Központ
2020. november 28. szombat, Stefánia

Napi horoszkóp – November 11.

Központ november 11, 2014 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Sem a munkában, sem a szerelemben nem ismersz határt, ha úgy hozza a kedved. Most sem kíméled magad, de elérkezel egy ponthoz, ahol kénytelen vagy megállni. Ösztöneid riadót jeleznek, és családod vagy partnered is azt sugalmazzák, hogy ne feszítsd túl a húrt. Mindez talán ráébreszt, hogy mérsékelned kell a tempódat.

Kedves Bika! Többen nem állják meg szó nélkül, és megkérdik tőled: „Mitől van ilyen jó kedved ilyen komisz időben?” Tréfával ütöd el a választ. Mígnem rádöbbensz, hogy a valós okot te sem tudod. Az emberi derű és jó kedély az egyik legrejtélyesebb tünemény a világon: ok nélkül jön. Ok nélkül jössz, ok nélkül mész…

Kedves Ikrek! A csalódás lélektana szerint a csalódott ember csakis külső tényezőkben keresi szomorúsága okát. Nagyfokú önzés is szerepet játszhat benne. Ha ki akarsz kecmeregni a csalódás okozta bénult állapotból, sokkal jobban kell figyelned önmagadra, és talán megtalálod kiábrándultságod okát. Jó hír: jó egészségnek örvendsz.

Kedves Rák! Hirtelen túllendülsz tegnapi lelki fáradtságodon. Ezt persze nem árt némi testmozgással is alátámasztani. Régen sétáltál már például egy jót… Ne riasszon vissza a hideg sem! Legalább kitisztulnak a gondolataid. Alkotóerőd nő, egyre több jó ötleted van. Ma fokozottabban figyelj partneredre! Lehet, hogy gondjaival mostanában nemigen törődsz.

Kedves Oroszlán! Sem a szerelemben, sem a munkában nem találsz vigaszra, pedig nincs okod a csüggedésre. Vedd kezedbe az irányítást, hiszen az utóbbi időben tőled függetlenül történtek a dolgok. Befelé forduló hangulatodból jótékonyan mozdíthat ki egy színházi előadás. Ne késlekedj, még ma vedd meg a jegyeket.

Kedves Szűz! Talán érzed, hogy tegnap kissé elvetetted a sulykot. Nem kell bocsánatot kérned, hiszen senki sem sértődött meg, mégis úgy véled, ellensúlyoznod kell valamivel ezt a csúnya viselkedést. Délutánra, ha teheted, szervezz meg egy kis baráti összejövetelt, akár otthonodban, akár egy kellemes helyen. Jót fog tenni a beszélgetés.

Kedves Mérleg! Úgy tartják, a tavasz a szerelem évszaka. Te viszont abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy legyen akár hideg, akár meleg, tavasz vagy ősz, a szerelem valamilyen formában mindig jelen van az életedben. Ma egy flört kínálkozhat, és mivel imádod az újat, szereted az élvezeteket, nem is biztos, hogy ellenállsz.

Kedves Skorpió! A tegnap este tapasztalt érzelmi feszültség ma kiterebélyesedik. Nyugtalan, és ideges hangulatban képtelen vagy a munkára koncentrálni, és keményebb hangot ütsz meg az emberekkel is. Valakinek érdekében áll az, hogy te ne érezd jól magad. Vajon mi lehet a célja mindezzel? Nem lesz felhőtlen ez a nap.

Kedves Nyilas! Meglehetősen sok lesz a feladatod. Ez azonban nem esik nehezedre, most bőven futja az energiáidból. Szellemileg frissebb és fogékonyabb vagy, mint az elmúlt napokban. Munkahelyi sikerélményeid pozitív hatással lehetnek magánéletedre is. Anyagi helyzeted nem javul, viszont bizonyos dolgokra most nem kell költened.

Kedves Bak! Lehetőség kínálkozik rá, hogy megtaláld az Igazit. Váratlan helyen és helyzetben ér a találkozás. A közlekedési eszközök ma veszélyt jelentenek. Csak biztonságos helyen hagyd az autódat, és parkolásnál, tolatásnál légy elővigyázatos. Nagyon vágysz már egy kis utazásra, de azt jobb lenne a hónap végére hagyni.

Kedves Vízöntő! Tegnap – mit is tehettél volna? – döntöttél valahogy. Azt tetted, ami mellett oly sokáig érveltél, bár néhány ponton visszakoztál. Ma nem fűlik a fogad a munkához, minden cél és feladat nélkül kószálnál az utcán, bámulnád a kirakatokat, és talán, még egy moziba is betérnél. Ha ehhez van kedved, tedd ezt!

Kedves Halak! Úgy érzed, ingerszegény környezetben élsz. Az egyhangúság még azoknak a dolgoknak is elveszi az ízét, amelyek iránt pedig különös előszeretettel viseltetsz. Az örömök megfakulnak, az érzések megkopnak, az édes ízek megkeserednek. Fel a fejjel, próbáld a dolgoknak meglátni a jó oldalát is, ne csak a rosszat!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 395

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.