horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 6.

Napi horoszkóp – Március 6.

 

Kos: A légkör kellemes, nyugtató. Az égvilágon semmi nem történik, ami kihozhatna a sodrodból. Vagy talán éppen ez nyugtalaníthat? Egy kicsit már elteltél a nagy békességgel. Ne is tagadd, új kalandokra, vérpezsdítő izgalmakra vágysz. A bárányégetés unalmas, és hamisan is cseng a szádból.

Bika: Csinálod, amit kell, teszed, amit mondanak, gépiesen, minden érzelem nélkül őrlöd fel az előtted álló feladatokat. És amikor végre megállsz egy percre, ráébredsz, hogy több napra való munkát végeztél el ma könnyedén, különösebb megerőltetés nélkül. Később még örülhetsz az előnynek.

Ikrek: Nem veszed észre, hogy azzal nem jutsz előbbre, ha a felgyülemlett munkákat lázas sietségedben össze-vissza kísérled meg elvégezni. Ezzel a fejveszett igyekezettel nem, hogy csökkentenéd a lemaradásodat, hanem még növeled is. Ha másként nem megy, állj le egy kis időre és pihenj meg.

Rák: Nyögve nyelősek a döntéseid, mindent késve értesz meg. Az is lehet, hogy ez egyfajta védekezés. Szereted, ha békén hagynak, és egyedül rágódhatsz egy-egy problémán. Most mégis szívesen kikérnéd barátaid véleményét, de ők nem tudnak okos tanáccsal szolgálni ez egyszer. Merj kockáztatni.

Oroszlán: A sikeres nap záloga a reggeli testmozgás, utána langyos zuhany, és egy nagy pohár friss gyümölcslé. Mindez fokozza szellemi teljesítményedet, és még akkor is te vagy a nyerő, ha egyébként pocsék lapok vannak a kezedben. Csak őrizd meg pókerarcodat: Bízz az emberekben és mosolyogj.

Szűz: Mivel semmi sem terheli lelkiismeretedet, a napot nyugodtan önmagadnak szentelheted. Mostanában elhanyagoltad külsődet, itt az ideje, hogy ezzel is foglalkozz. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, esetleg szaunázz, ússz egyet. Ha teheted, vegyél néhány új holmit, úgyis közeleg a tavasz.

Mérleg: Lehet, hogy nem közvetlenül veled történik valami jelentős esemény, talán egyik hozzátartozóddal, mégis úgy remeg a gyomrod, izzad a tenyered, mintha az érettségi bizottság előtt állnál. Próbálj lazítani egy kicsit, semmiképp se foglalkozz olyasmivel, ami komoly koncentrálást igényel.

Skorpió: Az utóbbi időben annyi váratlan esemény és csalódás ért, hogy már semmiben sem tudsz hinni. Cselekvőképességedet is gúzsba kötik a napi gondok. Ilyenkor legcélszerűbb a kivárás taktikája. Olyan sok a bizonytalan pont az életedben, hogy kétséges, jó irányba mozdítja-e a sors szekerét.

Nyilas: A mai nap az aprómunkáé, a telefonok, levelek elintézéséé. Vár rád egy tárgyalás lényegtelennek látszó részletkérdésekről. Nézz bele a határidő naplódba, hogy meg ne feledkezz néhány – mostanában esedékes – fontos születés- és névnapról. Közülük egy valakié különösen jelentős lehet.

Bak: Hálát adsz az égnek, hogy volt erőd fontolóra venni mások jó tanácsait. Változatlan kíváncsisággal és várakozással tekintesz az újabb kihívások elé. Ajánlatot kapsz, de ne mondj rá mindjárt igen. Lehet, hogy előbb szabadulnál, de utólag nagyon megbánnád. Érzékenységed sebezhetővé tesz.

Vízöntő: Nincs ugyan parttalan jókedved, de mintha paktumot, valamilyen aprócska békeszerződést kötöttél volna a világgal, és saját magaddal. Mielőtt teljesen elmerülnél világfaló hangulatodban, ne feledd, hogy kisszerű számlák, határidős munkák és egyéb kínos kötelezettségek várnak rád.

Halak: Munkabíró és egészséges vagy, mint a makk. Csak nem erről álmodtál? Íme, álmod valósággá lett. Micsoda pompás érzés. Nem is igen emlékszel, mikor volt így utoljára. Ez pedig elsősorban rajtad múlik. Nem kellene már végre elhatároznod magadban, hogy felhagysz káros szenvedélyeiddel?

Forrás: np

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.