Központ
2020. február 17. hétfő, Donát

Napi horoszkóp – Március 31.

Központ március 31, 2016 Kávé mellé

Kedves Kos! Letehetsz arról, hogy ma megváltod a világot. Unod a banánt, vállalkozó kedved lanyha, a munkának még a temetésére is lusta lennél elmenni. Ami nem megy, azt kár erőltetni. Tavaszi fáradtságodat azonban nem ártana „gyógykezeltetni” egy kis sétával, tornával, vitaminok fogyasztásával.

Kedves Bika! Alig férsz a bőrödbe, mindenkit más szemmel látsz. Ne legeltesd senkin a szemedet! Ma mindenkit megérintesz – nem is igen tudják mire vélni. Ha kellőképpen megfontolt és figyelmes vagy, akkor még kiváló kapcsolatokat is teremthetsz. Kalandra vágysz, de akár egész más is lehet belőle.

Kedves Ikrek! Szomorú vagy, amiért véget ért a tegnapi nap, hiszen a jó után nem szokott még jobb jönni. Ez az érzés végigkíséri napodat, de nem is baj, mert a bánatos ember sokkal megértőbb, mint az, aki folyton örömmámorban úszik. Barátaid sem bánják, ha kivételesen te szorulsz az ő segítségükre.

Kedves Rák! Ismét jönnek a szürke hétköznapok. Persze megvan a maguk öröme, csak éppen fel kellene fedezni. Ezt most inkább kihagyod. Kicsit lusta vagy, kicsit fáradtabbnak is érzed magad a kelleténél. Azt szeretnéd, ha a kisujjadat sem kellene mozdítani, mégis minden a kedved szerint történne.

Kedves Oroszlán! Nem árt az előérzeteidre hallgatni. Túlságosan vonzod a hízelgőket, a talpnyalókat. Tartsd távol magad a dörgölődző udvaroncoktól. Olyanok, mint az éjszakai lepkék: szeretnek más fényében tündökölni. Ez még a jobbik eset, hisz akadnak köztük olyanok, akik alig várják, hogy hibázz.

Kedves Szűz! Ismét elsiklottál a részletek felett, pedig azok újabb figyelmeztetéseket takartak számodra. Szerencse, hogy van, aki rávilágítson a hibákra. Ezért most köszönetet érdemel segítőtársad. Szerelem, munka és siker, minden egy helyen. Szerencsés ötvözet! Csak nehogy aztán elbízd magad…!

Kedves Mérleg! Többször szóba került már a nyári szabadság, de eddig nem tudtatok közös nevezőre jutni. Tán a mai nap megoldja ezt a gondot. Öledbe pottyanhat ugyanis egy kétszemélyes utazás. Ezt a csodálatos hírt méltó környezetben közöld a másik érintettel, egy gyertyafényes vacsora sem túlzás!

Kedves Skorpió! Ideje, hogy megállj a rohanásban, körülnézz, és elgondolkodj az élet nagy kérdéseiről. Egykori önmagaddal kell szembenézned. Korábbi terveiddel össze kell vetned azt, amit elértél. Az eredmény nem mindig kedvező számodra. Meríts erőt a kudarcokból és a sikerekből, nyiss új fejezetet.

Kedves Nyilas! Ha a napokban hívást vársz szívedet megdobogtató, új ismerősödtől, biztos lehetsz benne, a telefon ma csörögni fog. Szellemes, kellemes modoroddal elbűvölheted, de vigyázz: hagyd őt is szóhoz jutni. Megállapodott és otthonülő Nyilasok ma – szellemi értelemben – termékenyek lehetnek.

Kedves Bak! Ne szívd mellre, ha bántódás ér. Lehet, hogy nem ellened irányul a sértés, csak te jöttél szembe. Vizsgáld meg a helyzetet, melyben az igazságtalanság ér, és mindjárt meglátod, a sértő fél sokkal inkább vigaszra szorul. Ha teheted, csak olyan dologba fogj, amit már régen elterveztél.

Kedves Vízöntő! Szürkén, unalmasan telik a nap. Ennek azonban ma kimondottan örülsz. A sok-sok döntési helyzet, az állandó központban lét, a nagy érzelmek kissé megviseltek. A vacsorameghívást mondd le, ha teheted, ne menj emberek közé. Inkább siess haza, keress egy jó filmet, és kapcsolódj ki!

Kedves Halak! Ma csendes, nyugodt vízben úszkálhatsz. Élvezd, hogy nem háborgatnak, ne siess, ne rohanj! Nem kerget senki. Ne hívd ki a veszélyt magad ellen! Használd ki a nyugalmat, és végezd el azon teendőidet, melyek már nem tűrnek halasztást. Lehet, hogy holnap hasznát veszed az előrelátásnak.

forrás: noiportal.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 480

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.