horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 20.

Napi horoszkóp – Március 20.

 

Kos: Ha az utóbbi időben sokat nyugtalankodtál családi helyzeted vagy gyermeked, illetve a saját jövőd miatt, most megnyugodhatsz. A ráncok kisimultak, és az aggodalmak átadhatják helyüket az örömteli érzéseknek. A szerelemre is nyitottabb, fogékonyabb vagy. Ennek meg is lesz az eredménye.

Bika: Amikor fáradt vagy, sokkal reménytelenebbnek látsz mindent. Ne sajnáld az időt a pihenésre. Üdítően hat rád, ha kiszakadsz megszokott környezetedből, ezért ne utasíts vissza egy ígéretesnek látszó meghívást. Esetleg menj elébe, és tégy arról, hogy valami váratlan dolog történjen veled.

Bika: Amikor fáradt vagy, sokkal reménytelenebbnek látsz mindent. Ne sajnáld az időt a pihenésre. Üdítően hat rád, ha kiszakadsz megszokott környezetedből, ezért ne utasíts vissza egy ígéretesnek látszó meghívást. Esetleg menj elébe, és tégy arról, hogy valami váratlan dolog történjen veled.

Rák: Ma megtörténhet a csoda, de vigyázz, nehogy az elmúlt napok rosszkedve hályogot vonjon szemedre. A csoda különös jószág, van úgy, hogy figyelmetlenül, bárgyún elsétálunk mellette. Nincs kellemetlenebb érzés a rádöbbenésnél. Ilyenkor már hiába rohanunk vissza, az ajtó nem nyílik többé.

Oroszlán: Környezeted nehezen viseli hullámzó kedélyállapotodat. Nemcsak te dolgozol sokat, mások is. Tűrik morgolódásodat, mert nem akarják felébreszteni az alvó oroszlánt. Ne csak másokon, magadon is próbálj meg uralkodni. Ettől még nem esik le fejedről a korona, méltóságod és is megmarad.

Szűz: Ma felszínre törhet egy munkatársad és a közötted lévő nézetkülönbség. Szerencsére úrinők módjára sikerül megtárgyalnotok a problémákat, így még tanultok is a másik érveiből. Mindig ilyen diplomatikus módon kellene rendezned az ügyeidet. Sajnos az este újra próbára teszi türelmedet.

Mérleg: Nem érdemes ma semmin sem idegesítened magad. Ne is készülj fel a nagy megpróbáltatásokra, úgysem tudsz minden meglepetés ellen előre védekezni. Ha barátaiddal töltöd az estét, remekül fogtok szórakozni. Partnered azonban valószínűleg csak bosszantana, és hamar kitörne a botrány.

Skorpió: Nagyszerűen telik ez a nap. Amibe belefogsz, sikerül, amit szeretnél, hamarosan beteljesedik. Még erőlködnöd sem kell ahhoz, hogy sikereket érj el, megszilárdítsd pozíciódat. Játszva oldod meg a máskor reménytelennek látszó feladatokat, mesteri érzékkel tudod kikerülni a buktatókat.

Nyilas: Máris meghozta első gyümölcsét a tavasz. Csak így tovább, érdemes mindent beleadni. Bár téged nem kell félteni, energiád kiapadhatatlannak látszik. Ez egyben veszély forrása is, mert megárthat, ha túlhajtod magad. Közeli hozzátartozód egészségi állapota felől ne felejts érdeklődni.

Bak: Ha kellő könnyedséggel vagy képes kezelni a mai napot, és nem hagyod otthon az asztalfiókban a leleményességedet, nagyon sok minden – eddig lehetetlennek, hihetetlennek tartott dolog – sikerülhet. A szerelemben is extra sikereket könyvelhetsz el, és a munkában sem lesz csalódásod.

Vízöntő: Rosszkedvűen ébredsz, és sem ed, sem gyermekeid nem képesek felvidítani. Lassan rájössz, hogy a hiba benned van. Udvariasságod azonban megóv attól, hogy sértőn viselkedj, bárkit is megbánts. Jobb kedvre csak az este fog hangolni, ugyanis nem akármilyen élményben lesz részed.

Halak: Ilyen események minden héten elkelnének. Felfrissültél, szinte megfiatalodtál. Testedbe újra erő költözött, lélekben megtisztultál, bizakodóan tekintesz a jövőbe. Még hűséges társad, a magányosság érzése is elmaradt valahol a nagy kavarodásban. Lehet, hogy ezt már a tavasz okozza?

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.