Központ
2020. augusztus 11. kedd, Zsuzsanna, Tiborc

Napi horoszkóp – Március 29.

Központ március 29, 2013 Kávé mellé

horoszkopNapi horoszkóp – Március 29.

 

Kos: Alkotóerőd, kreativitásod mozgásba lendült, és ez minden területen érezteti üdvös hatását. Kifejezésre juthat abban is, hogy végre megvalósíthatod régóta dédelgetett terveidet, vagy egyszerűen csak átrendezed lakásodat. Az álláskeresőknek is kedvező időszak ez pályázatuk beadására.

Bika: Végső formába öntöd elképzeléseidet. Tisztában vagy vele, milyen sokat von le az értékéből, a megvalósítást késlelteti, még meg is hiúsíthatja, ha a kidolgozás hányaveti. Többször is végiggondolhatod hát az egészet. Ha már ennyi munkát öltél bele, legyen minden szempontból kifogástalan.

Ikrek: Percről percre változik a hangulatod, így nem csoda, hogy olyan gyorsan ráunsz mindenre és mindenkire. Azon se csodálkozz, ha azok, akiket vihar gyorsan meguntál, látni sem akarnak többé. Ráadásul mindezt lelkesen és nagy igyekezettel teszed, amitől az eredmény még lehangolóbb lesz.

Rák: Az átlagos hétköznapok átlagos hétköznapját éled. Minden olyan, mint egyéb „normális” napokon, ami persze a te számodra túl langyos. Ma viszont ötleted sincs, mihez kezdenél legszívesebben. Nincs egy jó film, sehova sem mennél szívesen. Olvasás közben pedig elkalandoznak gondolataid.

Oroszlán: Ha az Oroszlán éppen nem szerelmes, akkor fölöttébb vágyik rá. Ma lehet, hogy utolér ez a mennyi érzés, mely olyan, mint a hirtelen lerészegedés. És minél tovább tart ez az állapot, annál fájdalmasabb az utóhatása. Most nem gondolsz erre, hiszen ha szerelmes vagy, nem vagy eszednél.

Szűz: Képtelen vagy az emberek szeme elé kerülni, még a saját tükörképedet sem bírod elviselni. Ha teheted, utazz el valahová. Az idő is a kedvedben jár, így akár a természetben is kereshetsz megnyugvást feldúlt lelkednek. Nem irigylésre méltó a helyzeted, de azért nem kell elcsüggedni.

Mérleg: Itt az ideje, hogy átnézd ügyeidet, mielőbb pótold elmaradásaidat. Az első negyedévet remekül zártad, nem kezdheted mindjárt szétszórtan a másodikat. Munkádat nagyra értékelik, így nem kizárt, hogy valamiféle jutalomban is részesülsz. Este oszd meg örömödet partnereddel, családoddal.

Skorpió: A tegnapi kellemes nap hatása alatt vagy, az életet szépnek, könnyűnek, gondtalannak látod. Az emberek is érzik, hogy valami megváltozott, mintha kicseréltek volna. Vigyázz, lehet, hogy ezt kihasználandó veszélyes vizekre igyekeznek irányítani hajódat. Ne engedj a szirénhangoknak:

Nyilas: Ma kikapcsolódni akarsz, amit sokféleképpen tehetsz, nemcsak úgy, ahogyan eredetileg képzelted. Éppen ezért légy nyitott, ha ismerősök, barátok akarnak veled programot szervezni. Töprengő, önemésztő Nyilasok ma könnyen juthatnak arra a felismerésre, hogy valamin változtatni kellene.

Bak: Óvatosságra int ez a nap. Ha megállapodást, szerződést kötsz, ha hivatalos papírt írsz alá, ha anyagi sorsodat illetően hozol döntést, légy nagyon óvatos: Ha kevésnek találod az időt a dolgok átgondolására, inkább kérj haladékot. Komoly veszteségeket jelenthet most a meggondolatlanság.

Vízöntő: Ma valahogy semmi sem akar sikerülni. Amihez csak hozzányúlsz, azt elejted, elveszíted, és így tovább. Mintha lábuk nőtt volna a tárgyaknak. Az sem kizárt, hogy valamilyen kár ér. A mérgelődés nem segít. Inkább igyekezz haza, feküdj le: Jobbat – minden jel erre mutat – nem tehetsz.

Halak: Nagy esemény, ha éppen nincs esemény. Így aztán magad sem tudod, hogy kedveszegetten unatkozz, vagy vidáman fickándozz. Légy inkább gyakorlatias. Győződj meg róla, van-e otthon valami tennivalód. Noha jobban kedveled az oldalpillantásokat, nem árt, ha néhanapján előrelátó vagy.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 313

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.