Központ
2020. november 24. kedd, Emma

Napi horoszkóp – Március 8.

Központ március 8, 2015 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Olyan dolgok történhetnek családodban, amelyeket nem fogadsz kitörő lelkesedéssel. Talán másra számítottál, mégse mutasd ki csalódásodat. Gyerekeidet se próbáld lebeszélni elhatározásukról, úgysem hallgatnak a bölcs tanácsra. Jobb, ha hagyod, hogy saját belátásuk szerint cselekedjenek.

Kedves Bika! Csaknem elkésel a munkahelyedről, néhány fontos dolgot otthon felejtesz, pedig többször is visszamentél a lakásba. Egymásnak ellentmondó üzenetek, feladatok várnak. Rossz híreket hallasz egy barátodról. Mérges vagy kedvesedre, igazán telefonálhatna. Egész nap nem találod a helyedet.

Kedves Ikrek! Az előjelek szerint ezen a napon valamilyen fontos dolog történik, amely főleg az egészségi állapotodban hozhat változást. Ettől függetlenül sem árt, ha ma a szokásosnál sokkal elővigyázatosabb vagy, főleg a közlekedésben. Túlfeszített tempójú tornával se gyötörd magad egy ideig.

Kedves Rák! Üresnek, fáradtnak érzed magad. Csak nem a tegnapi elmélkedés ártott meg ennyire? Ezt nem gondolod komolyan. Egyszerűen ilyen a természeted. Gyorsan belekapsz ebbe is, abba is, és képtelen vagy a túl hosszan tartó erőfeszítésekre. Edzened kellene magad testileg és szellemileg egyaránt.

Kedves Oroszlán! Szeretnéd elkerülni a váratlan eseményeket. Készülj fel mindig a legrosszabbra, akkor már csak jobb jöhet. Ma inkább magadban bízz, hiszen a meglepetés akár kellemes is lehet. Például egy jóságos tündér teljesíti kívánságaidat. Tudod, mit kérnél tőle? Mondjuk egy bankszámlán kívül…

Kedves Szűz! Minden jel arra mutat, hogy sikereket könyvelhetsz el legutóbbi munkád gyümölcseként. Természetesen ez legyezi hiúságodat, de vigyázz, nehogy túlzottan elbízd magad! Nem elég a már elvégzett munka eredményéből élni, újabb feladatok várnak rád, melyek hasonló sikerekkel kecsegtetnek.

Kedves Mérleg! Sajnos nem lesznek jók azok a hírek, melyek ma eljutnak hozzád. Szólhatnak pénzügyi kudarcokról, de lehet, hogy partnered hűségét kérdőjelezik meg. Mindenképp számíts rá, hogy felkavar a dolog, ideges, bizonytalan leszel. Képtelen vagy koncentrálni, és a munkához sincs sok kedved.

Kedves Skorpió! Próbálj egy kicsit visszavenni a tempóból. Az már túlzás, hogy minden hétvégét munkával töltesz. Lassan annyira megszokod a munkát, hogy észre sem veszed, mennyire elhanyagolod családodat. A túlfeszített tempónak egyébként az is a velejáróra, hogy többet hibázol. Most kell abbahagyni.

Kedves Nyilas! Ha ma túl sokat gondolkozol önmagadról, az életről, a körülményekről – és persze a munkáról, amiből mostanában kezd eleged lenni -, akkor könnyen juthatsz olyan felismerésre, hogy minél előbb, esetleg már holnap változtatni kell. Lehet, hogy ezt jól érzed, de légy kicsit türelmesebb.

Kedves Bak! Ünnepelnél valamit, ha a sors nem tenne keresztbe. Magunknak teremtjük az ünnepeket, hogy legyen okunk jól érezni magunkat. Ezért ne hidd, hogy pótolhatatlan az alkalom. A szélsőséges és romantikus elképzelések nem mindig vihetők véghez, a józanul kimértek több eredménnyel kecsegtetnek.

Kedves Vízöntő! Ismét értelmetlenül elfecséreltél néhány visszahozhatatlan napot. Mielőtt efeletti bánatodba túlságosan belemerülnél, vesd magad a munkába! A feladatok egymásutánja, szigorú rendje már-már örömmel tölt el. És ha itt-ott valamin változtatni tudsz, azt ma éteri boldogságnak érzed.

Kedves Halak! Valami nagy dolgon töröd a fejed. Már több ízben neki rugaszkodtál, de mindhiába. A fiaskóba nem könnyen nyugszol bele, noha „jóakaróid” erről másképp vélekednek… Vagy talán éppen ezért határozod el újra és újra, hogy nem adod fel, amíg csak nem találod meg a legmegfelelőbb megoldást.

Share Button
Ennyien olvasták: 449

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.