Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Március 22.

Központ március 22, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 22.

 

Kos: Ha eddig lefoglaltak a különféle események, ma arra is időt szakíthatsz, hogy átgondold a történteket. Minden kellemes élményt elraktározol, és amikor nem történik semmi, abból élsz, amit az élettől kaptál. Ez ma is megóv attól, hogy elkeserítsenek a kisebb-nagyobb kellemetlenségek.

Bika: Valóban rád illik a mondás: „lassú víz partot mos”. Ezt te is tudod, aggódsz is miatta eleget, hogy felgyorsult, megváltozott világunkban meg tudsz-e felelni a megváltozott követelményeknek. Egyetlen dologtól kell csak óvakodnod, nehogy olyasmibe kezdj, ami lényedtől végképp idegen.

Ikrek: Mivel lelkierőd mélyponton van, sajnos számítanod kell arra, hogy egy hozzád közel álló személy megpróbálja kiterjeszteni a befolyását rád. Egyszerűbben fogalmazva: el akar csábítani, és nagy valószínűséggel sikerülni fog neki. Akár sikerül, akár nem, szomorú vége lesz a kalandnak.

Rák: Úgy érzed, a szerencse ma rád mosolyog. Lehet, hogy családi életedben, vagy a munkádban következik be valami változás. Reggel még nem tudod, miről is lehet szó, azt azonban biztosan érzed: történik veled ma valami különös. Várakozva tekints e nap elébe még akkor is, ha rossz a kedved.

Oroszlán: Ha nem veszett ki teljesen belőled játékos kedved, akkor ma egész jól viseled a megpróbáltatásokat. Nem kell mindent komolyan venni. Állítólag akkor válunk igazán felnőtté, ha a pocsolyákat rendszerint kikerüljük. Lépj bele bátran, hiszen különben sohasem tudod meg, milyen mély.

Szűz: Milyen is lehetne egy tavaszi nap? Ha könnyű ruhában indulsz el, akkor bőrig ázol. Ha ernyőt viszel magaddal, feleslegesen cipeled. Szerencsére csak az időjárás űz tréfát, üzleti ügyeid rendben mennek. Semmi sem hozhat ki sodrodból. Másnak is szemet szúr nem mindennapi magatartásod.

Mérleg: Kibabrál veled a sors, valahogy semmi sem akar sikerülni. Ha egy jót nevetnél az egészen, hamar túl lennél rajta. Ellenkező esetben csak idegesség gyötör egész nap. Megoldás lehet az is, ha ki sem mozdulsz otthonodból, de az élet nem állhat meg. Mindennek haladnia kell a maga útján.

Skorpió: Változatlanul jól mennek dolgaid. Amihez csak nyúlsz, arannyá válik, terveid viharosan teljesülnek. Már neked is furcsa ez a szokatlan helyzet. Bár erre vártál mindig, ezt szeretted volna átélni a kudarcokkal teli napokban is, mégis egy kicsit hihetetlennek tűnik ez a sikerszéria.

Nyilas: Vigyázz a tárgyakkal, mert ma könnyen kibabrálhatnak veled. Kezedet megszúrhatod, tányérokat ejthetsz le. Összekuszálódott pénzügyeid rendbetételére tégy lépéseket, de újabb kölcsönt semmiképpen se vegyél már fel. Ha ma pénz áll a házhoz, alaposan fontold meg, hogy mire is adod ki.

Bak: Ne akard mindenáron egyértelműsíteni a helyzeteket: Magyarázkodásnak fogják vélni törekvésedet, és szándékaidnak hátterét igyekeznek firtatni. Nem az ész diadalát fogja jelenteni a mai nap. Üzleti vállalkozásoddal kapcsolatban ne sajnáld a reklámra fordított pénzt: Az bőven megtérül.

Vízöntő: Örülsz, hogy hamarosan itt a hétvége. Munkahelyeden inkább csak ott vagy, az elvégzendőknek nem sokat ártasz. Szeretnéd mielőbb magad mögött tudni a feladatokat, és valami egészen mással foglalkozni. Közeleg a húsvét, tele vagy ajándékötletekkel. Tedd azt, ami kedved szerint való.

Halak: Szürke nap ez, és a kedved ugyanolyan. Nem érted a dolgot, nem tudsz magyarázatot adni a jelenségre. Hiszen kék az ég, zöld a fű, a kövér rügyekből színpompás virágok pattannak elő. Micsoda ellentét a külvilág színes kavalkádja és a téged hatalmában tartó nyomasztó szürkeség között.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 306

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.