Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Napi horoszkóp – Március 9.

Központ március 9, 2015 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Kétféleképpen kereshetsz megoldást egyéni problémáidra: fejest ugrasz a munkába, vagy nagy ívben elkerülöd. Ma valahogy nem ízlik a munka. Pillanatnyilag az tűnik a legokosabbnak, ha erőt gyűjtesz. Az eseménytelen, lazább szövésű napok kiválóan alkalmasak arra, hogy rendezd gondolataidat.

Kedves Bika! Kalandor kedvedet alig tudod megzabolázni, sziporkáid, vicceid felcsiklandozzák az ellenkező nem érdeklődését. Ha ügyes vagy, és nem táncolsz vissza idő előtt, ma este kellemes kalandban lehet részed. Használd ki az alkalmat, és élj a mának. Most csak az a fontos, hogy jól érezd magad.

Kedves Ikrek! Akik a környezetedben élnek, nehezen képesek alkalmazkodni csapongó természetedhez. Nem mindenki tartja fantasztikusnak azt, amiről te úgy vélekedsz: egyszerűen csak sokoldalúság. Ne neheztelj rájuk, ha néhanapján nem tudják követni féktelen iramodat. Végtére is, ők is csak emberek.

Kedves Rák! Megbecsülnek, hiszen szorgalmas vagy, és ha belefogsz valamibe, el is végzed, már csak presztízsből is. Nem bírnád elviselni, ha panasz lenne rád. Sokszor persze roppant erőfeszítésedbe kerül, hogy álcázd unalmadat. Ezzel mindenki így van, te azonban néha nem vagy képes visszafogni magad.

Kedves Oroszlán! Ma különös gonddal ügyelsz megjelenésedre, és lehet, hogy nem a ruha teszi az embert, azért a külcsín is fontos. Megnéznek az utcán, jobban figyelnek arra, amit mondasz. Ilyen egyszerű volna? Bizony, az emberek keresik azok társaságát, akik láthatóan jól érzik magukat a bőrükben.

Kedves Szűz! Az utóbbi időben szert tettél néhány kapcsolatra, melynek ma komoly hasznát veheted. Ne szégyellj segítséget kérni, nehezen működnek az ügyek protekció nélkül. És nem tudhatod, hogy legközelebb te leszel-e az illető segítségére. Partnered jó diplomata módjára igyekszik egyengetni utadat.

Kedves Mérleg! Szokásodtól eltérően ma sorozatosan követsz el mulasztásokat, és ezt elsősorban feledékenységednek köszönheted. Emiatt maradhatsz le egy fontos üzleti megbeszélésről, amely meglehetősen hasznos lett volna további munkád szempontjából. Néhány nap pihenés segíthetne szétszórtságodon.

Kedves Skorpió! Megszoktad, hogy az emberek a tenyerükön hordanak, elkényeztetnek. Erre semmi okuk nincs, ezt tudod. Meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy a továbbiakban egyedül kell irányítanod sorsodat, felelősnek lenned tetteidért, és számot kell adnod arról, amit tettél, vagy elmulasztottál.

Kedves Nyilas! Kellemes, nyugodt mederben telik a nap. Ma nem érdemes nagyvonalú tervek kidolgozásába kezdeni. Élvezd a nyugalmat, fogd vissza szereplési vágyadat. Otthon, családod körében is kerüld a vitákat. Mindenkinek jó kedve van, a bensőséges hangulatú estéken végre kibeszélhetitek magatokat.

Kedves Bak! Lehet, hogy komoly váltásra kényszerülsz. Már régebben is mutatkoztak jelek arra, hogy jó lenne arrébb tenni a cipődet, de hűséges természeted nem hagy mélyebben elmerülni ebben a témában. Most szinte észrevétlenül megszületik a döntés. Partnereddel az átmeneti viszály megoldódni látszik.

Kedves Vízöntő! Ne áltasd magad, és legalább önmagadnak ne hazudj! Joggal szégyelled magad! Ritkán szoktál ennyire leereszteni, ráadásul most okod sem volt rá. Szedd össze magad! Nem azért, mert mások ezt várják el tőled, hanem azért, mert ez a „forma” önmagad számára is elviselhetetlen, nyomasztó.

Kedves Halak! Ha rajtad múlik, akkor a lelki csontkovácsok ma nem keresik meg a betevő falatot sem. Nem sajnálod őket, hiszen te sem sokat pusztítasz a földi javakból. Már többször figyelted, hogy amikor rendben mennek a dolgok, mértéktartó vagy. Ellenkező esetben sokkal többet eszel a kelleténél.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 398

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.