel? Mielőtt erre a kérdésre válaszolsz, egyvalamit tudnod kell: ha bármit máshogy csinálsz, mint ahogyan azt tetted, most te is más ember lennél. Szóval a mai gondolkodás lényege nem a megbánás, hanem az, hogy felfedezd, mennyire jó helyre vezettek még a kevésbé jó események is.

Nyilas: Mindig egy lépéssel előrébb jár az eszed, mint ahol a tested. A gondolataid ma is minduntalan elkalandoznak, és azon járnak, hogy hogyan tudnád jobbá tenni a világot, de legalábbis mások életét. Erre szerencsére vasárnap lesz is néhány ötleted, és lesz is alkalmad ara, hogy a gyakorlatban is segítséget nyújthass másoknak.

Bak: Szükséged van arra, hogy hasznosnak érezd magadat szombaton. Épp ezért bárhol képes vagy igazán fontos feladatokat találni, és igazán nagyszerű elfoglaltságokat keresel magadnak. Ma az dob fel, ha látod a munkád kézzelfogható eredményét, ezért jól teszed, ha ma nem elméleteket vagy terveket gyártasz, hanem a tettek mezejére lépsz.

Vízöntő: A legszívesebben mindenkit megmentenél a hóhelyzettől. Ha éppen nem egy hólapáttal a kezedben mented az embereket, érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy vannak-e olyanok a környezetedben, akiknek segítségre lenne szükségük a hirtelen jött hóban? Ha átviszel egy bögre forró teát és egy szelet süteményt a szomszédba, ugyanolyan hasznossá teszed magadat, mintha ismeretleneket segítenél.

Halak: Egy kis hedonizmusra van szükséged vasárnap. Ma nyugodtan kényeztesd magadat finom ételekkel, és nyugodtan engedd meg magadnak a pihenés luxusát. Hidd el, senkinek sem lesz attól rosszabb, ha neked jobb lesz. Itt lenne az ideje, hogy elhidd: megérdemled a boldogságot, és megérdemled a lelki békét. De ez nem jelenti azt, hogy nem kell tenned ezekért:

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 303

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.