Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Napi horoszkóp – Március 29.

Központ március 29, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 29.

 

Kedves Kos: Alkotóerőd, kreativitásod mozgásba lendült, és ez minden területen érezteti üdvös hatását. Kifejezésre juthat abban is, hogy végre megvalósíthatod régóta dédelgetett terveidet, vagy egyszerűen csak átrendezed lakásodat. Az álláskeresőknek is kedvező időszak ez pályázatuk beadására.

Kedves Bika: Végső formába öntöd elképzeléseidet. Tisztában vagy vele, milyen sokat von le az értékéből, a megvalósítást késlelteti, még meg is hiúsíthatja, ha a kidolgozás hányaveti. Többször is végiggondolhatod hát az egészet. Ha már ennyi munkát öltél bele, legyen minden szempontból kifogástalan.

Kedves Ikrek: Percről percre változik a hangulatod, így nem csoda, hogy olyan gyorsan ráunsz mindenre és mindenkire. Azon se csodálkozz, ha azok, akiket vihar gyorsan meguntál, látni sem akarnak többé. Ráadásul mindezt lelkesen és nagy igyekezettel teszed, amitől az eredmény még lehangolóbb lesz.

Kedves Rák: Az átlagos hétköznapok átlagos hétköznapját éled. Minden olyan, mint egyéb „normális” napokon, ami persze a te számodra túl langyos. Ma viszont ötleted sincs, mihez kezdenél legszívesebben. Nincs egy jó film, sehova sem mennél szívesen. Olvasás közben pedig elkalandoznak gondolataid.

Kedves Oroszlán: Ha az Oroszlán éppen nem szerelmes, akkor fölöttébb vágyik rá. Ma lehet, hogy utolér ez a mennyi érzés, mely olyan, mint a hirtelen lerészegedés. És minél tovább tart ez az állapot, annál fájdalmasabb az utóhatása. Most nem gondolsz erre, hiszen ha szerelmes vagy, nem vagy eszednél.

Kedves Szűz: Képtelen vagy az emberek szeme elé kerülni, még a saját tükörképedet sem bírod elviselni. Ha teheted, utazz el valahová. Az idő is a kedvedben jár, így akár a természetben is kereshetsz megnyugvást feldúlt lelkednek. Nem irigylésre méltó a helyzeted, de azért nem kell elcsüggedni.

Kedves Mérleg: Itt az ideje, hogy átnézd ügyeidet, mielőbb pótold elmaradásaidat. Az első negyedévet remekül zártad, nem kezdheted mindjárt szétszórtan a másodikat. Munkádat nagyra értékelik, így nem kizárt, hogy valamiféle jutalomban is részesülsz. Este oszd meg örömödet partnereddel, családoddal.

Kedves Skorpió: A tegnapi kellemes nap hatása alatt vagy, az életet szépnek, könnyűnek, gondtalannak látod. Az emberek is érzik, hogy valami megváltozott, mintha kicseréltek volna. Vigyázz, lehet, hogy ezt kihasználandó veszélyes vizekre igyekeznek irányítani hajódat. Ne engedj a szirénhangoknak.

Kedves Nyilas: Ma kikapcsolódni akarsz, amit sokféleképpen tehetsz, nemcsak úgy, ahogyan eredetileg képzelted. Éppen ezért légy nyitott, ha ismerősök, barátok akarnak veled programot szervezni. Töprengő, önemésztő Nyilasok ma könnyen juthatnak arra a felismerésre, hogy valamin változtatni kellene.

Kedves Bak: Óvatosságra int ez a nap. Ha megállapodást, szerződést kötsz, ha hivatalos papírt írsz alá, ha anyagi sorsodat illetően hozol döntést, légy nagyon óvatos: Ha kevésnek találod az időt a dolgok átgondolására, inkább kérj haladékot. Komoly veszteségeket jelenthet most a meggondolatlanság.

Kedves Vízöntő: Ma valahogy semmi sem akar sikerülni. Amihez csak hozzányúlsz, azt elejted, elveszíted, és így tovább. Mintha lábuk nőtt volna a tárgyaknak. Az sem kizárt, hogy valamilyen kár ér. A mérgelődés nem segít. Inkább igyekezz haza, feküdj le: Jobbat – minden jel erre mutat – nem tehetsz.

Kedves Halak: Nagy esemény, ha éppen nincs esemény. Így aztán magad sem tudod, hogy kedveszegetten unatkozz, vagy vidáman fickándozz. Légy inkább gyakorlatias. Győződj meg róla, van-e otthon valami tennivalód. Noha jobban kedveled az oldalpillantásokat, nem árt, ha néhanapján előrelátó vagy.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 383

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.