horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – November 10.

horoszkopKedves Kos! Nagy ambícióval látsz munkához, és játszva boldogulsz a máskor kényszeredetten végzett feladatokkal. Fűtenek az érzelmeid és ambícióid. Boldogít a tudat, hogy nem vagy egyedül, és van értelme az életednek. Ügyeidet céltudatosan intézed, mégis figyelmed minduntalan elkalandozott. Ez kellemetlen szituációkba sodorhat.

Kedves Bika! Újult erővel veselkedsz neki a munkának, nem ismersz lehetetlent. A belőled áradó szikrázósistergő energia kollégáidra is delejes erővel hat. Most látod csak igazán, hogy máskor mennyi időt fecséreltél el. A saját bőrödön tapasztalod meg a szervezési kézikönyvek igazát: valahány ember együttvéve több mint ugyanők külön-külön.

Kedves Ikrek! Hiába van hétfő, örömmel állapítod meg, hogy a hétvége elegendőnek bizonyult zilált idegeid rendbehozatalára, s így jókedvűen és energikusan kezdheted a hetet. Az előrelátóak már javában vásárolják a karácsonyi ajándékokat, a kevésbé előrelátóak még csak gondolkodnak rajta, a cseppet sem előrelátóknak, pedig eszükbe sem jut.

Kedves Rák! Az elmúlt napok csapongásai, mozgalmas kalandjai teljesen kifárasztottak. Szükséged volna egy kis pihenőre. Nehézkes és lomha vagy ma, de lehet, hogy ez most egyáltalán nem válik hátrányodra. Sokan szerettek volna már téged is egyszer kicsit kiszolgáltabbnak látni. Kollégáid is így sokkal jobban elviselnek.

Kedves Oroszlán! Szeretsz beszélgetni, s ha időd engedi, szívesen hallgatod, amint mások feltartják legrejtettebb titkaidat is. De még ilyenkor sem érzel késztetést arra, hogy kitárulkozz. Jól teszed, ha óvatos vagy, de az Oroszlánnak is szüksége van egy olyan társra, aki előtt bátran megnyílhatsz, mert tudod, hogy nem élsz vissza vele. S aki keres, az talál is.

Kedves Szűz! Talán a csúnya idő az oka, hogy úgy viselkedsz, mint egy sértett vadkan. Dúlsz-fúlsz egész nap, mindenben hibát találsz. Nincs egy kedves szavad kollégáidhoz. Ne csodálkozz azon, ha partnered öt perccel találkozásotok után faképnél hagy téged. Nem is érdemelsz mást mára, csak a magányt. Így legalább kitombolhatod magad.

Kedves Mérleg! Főnököd elégedett eddigi munkáddal, és komoly pozícióba akar helyezni. Ma azonban még egyszer próbára tesz. Olyan dologban kell döntést hoznod, amit ő sem szívesen vállal. Te nagyon diplomatikusan intézed el, s így nyert ügyed lesz. És ezzel még nem ért véget ez a felelősségteljes nap. Gyermekeid kérnek tanácsot tőled.

Kedves Skorpió! A tegnap este tapasztalt érzelmi feszültség ma kiterebélyesedik. Nyugtalan és ideges hangulatban képtelen vagy a munkára koncentrálni, s keményebb hangot ütsz meg az emberekkel is. Valakinek érdekében áll az, hogy ne érezd jó magad. De vajon mi lehet a célja mind ezzel? Talán ma még összezördülésekre is számíthatsz.

Kedves Nyilas! Meglehetősen sok lesz a feladatod. Ez azonban nem esik nehezedre, most bőven futja az energiából. Szellemileg frissebb, és fogékonyabb vagy, mint az elmúlt napokban. Munkahelyi sikerélményeid pozitív hatással lehetnek a magánéletedre is. Anyagi helyzeted ugyan nem javul, viszont kiderül, bizonyos dolgokra nem kell költened.

Kedves Bak! Ha minden kiesik a kezedből, ha hányingered van, ha zúg a fejed, jobb, ha abbahagyod, amivel éppen foglalatoskodsz. Folytasd majd akkor, ha ellenállhatatlan vágyad támad a befejezésre. A váltás felfrissülést is hoz. Nem leküzdhetetlen akadályok azok, amelyekkel szembetalálod magad, csak éppen kifáradt vagy.

Kedves Vízöntő! Fontos helyzetekben kell határoznod a munkahelyeden, mégpedig azonnal, az ügy nem tűr halasztást. Mindhiába gondoltad át a dolgokat már ezerszer is, most mégsem tudod, hogy mit csinálj, s még tanácsot sem kérhetsz, hiszen éppen te voltál az, aki meggyőzte igazáról a többieket. Egyszóval kutyaszorítóban vagy.

Kedves Halak! Elégedett vagy, hogy megszűntek egészségügyi problémáid, hogy nincsenek fájdalmaid, hogy sikerült száműzni a különböző nyavalyákat. Tény és való, hogy régen voltál ilyen jó karban. Hiába no, az egészséges életmód, a mértékletesség az evésben-ivásban meg a mindennapos, kiadós úszkálás meghozta az eredményét. Miért nem kezdted előbb?

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.