Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Március 20.

Központ március 20, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 20.

 

Kos: Lehetne egy kockázattal több? Valószínűleg ma akkor jársz jól, ha mersz egy kicsit kockáztatni. Talán a főnököd kér erre, talán a párod akar belevinni valamibe, ami enyhe rizikóval jár, mindenesetre nyugodtan vágj bele az ismeretlenbe. Tartsd szem előtt, hogy semmit sem veszíthetsz, kizárólag az unalmas hétköznapokat.

Bika: Hatalmas a közlési vágy benned, és különösen örülsz annak, ha idegenek is meghallgatnak. Úgy érzed, hogy az ismeretlenek nagyobb figyelemmel fordulnak feléd, mint az ismerősök. Persze ez csak illúzió, aminek nem lenne szabad bedőlnöd. Hidd el, az ismerőseid körében pont ma válsz olyan személlyé, akinek adni kell a szavára.

Ikrek: A műszaki eszközeid könnyen megviccelhetnek szerdán. Nem igazán műszaki hibára gondolok, de érdemes megnézned, hogy minden e-mailedet elolvastad-e, nem bujkálnak-e olvasatlanul hasznos üzenetek a levélszemét mappában. A telefonod talán nem jelzi ki a hívásokat, vagy az sms-eket titkolja előled. Járj utána, mi lehet a hiba.

Rák: Ha elég előrelátó voltál tegnap, akkor ma sokkal könnyebb dolgod lesz, hiszen már dolgoztál előre egy keveset. Az így nyert szabadidődet most felhasználhatod arra, hogy magaddal foglalkozz. Figyeld meg a gondolataidat, és változtasd meg a negatívakat: fordítsd át őket pozitívba, mert így sokkal jobb kedved lesz. Igaz, ezt gyakorolnod kell majd egy kicsit.

Oroszlán: Arra jössz rá, hogy nehéz egyszerre „két urat szolgálni”. Szerdán szeretnéd, ha megoszthatnád a figyelmedet két teljesen különböző feladat, két különböző helyzet és két különböző ember között. Ha ez nem jön össze, akkor koncentrálj önmagadra, és arra a feladatra, helyzetre és emberre, amelyik neked sokkal fontosabb. Mert azért az egyik fontosabb, ugye?

Szűz: Szánj több időt a barátnőidre: Ma igazán megérdemelnek egy kis extra figyelmet, és erre nagy szükségük is van. Talán az egyikük még kölcsön is kér tőled valamit. Ez lehet egy ruhadarab, egy neked fontos tárgy, vagy egy kisebb pénzösszeg. Mindegy, mire van szüksége, segíts rajta, még akkor is, ha a kedvenc pulcsidat szeretné kölcsönkérni:

Mérleg: Észmunkában te leszel a legjobb szerdán. Talán eddig nem épp a racionális döntéseidről híresültél el, és talán a mai lépéseidet is inkább a megérzéseid és a szíved szava alapján hozod meg. A külvilág mégis úgy ítéli meg, hogy racionális döntést hoztál, méghozzá egy olyan döntést, aminek már régen itt volt az ideje.

Skorpió: Valamilyen újdonságra vágysz az életedben, olyasmire, amit még sohasem csináltál. No azért óvatos duhaj vagy, és csak olyan programokba mész bele szerdán, amikben lesznek társaid is. Ma főleg a pároddal szeretnél elmenni olyan helyekre, amelyeken még egyikőtök sem járt. De az is lehet, hogy pusztán egy moziba ültök be, ha kevésbé vagytok kalandvágyóak.

Nyilas: Vigyázat, egy kis féltékenység vegyül a hétköznapjaidba. És most nemcsak a párod figyeli árgus szemekkel, hogy kikkel találkozol, de a barátnőid között is felüti a fejét a féltékenység. Mindenki rajtad osztozkodik, még akkor is, ha neked ez nem tűnik fel. Próbálj meg igazságot tenni a csajok között, a párodat pedig a szokásos módon szerelheted le.

Bak: Szerdán az lesz az érzésed, hogy ez a világ túl kicsi neked. Túl szűkösnek érzed majd a kereteket, amelyek körbevesznek téged. Egész nap kényelmetlenül fészkelődsz a széken, és úgy érzed, hogy az asztalod sem a megfelelő méretű. A neked szánt mai feladatokról már ne is beszéljünk, azok szinte gúzsba kötnek. Gyorsan csináld meg őket, hogy túl legyél a nehezén:

Vízöntő: Gyereknevelési kérdésekben szerdán igazi szaktekintélynek számítasz. Akár a saját gyerekeidről van szó, akár mások kérnek tőled tanácsot, a leghíresebb gyerekpszichológusokat megszégyenítő módszerek jutnak az eszedbe. Szakterületeid a tanulásra való ösztönzés és az önálló leckeírás. Igaz, saját gyerek esetén lehetséges, hogy te írod meg az ő leckéjét önállóan.

Halak: Vannak nagy terveid ugye? Hisz minden Halak szeret álmodozni arról, hogy egyszer megvalósítja a legtitkosabb vágyait. Ma eljött az a nap, amikor ezt megteheted. Persze lehetséges, hogy nem valósíthatod meg A-tól Z-ig az egészet. De az ábécé első néhány betűjét könnyebben kipipálhatod, mint azt gondolnád. Kezdetnek talán ez is elég lesz, ugye?

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 350

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.