Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Napi horoszkóp – November 10.

Központ november 10, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – November 10.

 

Kos: Még mindig az átélt izgalmak hatása alatt állsz, de ezek jól eső érzéssel töltenek el. Jövődet illetően nagy terveket szősz, családod azonban nem támogatja ötleteidet. Szerencsére azonban téged nem tör le kishitűségük vagy ellenvetésük. Képzeleted magasan szárnyal. Máris beleéled magad mindabba, amit szeretnél elérni.

Bika: Azon tűnődsz, hogy a szilveszteri fogadkozások mit sem érnek, hiszen kellő előkészítés nélkül a legkomolyabb fogadalom sem válik valóra. A kemény munkát már most el kell kezdeni! Ettől a gondolattól egészen felbuzdulsz. Tárgyilagosan sorra veszed, mely dolgok is azok melyeket évről évre megvalósítanál, mégis meghiúsulnak.

Ikrek: Tartalmas hétvége következik, erre utalnak azok a jelek, amelyek szerint jelentős erőtartalékkal rendelkezel. Ilyenkor minden nehézség nélkül képes vagy akár több ember több napi programját megszervezni, és mindezt úgy, hogy valamennyien az őket érdeklő eseményeket élvezhetik.

Rák: Ilyen szürke napod már régen volt. A baj csak az, hogy éppen hétvégére időzítette a sors. Kisebb családi ebéden vehetsz részt, melyhez persze nincs igazán kedved. Inkább zavarnak most rokonaid. Azért legyél kedves hozzájuk, hiszen nem ők tehetnek arról, hogy kedveszegett, és rossz hangulatú vagy!

Oroszlán: Ha ezen a napon bármi kellemetlenség, bosszúság ér, képes vagy arra, hogy másokat hibáztass. Arra is képes vagy, hogy szövetségest találj olyan emberekben is, akiket megvetsz, ha pillanatnyi érdeked úgy kívánja. Ahogy azonban az elhajított bumeráng visszajön, úgy a megbántott ember is. Légy tehát nagyon óvatos!

Szűz: Szeretnél ismét gyermek lenni, és az is maradni. Sajnos az idő kereke nem forgatható vissza, de egy napra igazán viselkedhetsz úgy, mint annak idején. Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha beülsz a gyermekszobába, és játszol egy kicsit. Ez nem csak kellemes kikapcsolódást nyújt, hanem gyermekeid is hálásak lesznek érte.

Mérleg: Szinte még sosem telt el úgy egy szombat sem, hogy ne dolgoztál volna valamit. Így lesz ez ma is. Sajnos, bármennyire szeretnéd pihenéssel tölteni az egész hétvégét, akadnak munkák, melyeket csak ilyenkor tudsz elvégezni. Vond be partneredet is tevékenységedbe, így fele annyi idő alatt elkészülsz, és vidámabban is telik az idő.

Skorpió: Vállalkozásaid jó mennek, üzleti ügyeid pedig szinte már túlzottan is ígéretesek. Lassan már nem tudod követni az ezernyi szálon futó eseményeket. Valaki kellene már melléd, aki szintén képes átfogni szerteágazó tevékenységedet, és aki egyenrangú társként képes melletted dolgozni. Keress tehát megfelelő segítséget.

Nyilas: Nehezen viseled a rendkívül barátságtalan időt. Legszívesebben kibújnál a bőrödből, kiszaladnál a világból. Ez a hangulat rányomja bélyegét a viselkedésedre is. Családtagjaiddal, kedveseddel kötekedsz, mindennel elégedetlen vagy. Vigyázz, ne feszítsd túl a húrt, mert a toleranciának is vannak határai.

Bak: Az átlagosnál jóval előnyösebb nap vár rád, igaz, kiugró teljesítmények nélkül. Dolgozz meg a sikerért, de ne erőltesd minden áron. Szerelmi ügyekben se akarj csalfa ígéreteket kicsikarni! Te sem szereted, ha kényszerrel vesznek rá valamire. Ez lebegjen a szemed előtt. A balesetveszélyek kockázata ma igen magas.

Vízöntő: Pihend ki magad, de ne ímmel-ámmal, hanem valóban, másra nem is gondolva, mint a pihenése! Előfordulhat, hogy valaki meg szeretne veled ismerkedni, és hogy könnyű flört lesz-e az ügyből, vagy pedig nagy szerelem, az csak rajtad múlik. Gondold meg, hogy mit csinálsz, és hogy a nyilvánvaló következményeket is vállalod-e!

Halak: Pihend ki magad, de ne ímmel-ámmal, hanem valóban, másra nem is gondolva, mint a pihenése! Előfordulhat, hogy valaki meg szeretne veled ismerkedni, és hogy könnyű flört lesz-e az ügyből, vagy pedig nagy szerelem, az csak rajtad múlik. Gondold meg, hogy mit csinálsz, és hogy a nyilvánvaló következményeket is vállalod-e!

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 358

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.