Központ
2020. augusztus 08. szombat, László

Napi horoszkóp – Március 3.

Központ március 2, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 3.

 

Kos: Szombaton is önmagad szórakoztatására keresel újabbnál újabb feszültségforrásokat. Ezt bárki más furcsállná, neked azonban szinte teljesen természetes, hogy ha valamin felhúzhatod magadat az szórakoztató is lehet egy kicsit. Vigyázat, mindegy, hogy ma „játszásiból” vagy igazából kezded az idegeskedést, a végén igencsak feszültté válhatsz. Ezt pedig jobb lenne elkerülnöd.

Bika: Mindenre van megoldás, mindent el lehet intézni, és mindent meg lehet beszélni. Ezt azért jó tudatosítanod magadban ma, mert könnyen érezheted a helyzetedet kilátástalannak. Ha pedig kilátástalannak érzed a helyzetedet, akkor a környezetedet kezded el gyötörni, a végén pedig mindenki feszült lesz körülötted. Ettől viszont úgy érzed, kilátástalan a helyzeted… Ezt az ördögi kört kell megtörnöd szombaton.

Ikrek: Végre rájössz a megoldásra: Igaz, egy kis fáziskéséssel egy olyan ügy megoldását találod meg, amelyet egyszer már lezártál. Semmi baj, a szombat alkalmas arra, hogy ismét elővedd ezt a helyzetet, és ismét lezárd, ezúttal az új forgatókönyved szerint. Ez a nap alkalmas arra, hogy megváltoztasd azt amit változtathatatlannak hittél.

Rák: Csak óvatosan az utazással: Ha ma kimozdulsz otthonról, akkor legyél nagyon körültekintő: Ellenőrizd a biztonsági öveket, tarts be minden szabályt, és vezess óvatosan: Ha vásárolni mész, akkor a pénztárcádra érdemes nagyon vigyáznod:

Oroszlán: Szombaton talán túl erőteljes a személyiséged, talán túl akaratos vagy. Érdemes lenne diplomatikusabbnak és engedékenyebbnek lenned, mert különben parázs vitákkal telhet a mai nap. Ráadásul most akkor is könnyen felkapod a vizet, ha semmi okod sincs rá.

Szűz:Szombaton ajánld fel a segítségedet egy rászoruló barátodnak. Egészen kicsi erőfeszítéssel hatalmasat segíthetsz rajta. Lehet, hogy csak lelki támogatásra szorul, de az is, hogy a főzőtudományodra van szüksége, esetleg a szakmai kapcsolataidat szeretné használni.

Mérleg: Ma tartozol egy úttal az ördögnek. Hiába indulsz el otthonról, vagy otthon felejtesz valamit, vagy pedig más okból nem tudod elintézni a dolgaidat. Ne bosszankodj ezen, hiszen egy jót sétáltál a tavaszi napsütésben, és ma ez is elég lehetne ahhoz, hogy jó kedved legyen:

Skorpió: Keresd meg az életedben az egyensúlyt. Szombaton szükséged van egy helyre, ahova visszavonulhatsz, és ahol magadban lehetsz. Ha megtaláltad ezt a helyet, szánj rá egy kis időt, hogy elcsendesedj itt, és hagyd, hogy a gondolataid lecsillapodjanak:

Nyilas: Kicsit döntésképtelennek érzed magadat szombaton. Nem tudod eldönteni, hogy mit csinálj, és azt sem, hogy kivel. A legszívesebben elodáznád a programválasztást, de ennek az lesz a vége, hogy az egész napodat otthon töltheted kicsit unatkozva.

Bak: A legszívesebben végigrohannád ezt a szombatot. Annyi energiád van, és annyi terved, hogy nem nagyon marad időd lustálkodni. Pedig kedved lenne hozzá, hiszen úgy érzed, hogy tetemes alváshiányt halmoztál fel a héten. Ezt valóban most kellene pótolnod.

Vízöntő: Különleges kéréssel fordul hozzád egy barátnőd: azt szeretné, ha egy kicsit kellemetlen sőt már-már kínos ügyben segítenél neki. Te önzetlenül sietsz a segítségére, de arra azonban vigyázz, nehogy a végén te gyere ki rosszul ebből a szituációból:

Halak: Olyan kellemes és olyan harmonikus körülötted minden, hogy elgondolkodsz azon, miben lehet a hiba. Mit felejtettél el? Persze ha nagyon akarod, fogsz találni néhány gondot, ami nyomaszthat egész nap. Jobban tennéd, ha a napi parák gyártása helyett inkább megőriznéd a reggeli boldogságtudatodat:

 forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 319

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.