Központ
2020. augusztus 08. szombat, László

Napi horoszkóp – Március 9.

Központ március 9, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Március 9.

 

Kos: Lehet, hogy most helyrehozhatod, amit a napokban elrontottál. Az üzleti életben fordulópont várható, jó lesz észnél lenni. Ha nagyon csábító az ajánlat, akkor is aludj rá egyet. Kirándulj, lazíts, mozdulj ki a négy fal közül. Így könnyebben eldöntheted, elfogadod-e az ajánlatot, vagy sem.

Bika: A munkába menekülsz, bár nincs is más választásod, mert jócskán felgyülemlett. Nekigyürkőzöl hát, egyet-kettőt még mordulsz, és aztán észre sem veszed, mennyire elszaladt az idő. A nap végére kitisztul a kép, nemcsak a munkában, hanem minden másban is. Életkedved lassacskán visszatér.

Ikrek: Úgy látszik, az eddigi kellemetlenség csak ártalmatlan előszele volt a mai viharnak. Olyasmire derülhet fény, amiből már veszélyes háborúság támad, és mindezért csakis önmagadat okolhatod. Nem kellett volna játszanod a tűzzel, és abban bíznod, hogy mindenki rajtaveszhet, csak te nem.

Rák: Nem volna éppen nagy baj, ha leülnél, összeszednéd gondolataidat, és eldöntenéd, kitől mit akarsz. Elsősorban önmagaddal kellene tisztába jönnöd. Gondolkodj el azon is, miért vagy ilyen csapongó, és miképpen lehet az, hogy ilyen játszi könnyedséggel ki lehet mozdítani a nyugvópontról.

Oroszlán: Ma szinte fizikai fájdalmat érzel, ha valamit tenned kell. Ez gyorsan elmúlhat, ha összeszedettebb, rendszerezettebb vagy. Fújd ki magad, csevegj, olvasd el az újságot, nyugodtan rakd sorba teendőidet, gondold át a napodat. Ha már tisztán látsz, könnyebb eligazodni a dzsungelben.

Szűz: Ismét válaszút elé érsz, és nem tudod, merre és hogyan tovább. Kár volna úgy elbizonytalanodni, megérzéseid még sohasem hagytak cserben. Hagyd, hogy most is az a bizonyos belső hang vezéreljen. Semmiképpen ne akarj ma szíveket meghódítani: Szinte biztos, hogy kudarcot vallasz. Türelem.

Mérleg: Semmi említésre méltó nem történik ezen a napon, de ezt nem is bánod. Szeretnéd végre kipihenni magad és olyasmivel foglalkozni, amire általában sajnálod az időt. Cselekedj kedved szerint, de ne feledkezz meg szeretteidnek tett ígéretedről. Ne hanyagold el őket, szükségük van rád.

Skorpió: Humorérzéked nem hagyott el, megérezted a dolgok vidámabb oldalát is. Mások – és esetleg máskor te is – tragikusan fogták volna fel a dolgot, és fekete színben látták volna a világot. Szerencsére most nem így történt, ez biztatást adhat a többieknek is. Hagyd el a sötét gondolatokat.

Nyilas: Ma rendkívül aktív és produktív vagy, jobbnál jobb ötleteid támadnak, gyorsan kezdeményezel. Csak vigyázz, nehogy a nagy lendület közben elhamarkodottan dönts egy fontos kérdésben, mert ezért csak szemrehányást tennél magadnak, és mérgelődnél. A döntéshozatalt inkább hagyd máskorra.

Bak: A reggeli órákban vagy a leghatékonyabb. Ugorj ki az ágyból, még gondolkodási időt se hagyj magadnak: Egymás után, eredményesen intézed dolgaidat. Nem kizárt, hogy valaki kést vág érzékeny lelkedbe, de sértődés helyett arra gondolj, ő a szerencsétlen, hogy ilyen eszközhöz folyamodik.

Vízöntő: Elviselhetetlen ez a mai nap: Mintha nem is emberek, ha nem vadak között kellene eltöltened. Senkivel nem tudsz szót érteni. Ne légy igazságtalan: Nem lehet, hogy túl előre szaladtál, és gondolataidat a többiek képtelenek követni? Nem mindenkivel vagy azonos hullámhosszon. Bosszantó!

Halak: Mielőtt sértődötten duzzogni kezdenél, és a magány szürke falai mögé vonulnál, gondolkozz egy kicsit. Vizsgáld meg, kinek volt igaza, és ki tévedett. Habár nem könnyű, de mégis törekedj objektivitásra, vagyis vedd tudomásul a tényeket, akkor is, ha azok nem feltétlen melletted szólnak.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 308

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.