Központ
2020. november 28. szombat, Stefánia

Napi horoszkóp – November 12.

Központ november 12, 2014 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Nagy fába vágod a fejszédet: családot alapítasz, kiházasítod gyerekeidet, vagy más fontos elhatározásra jutsz. Lehet, hogy ezzel komoly fejtörést okozol magadnak, mert olyan felelősséget vállalsz, ami könnyelműség mostani helyzetedben. Ha úgy érzed, hogy a döntéssel már nem várhatsz tovább, akkor nem tehetsz mást.

Kedves Bika! Olyan szorgos-dolgos vagy, mint a méhecske a mesékben és a valóságban is. Idővel az eredmény sem maradhat el. Az egyik legkiválóbb tulajdonságod, hogy bármekkora is a siker, amelyben részed van, nem ülsz elégedetten a babérjaidon, hanem nyomban azt kutatod, miben van még hiba, mi volt esetleges, kényszeredett, töredékes.

Kedves Ikrek! Kár, hogy csak időnként jut eszedbe: több gondot kell fordítanod a külsődre! Igaz, a belső értékek sokkalta fontosabbat a ruházkodásnál vagy a hajviseletnél, de azért ne feledkezz meg arról sem, hogy az emberek többsége a külső alapján szerzi első benyomásait, és csak azt követően vizsgálja az emberi értékeket.

Kedves Rák! Kicsit bizonytalan vagy az elmúlt napokban, de azért úgy teszel, mintha minden a legnagyobb rendben volna. Nagyon vársz már egy levelet vagy egy telefonhívást. Lehet, hogy neked kellene először lépni? Nem érzed, hogy megbántottál valakit? Miért vagy biztos abban, hogy mindenki úgy gondolkozik, mint te?

Kedves Oroszlán! Munkakedved szerencsére nem hagyott cserben, és rövidesen learathatod szorgalmad gyümölcsödet. Most biztos vagy a dolgodban, és kellőképpen bízol magadban ahhoz, hogy ne tudjanak letéríteni az utadról. De ha túlságosan is magabiztossá válsz, nemcsak az áhított siker, a munkahelyi előmenetel is elmarad.

Kedves Szűz! Nem kedveled ezeket a hideg évszakokat, ilyenkor úgy érzed: beszűkül az élettered. Állandóan izegnél-mozognál, a szabadba vágyódsz. Nem tudsz fél óráig megülni egy helyben. Pedig ma szükséged lenne rá, hogy kibogarássz két adatot feljegyzéseid közül. Próbáld meg, és hátha sikerrel jársz… Tedd ezt!

Kedves Mérleg! Kora reggel megzavarja nyugalmadat egy telefonhívás. Ne veszítsd el a fejed, higgadtan gondold át, hogyan lehetne a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást megtalálni. Nem árt, sőt segíthetsz, ha bevonod a partnered is. A pénzügyekhez ma túl ideges és szétszórt vagy. Ha feltétlenül dönteni kell, bízd kedvesedre e feladatot.

Kedves Skorpió! Kifejezetten bosszant, ha valaki vagy valami akadályoz megszokott napirendednek teljesítésében. Lehet, hogy te is öregszel? Több rugalmasságot és improvizációt engedj meg magadnak, különben nem te irányítod majd az eseményeket, hanem a cselekvések szenvedő bábájává válsz. A rossz példa ott van tőled szinte karnyújtásnyira.

Kedves Nyilas! Ma sokkal több figyelmet fordítasz a magánéletedre, intézni valóidra, flörtökre és szórakozásra, mint a munkádra. Meglehetősen türelmetlen vagy. Most bármit is teszel, érsz el, azzal nem vagy elégedett, mindig egy lépéssel előbb akarsz járni. Ma különösen ajánlatos, hogy toleránsabb legyél párkapcsolatodban.

Kedves Bak! Ne sajnálkozz, ha a körülötted lévő változások megszokott rendjén is változtatnak. Minél előbb beletörődsz és idomulsz hozzájuk, annál több hasznod származik belőlük. Egzisztenciális kérdések rendezésére kiválóan alkalmas a nap. Könnyen és gyorsan teremtesz kapcsolatokat. Egy hivatalos ügyben érdemes eljárnod.

Kedves Vízöntő! Elképzeléseid életrevalónak bizonyulnak, döntésed helyesnek. Vegyél erőt magadon! A sikert, az ünneplést nem fogadhatod ilyen komor arccal, sírós hangon. Végül még azt hiszik rólad, hogy nagyképű vagy. Pedig ez nem igaz! Próbálj mindenhez jó képet vágni, főleg akkor, amikor egyébként is minden okod megvan rá.

Kedves Halak! Reggel viszket a bal szemed, hát persze, hogy öröm ér. Méghozzá olyan, amely egész napodat bearanyozza, így aztán szinte sütkérezel a boldogságban. Próbáld meg minél tartósabbá tenni ezt az állapotot, hiszen túlságosan gyakran nincs benne részed. Ne gondolj a holnapra, eljön az magától, még akkor is ha nem akarnád…

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 420

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.