Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Napi horoszkóp – Március 4.

Központ március 4, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 4.

 

Kos: Olyan kevés kell ahhoz, hogy visszanyerd a jókedvedet. Egy soron kívül elintézett kérvény, figyelmes ajándék, egy bók, amelynek képes vagy egész nap örülni. Üzleti, hagyatéki, bírósági ügyekben is érezheted a csillagok kegyosztó kedvét. Ma egyébként igazi „lelki szemetesláda” lehetsz.

Bika: A lélek olyan, mint egy kényes növény. Növekszik, virágzik, csendesen, észrevétlenül, mégis gondoskodásra szorul. A maga szolidan zsarnoki módján megköveteli, ami jár neki. Ha elhanyagolod, te látod kárát. Érdemes elgondolkodni ezen, mert sok betegség először oda fészkeli be magát.

Ikrek: Végre sikerül megoldanod azt a feladatot, amellyel már hosszú ideje küszködsz a legcsekélyebb eredmény nélkül. Hirtelen visszatér az önbizalmad, de sikereiddel nem hivalkodsz. Bölcsen is teszed, mert csupán irigyeid számát szaporítanák azok, akik pedig amúgy is vannak éppen elegen.

Rák: A gyors viharok hamar elmúlnak. Ezt most végre te is tapasztalni fogod. ed olyan, mintha csak kicserélték volna. Azért nem árt, ha utánajársz a hirtelen hangulatváltás okának. Lehet, hogy partnered cselhez folyamodott? Ha így volna, nézd el neki, hiszen mindez csak érted történik.

Oroszlán: A hiú Oroszlán rendbe hozza sörényét, a nőstény fényesíti bundáját. Mintha csak nászra készülnének. Pedig csak a tavaszt érzik. Ilyenkor költekezőbbé válhatsz, hisz szeretsz öltözködni. Ne vakítson el a nap fénye, még nem melegít. Vigyázz, költségvetésedben hamar hiány mutatkozhat.

Szűz: Erre mondják: szerencsés csillagzat alatt születtél. Teljes siker a munkádban, tökéletes harmónia a családi életedben, és a szerelemben is minden a legnagyobb rendben van. Ezt a rendkívüli napot töltsd szerelmed társaságában: Ne lepődj meg azon sem, ha váratlan bejelentéssel áll elő.

Mérleg: Fenyegető felhők gyülekeznek a fejed felett. Nem elég, hogy már reggel összekapsz partnereddel, és ez által tönkremegy a napod, de ráadásul komoly döntések elé állítanak, melyekkel – úgy érzed – képtelen vagy megbirkózni. Ne hamarkodd el a lépést, kérd ki szeretteid véleményét előbb.

Skorpió: Fogalmazz egyértelműbben, hogy a felesleges félreértéseket elkerülhesd. Egy meggondolatlan jelzővel örökre megsérthetsz bárkit. Ha viszont megtalálod az emberekkel a közös hangot, hosszú időre biztosíthatod magad. Végy egy nagy levegőt, és úgy vágj neki a hét első munkanapjának.

Nyilas: Kezdd a reggelt testedzéssel. Minden Nyilasra ráfér egy kis torna, vagy futás. Hát- és derékfájós Nyilasoknak különösen ajánlott az úszás. Túlsúlyos Nyilas menjen gőzbe és szaunába, dolgoztassa meg magát alaposan a masszőrrel. Lelkileg és fizikailag is érdemes felkészülni a hétre.

Bak: Engedményt teszel, csak hogy dolgozhass. Önbecsülésedre azért vigyázz, mert ha nem adsz rá, mit vársz másoktól? Csak aláírt szerződés ellenében fogj munkához: Ha valamiért vigasztalhatatlan vagy, gondolj arra, hogy a rossz se csak rossz, valami jó lehet benne. A felhők mögött süt a nap.

Vízöntő: Lassacskán sikerül kikászálódni a depressziós hangulatból. Ma már sokkal vidámabb vagy. Sőt, ahhoz is kedved támad, hogy végiggondold újabb „korszakalkotó” ötletedet. Az öngúny fegyverével azonban csínján bánj: Eszed helyett hagyd, hogy érzelmeid irányítsanak. Néha célravezetőbb.

Halak: A lélek apró örömei sokat jelentenek az életedben. Enyhe túlzással azt lehetne mondani, hogy minden másnál fontosabbak. Hiszen csak ezekbe kapaszkodva vagy képes átvészelni a nehezebb időszakokat, semlegesíteni a külvilágból agresszívan betolakodó, többnyire kedvezőtlen hatásokat.

Forrás: nl

 

Share Button
Ennyien olvasták: 359

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.