Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Napi horoszkóp – Március 19.

Központ március 19, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 19.

 

Kos: Bizonyos jelekből arra következtetsz, hogy környezeted nem veszi komolyan az egészségeddel, vagy megélhetéseddel kapcsolatos aggályaidat. Ez bánt, de talán olyan lépésre késztet, amely jó irányt ad majd az életednek. Hajlamos vagy megnyitni a szívedet annak, aki hálás a közeledésre.

Bika: Újabb ajánlatokat kaphatsz. Ne idegenkedj a változtatástól csak azért, mert változtatás. Változtatnod kell tehát, de egyáltalán nem mindegy, hogyan. Nézz alaposan körül, ne kapkodj, de a döntést sem húzhatod-halaszthatod a végtelenségig. A csillagok azt jósolják, hogy jól döntesz majd.

Ikrek: Kockázatos feladattal bízhatnak meg. Ha jól oldod meg, hosszú időre megszűnnek gondjaid, és nagy valószínűséggel anyagi problémáid is megoldódnak egy ideig. Természetesen nincs az a pénz, aminek ne tudnál a nyakára hágni, de most az egyszer nem bánod meg, ha óvatosabban bánsz vele.

Rák: Kissé lelassult ütemben éled napjaidat. Nem baj, ha lazítasz, úgyis rendkívül feszített iramban éled az életet. Megszokták már gyakori szeszélyeidet és hangulatváltásaidat. Senkinek sem tűnik fel egy újabb váltás. Ez néha persze baj is, hisz azt sem veszik észre, ha segítségre szorulnál.

Oroszlán: Az Oroszlánok ma kirobbanó hangulatban és erőben vannak. Kiváltképpen fogékonyak egy új kapcsolat teremtésére, mint a régiek ápolására. Használd ki a lehetőséget: Csak ki kell nyújtanod a kezedet, és ha percekre is, de megérintheted végre a boldogság sokat kergetett kék madarát.

Szűz: Feleslegesen aggodalmaskodsz, nem fenyeget semmi. Talán kimerült vagy, és mindenben veszélyt látsz. Próbálj koncentrálni valamire, hogy ezek a félelmek ne foglalják le drága idődet. Könnyen lehet, hogy most összpontosítani is képtelen vagy. Ha így van, vonulj vissza és zárkózz magadba.

Mérleg: Ne veszítsd el türelmedet: Akik siettetnek, nem biztos, hogy a gyorsabb befejezés reményében teszik, lehet, hogy csak idegesítenek. Képtelenek elviselni, hogy általában kiegyensúlyozott, higgadt és legtöbbször sikeres vagy. Partnered is ezt veti a szemedre, ahelyett, hogy örülne neki.

Skorpió: Március vége vízválasztót jelenthet a Skorpiók életében. Akadályok tornyosulhatnak vágyaid előtt, a magánéletben döntési helyzet állhat elő. Határoznod kell, milyen kérdésekre kell azonnal választ adni, és melyekkel várhatsz még. A közeli napok nem alkalmasak a gyors döntésekre.

Nyilas: Légy óvatos, és ne vágj fel az emberek előtt, mert sokan csak az alkalmat lesik, hogy árthassanak neked. Ne feledkezz meg arról, hogy fontos döntéseket kell meghoznod, melyektől sok minden függhet. Nyilas szülőknek ma nagy örömet szerezhet a gyermekük. Mégis csak jól nevelték őket.

Bak: Nem feltétlenül a szerelem, mint inkább az erotikus vágyak jutnak ma felszínre. Akár a hím-, akár a nőnemhez tartozol, lehetsz te a kezdeményező. Ne szégyelld kívánságaidat, bátran mutasd ki azt, hogy mire vágysz: Legnagyobb meglepetésedre, partnerednek nem lesz ellenére közeledésed.

Vízöntő: Döntened kell, és ez nem tartozik kedvenc foglalatosságaid közé. Amilyen határozottsággal, kérlelhetetlen tiszta logikával tudsz másoknak tanácsot adni, olyan bizonytalan és tétova leszel, ha saját ügyedben kell kimondanod az igent vagy a nemet. Végy erőt magadon, és határozz végre.

Halak: Alkotóerőid ismét a felszínre törnek. Igyekezz úgy befogni őket, hogy a legnagyobb hatást fejthessék ki, hogy minél kevesebb menjen veszendőbe belőlük. A legokosabb, ha egyetlen, pontosan meghatározott célt tűzöl magad elé, és kizárólag erre összpontosítasz. Takarékoskodj az ügyekkel.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 353

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.