Központ
2020. január 25. szombat, Pál

Napi horoszkóp – Március 24.

Központ március 24, 2016 Kávé mellé

Kedves Kos! Valami történt az életedben, ami büszkeséggel tölt el. Oszd meg örömödet barátaiddal, szeretteiddel is, hiszen éppen arra vágysz, hogy egy kicsit megfürödj az elismerésben. Tégy meg mindent, hogy az ünneplés hangulatos legyen. Akár bonts pezsgőt, de egy gyertyafényes vacsora is belefér.

Kedves Bika! Próbálod elűzni a makacsul vissza-visszatérő komor gondolataidat. Mindhiába. Aztán már ez sem zavar, nem érdekel semmi: a jó nem villanyoz fel, a rossz nem szegi kedvedet. Remény veszítve téblábolsz. Vegyél erőt magadon, és nézz utána, hol van a környéken lehetőség egy kis testmozgásra!

Kedves Ikrek! Még egy rossz hír sem tud kizökkenteni nyugalmadból, pedig néhányan körülötted igencsak szeretnék elérni ezt. Ne is figyelj rájuk, mert még azt sem érdemlik meg. Azt viszont nem bánod meg, ha észreveszed azt a kedves szempárt, amelyik olyan kitartóan és csendes áhítattal tapad rád.

Kedves Rák! Új erőre kaptál a tegnapi beszélgetésből. Nem árt néha kitárulkozni! Mire valók a barátok, ha nem arra, hogy kiöntsd a szívedet, elmondd bánatodat. Ha nem is adnak használható tanácsot, az is valami, hogy beszélhettél gondjaidról. Közben neked is eszedbe juthatnak megváltó gondolatok.

Kedves Oroszlán! Ma érhet némi kellemetlenség, de hát mikor nem? A lényeg, hogy ne szívd mellre. Inkább keresd meg az okát. A legtöbb Oroszlánnal az a baj, hogy oly kevésbé ismeri önmagát, miközben másokról mindent tudni vél. Ha önmagadnak felfeded hibáidat, tartsd titokban, de változtass rajtuk!

Kedves Szűz! Gyanúba keveredsz egy ostoba história kapcsán. Bár kiderül, hogy ez ügyben vétlen vagy, mégis számos homályos pontra derül fény. Otthon képtelen leszel leplezni érzelmeidet, jobb, ha mindent bevallasz. Kellemetlen percekben lesz részed, de jobb, mintha véletlenül derülnének ki a dolgok.

Kedves Mérleg! Nem akad különösebb tennivalód, így néhány magánjellegű ügyed intézésére fordítod a napot. Először próbáld meg telefonon lerendezni dolgaidat, így megspórolhatsz néhány felesleges utat. Ha sikerült elintézned, gondolj arra, hogy mindjárt itt a hétvége, és kellően kipihenheted magad.

Kedves Skorpió! Kényelmesen kinyújtóztathatod magad. Nincs olyan sürgős dolog, ami most arra kényszerítene, hogy feladd a pihenést, és a munkának szenteld az eljövendő hétvégét. Kirándulj, ússz, teniszezz, használd ki lehetőségeidet. Minden kikapcsolódást jelentő tevékenység a javadra szolgál most.

Kedves Nyilas! Ma sokszor adódik olyan helyzet, hogy egy hajszál választ el a baj megtörténtétől. Úgy látszik, őrangyalod most különös gonddal vigyáz rád. Talán az is az ő „műve”, hogy valaki olyannal hoz össze a sors, aki hatást gyakorol rád. A házasok most törhetik a fejüket, miképp cselekedjenek.

Kedves Bak! Semlegesnek ígérkezik a mai nap. A bolygók állása nem hoz világrengető változásokat. Ha bármibe belefogsz, senki sem ellenzi ugyan, de nem is segíti törekvéseidet. Épp ezért számíts arra, hogy elhúzódó lesz minden cselekedeted. Jó, ha eleve olyat teszel, aminek a lassú tempó a feltétele.

Kedves Vízöntő! Munkádban minden a lehető legnagyobb rendben van. Igazán nem kell attól tartanod, hogy munka nélkül maradsz, pozíciód megingathatatlanul biztos. Nem állítható ugyanez kapcsolataidról. Ma kisebb összezördülésre számíthatsz. Első gondolatod azonban ne az egyszerű elutasítás legyen.

Kedves Halak! Újfent kétségek gyötörnek. Mint annyiszor, most is szerelmed hűségét illetően. Bármi áron bizonyosságot akarsz szerezni. De pontosan mire is? Sejtésekre, gyanúsítgatásokra nem építhetsz. Odáig csak nem süllyedsz, hogy kövesd, leskelődj. Miért tennéd ki magad ilyen kínos helyzeteknek?

forrás: noiportal.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 514

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.