Központ
2020. november 28. szombat, Stefánia

Napi horoszkóp – Március 18.

Központ március 18, 2015 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Kitűnő hangulatban kezded a napot, és később sem kell tartanod attól, hogy elborul a kedved. Családodban nagy dolgok vannak készülőben, életedben bekövetkezhet az a fordulópont, amire régóta vártál. Új élményekkel töltődsz fel, és korábbi, rendezetlen ügyeid is szerencsésen alakulnak.

Kedves Bika! A tegnapi nap ikerpárja, nem igen vennéd észre a cserét, minden ismétlődik, csaknem ugyanúgy. Ha számba vetted a döntéseid mellett és ellen szóló érveket, de a mérleg nyelve mégis hol ide, hol oda billen, akkor ma semmiképpen ne erőltesd a dolgot. Hagyd a dolgokat kiforrni, érlelődni.

Kedves Ikrek! A tegnapi feladat szinte minden erődet igénybe vette, és mára úgy érzed, mintha kifacsartak volna. Lazíts egy kicsit, de csak annyira, hogy mások ne vegyék zokon. Tehát csak semmi feltűnés! Dolgozz inkább rutinból, éppen elég tapasztalt vagy ahhoz, hogy félgőzzel is eredményes lehess.

Kedves Rák! Szürke hétköznap ez. Lélekben már a tavaszon is túl vagy, a nyarat várod rendületlenül. Miért nem vagy képes kiélvezni életed minden kellemesnek ígérkező pillanatát? Hová sietsz állandóan? Így a nagy lehetőségek ugyanúgy elsuhannak, mint a bosszúságok. Mi ér többet? Gondolkodj el ezen!

Kedves Oroszlán! Ha elkerülte volna figyelmedet a rügyfakadás, és egyetlen régi emléket sem hozott a tavaszi szél, akkor módfelett kiábrándult vagy. Csalogasd elő gyermekkori emlékeidet, idézd fel a régi tavaszok illatát. A szerelmi bánatban szenvedők szívét is reménységgel tölti el e csodás évszak.

Kedves Szűz! Komoly elhatározásodat oszd meg partnereddel is, hiszen kettőtök életéről van szó. Próbáljatok meg kettesben kiokoskodni valamit. Talán nem is olyan reménytelen a helyzet, mint első pillantásra látszik. Egy jó kapcsolat még a legkomolyabb megrázkódtatásokat is nehézség nélkül kibírja.

Kedves Mérleg! Csendes lenne ez a nap, ha partnered nem rendezne féltékenységi jelenetet. Ahelyett, hogy partnere lennél a vitában, próbáld meg higgadtan megbeszélni vele a dolgot, és meggyőzni róla, hogy téved. Vagy talán mégsem? Akkor pedig ragyogó alkalom ez a mai, hogy eldöntsd, hogyan tovább.

Kedves Skorpió! Végtére is nem olyan rossz, ha nem történik veled semmi, így legalább van időd felmérni lehetőségeidet. Nincs kétséged afelől, hogy a magánéletben kedvező fordulatra van kilátás. Ma nyugodtan lottózhatsz is. Csak a megérzéseidre támaszkodj, ne hallgass a barátok „biztos” tanácsaira.

Kedves Nyilas! Ha netán fontos bejelentést akarsz tenni valakinek, erre ma jó alkalom nyílik. Üzletemberek és üzletasszonyok üzleti ebédet, vagy vacsorát most bonyolítsanak le – minden korábbinál előnyösebb feltételekkel valósulhatnak meg. A „kasszát” tehát ma minden Nyilas elégedetten zárhatja.

Kedves Bak! Ne borítsd fel az „egy kis munka, egy kis pihenés” szabályát. Könnyen kiborulsz, ha csak a feladatokra koncentrálsz. Lopj színt az életedbe! Egy új ruhadarab kedves programok előjele lehet az elkövetkező napokban. „Egyszer élünk, akkor is minek.” Bizonyítsd be, hogy buta hozzáállás ez.

Kedves Vízöntő! Ma önmagadnak kell számot adnod arról, hogy mit is tettél. Nem árt, ha az ember egy kis időre megáll és visszatekint, mi is történt. Jogtalanul vagy elégedetlen önmagaddal, hiszen csodálatos eredményeket értél el, és ha többet törődnél szeretteiddel, nem volna ilyen rossz hangulatod.

Kedves Halak! Mai tevékenységed főleg a láblóbálásban merül ki, de – ha úgy tartja kedved – a kezedet is keresztbe teheted. Lazítsd ki lelki izmaidat, engedd el magad, nem kell meglepetésszerű támadástól tartanod. Ha valaki tétlenkedésed miatt szemrehányást tesz, engedd el a füled mellett szavait.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 376

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.