Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – November 1.

Központ november 1, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – November 1.

 

Kos: Szorongatottságodban újabb jelét tapasztalod annak, hogy ahol a legnagyobb a baj, ott legközelebb a segítség. Barátaid vagy üzlettársaid nagyvonalú ajánlatokkal siethetnek a segítségedre. Már azt hitted, hogy az emberekből kihalt a jó érzés – és lám, csalódnod kell, méghozzá kellemesen.

Bika: Órákig keresed, amire éppen szükséged van, ám mire megtalálod, már nem is kell, más holmik meg elkeveredtek időközben. Egy jó tanács: amit keresel, feltehetően csak nem kiszúrja a szemedet, az orrod előtt van. A kutatást tehát ne a legvalószínűtlenebb helyeken kezdd! Légy módszeres!

Ikrek: Vigyázz, ebben a változékony időben az egész város felbolydul, a közlekedési rend felborul, és mindenki idegesebb a szokásosnál. Az Ikrek – lobbanékony természete miatt – ilyenkor könnyen összetűzésbe keveredik. Ő az, aki az utcán is hajlandó veszekedni, az autóból kikiabálni. Kíméld önmagad!

Rák: Alaptermészeted kissé élveteg, értelmetlen leplezned, úgyis mindenki tudja. Most gátlástalanul kiélvezheted lehetőségeidet, ha akarod. Az a csipetnyi szomorúság, mely a lelkedben lakozik, kevés ahhoz, hogy kedvedet szegje. Időnként azért gondolj kötelezettségeidre is!

Oroszlán: Ma legszívesebben ki sem kelnél a jó puha ágyból. De te kötelességtudóbb vagy annál, minthogy átlustálkodd az egész napot. Feltétlenül szánj némi időt testmozgásra, akár néhány perc torna erejéig, ellenkező esetben egyre rosszabbul viseled az időjárás kellemetlen hatásait. Használd ki, amíg van egy kis napsütés.

Szűz: Sajnos nem veszed észre mindazt a kedvességet, amelyet partnered tanúsít kiengesztelésed jeléül. Nem is csoda, hogy átsiklasz ezeket a dolgokon, hiszen napközben munkádban nem csak megerőltető koncentrálásra, de komoly fizikai erőnlétre is szükséged van. Így estére már csak az ágy érdekel – egyedül!

Mérleg: Rád nem jellemző módon fordulsz el a világtól, és magányosan elrejtőzöl gondjaid közé. Nem biztos, hogy a legjobb megoldást választottad, hiszen már többször tapasztalhattad, hogy több szem többet lát, és ha az ember elkezd beszélni problémáiról, sokszor már közben megtalálja a megoldást. Nincs szükség a pesszimizmusra.

Skorpió: A dolgok terveid szerint alakulnak, és az előrejelzések szerint is pozitív fejlemények várhatók. Nem kell felesleges kockázatot vállalnod, mert minimális rizikó mellett is jó esélyed van a nyerésre. Ne kísértsd a sorsot azzal, hogy vakmerően mindenbe belevágsz, aztán pedig nem várod ki az eredményt!

Nyilas: Ma bátran belevághatsz új feladatokba, a szerencse a pártodon áll. Most kellene olyan ügyeknek a végére járnod, melyek igen körültekintő eljárást igényelnek, de hasznot is hoznak. Lehet, hogy ezúttal csapatmunkára lesz szükség, és nem te vezeted a sort. Ez azonban semmi esetre sem vegye el a kedvedet.

Bak: Nagy szívesen belevágnál egy hosszabb lélegzetű utazásba, de kötöttségeid nem engedik, hogy hosszabb időre kivond magad a forgalomból. Egyezz ki egy hétvégi kirándulással. Ne feledkezz meg azonban az egészségedről sem, próbálj ki gyógykúrákat, amelyek még az esetleges fogyást is szolgálják.

Vízöntő: Siránkozni, kiabálni, törni-zúzni nem kenyered. Ma mégis kedved volna valamit a falhoz vágni. Ha a kedvesed a veszekedés lezárásaként magadra hagyott volna, akkor nyugodtan szabadulj meg a legszebb étkészlettől. Ha azonban nem vagy egyedül, ne tedd nevetségessé magad, inkább a békülést keresd!

Halak: Ne bírsz magaddal, már reggel el kezded a viháncolást. Ki szeretnél bújni ma a bőrödből. Semmihez sincs türelmed, alig fogsz bele valamibe, máris otthagyod. Széles jó kedvedben széles mozdulatokkal gesztikulálsz, és mindent leversz, ami az utadba kerül. Ahelyett, hogy sajnálkoznál, féktelenül nevetsz. Ez rossz előjel!

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 507

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.