Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Napi horoszkóp – Március 3.

Központ március 3, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 3.

 

Kos: Társa bevételei mélypontra zuhanhatnak, és ez az ön anyagi helyzetét is érintheti. Több felelősséget kell vállalnia pénzügyeiért, ráadásul a cég költségvetését is meg kell nyirbálnia.

Bika: Barátság, családi vagy házastársi kapcsolat szorosabbra fonódik. Minél több embert tud megnyerni az együttműködésnek, annál jobbak az esélyei, hogy céljaiban sikeres lesz.

Ikrek: Elismerésre számíthat a munkahelyén, pozíciójában bebiztosíthatja magát. Végezze a munkáját olyan lelkiismeretesen, mintha a saját főnöke lenne!

Rák: Egy esetleges külföldi utazás hasznos ismeretekhez és a szép élmények mellett kézzelfogható haszonhoz is juttatja. Gyermekével szemben szigorúbb hozzáállásra lesz szükség…

Oroszlán: Igyekezzék kideríteni, hogyan is áll anyagilag, mert így a megfelelő ismeretek birtokában hozhat fontos döntéseket. Örökségi ügyek intézésére alkalmas a mai nap.

Szűz: Munkájában tervezzen megfontoltan, és keményebben feszüljön neki feladatainak. Jó nap ez azoknak, akik vesztesei a szerelmi és szakmai küzdőtereknek. Hallgasson megérzéseire!

Mérleg: Teljesen belefeledkezik feladatába, hiszen ez nagymértékben befolyásolhatja jövőjét, szakmailag és anyagilag egyaránt. Ha jutalmat kap, most az egyszer tegye félre ezt a pénzt!

Skorpió: Önbizalmát növeli egy felelősségteljes megbízatás. Párkapcsolatában igyekezzék megteremteni egy „elmélyítő periódust”! Szerelmével sokkal közelebb kerülhetnek most egymáshoz.

Nyilas: Talán nincs is kedve kibújni az odújából. Fészkelje be magát kényelmesen, hallgasson zenét, esetleg vendégelje meg a rokonságot! Határozza el, hogy nem hagyja eltunyulni testét!

Bak: Kapcsolatai jól kamatoznak az üzleti életben. Szerencsére azokon is képes nagyon gyorsan átlátni, akik pusztán érdekből akarnak önhöz közeledni.

Vízöntő: Kemény munkával elnyerheti főnökei elismerését. Ha új szakmában szeretné kipróbálni képességeit, esetleg egy jobban fizető állást keres, most bátran tegye meg.

Halak: Azon veszi észre magát, hogy egyre többször gondol arra, hogy megpróbálhatná másutt is. A mostanában felajánlott külföldi tanulmányút előrelépéssel kecsegtet. Gondolja meg!

Forrás: blikk.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 355

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.