Központ
2020. november 28. szombat, Stefánia

Napi horoszkóp – November 16.

Központ november 16, 2014 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! A „fekete bárányok” bűntudattal, a hűséges Kosok repeső szívvel térnek meg a család melegébe vagy partnerükhöz. Perzselő szenvedélyek ma nem várhatók, a csillagok nem táplálnak szexuális éhséget. A tartós boldogsághoz más is kell. Bensőséges együttlét, amely kiegyenlíti a hét közben felgyülemlett ellentéteket.

Kedves Bika! Csorog az orrod, kapar a torkod. Egyszóval: nagyon magad alatt vagy. Enni, főzni mégis kell, úgyhogy mehetsz a közértbe, a piacra. „A méreg filléres cikk az élelmiszerekhez képest” – állapítod meg csüggedten. Halálosan kimerült vagy, amikor a degeszre tömött bevásárlószatyrokkal nagy nehezen hazacaplatsz.

Kedves Ikrek! Önmagad helyett már megint az „ikertestvéredet” küldöd el, de most te mennél inkább, és őt tartanád otthon. Sajnos kevés helyzet van, ami ennél kényelmetlenebb, és ezt környezeted is észreveszi. Délután egy kedves társaságban oldódnak valamelyest lelki görcseid, majd amilyen sebesen érkeztek, olyan gyorsan tűnnek el.

Kedves Rák! Itt az idő, hogy kicsit kikapcsolódj, és kikapcsold nyomasztó gondolataid is. Egyéni utakat keresel a boldogsághoz és a boldoguláshoz. Legszívesebben rögtön cselekednél, de megalkuvásod meggátol ebben. Nem tudsz dönteni, menj-e vagy maradj. Hiába is hívnak, addig nem tudsz közéjük menni, míg a gyötrő gondolatokat le nem zárod.

Kedves Oroszlán! Vannak bizonyos élvezetek, amelyeknek rabja vagy, és hajlamos vagy túlzásba esni. Szervezeted erős ugyan, de bizonyos kor után ildomos vagy a szívedre hallgatni, különösen, ha jelzi, hogy nem bírja a tempót. Ha képtelen vagy lemondani a dohányzásról vagy az alkoholról, legyél mérsékletes.

Kedves Szűz! Este szórakozni készültök, és az egész nap ennek jegyében telik el. Mire indulni kell, partnereddel teljes harci díszben, készen álltok. Elbűvölőnek találod szerelmedet, ennek ellenére lehet, hogy az est nagy részét más partnerek társaságában töltöd. Egyesek pletykálni kezdenek emiatt, de téged ez ne zavarjon!

Kedves Mérleg! Tökéletesen kidolgozott útiterved van, minden kész az induláshoz, mégis habozol. Érzel valami rossz előjelet, balsejtelmeid támadnak. Emiatt elhalasztjátok a kirándulást. Bizonytalanságod erősödni látszik, és az élet más területén is elveszted helyes ítélőképességedet. Okosabb, ha otthon maradsz.

Kedves Skorpió! Oly jó lenne ma nem tudomást venni a téged körülvevő világról, és édes semmittevésben átlustálkodni a napot. Mivel igazán semmi fontos elintéznivalód sincs, nyugodtan meg is teheted ezt. A rokonlátogatást pedig akár még le is mondhatod, mert talán nem fognak megsértődni, meg fogják érteni.

Kedves Nyilas! Mára kicsit megnyugodhatsz, problémáid rendeződni látszanak, sőt érzelmi téren minden a legjobb mederben halad. Partnered nem hogy nem haragszik rád, de régen volt ennyire odaadó és szerelmes. Vedd ezt észre, és lobogásosát ne hűtsd le meggondolatlan kijelentésekkel. A délután és az este a barátoké.

Kedves Bak! A szerencsét hozó csillagok hatása ma végre megdobogtatja szívedet. Ellenállhatatlan vagy, és ilyenkor nem kizárt, egy sorsdöntő találkozás sem. Ha tehát valami összejövetelre hívnak, ne habozz, mindenképpen menj el. Kisugárzásod biztos, hogy nem hagy cserben. Most anyagilag is különösen jól mennek dolgaid.

Kedves Vízöntő! Most mindent olyannak látsz, amilyen. Nem vagy rajongó, nincs benned derűlátás, amiként oktalan borúlátás sincs. És furcsa dolog, talán ez a higgadt derű az, ami a leginkább a kedvedre való. Olyan érzés, mintha reggel egy kristálytiszta tóban úsztál volna egyet. Minden ízed, porcikád pezseg, de nem pezsdülsz túl.

Kedves Halak! Ne várj sokat az elkövetkező huszonnégy órától. Amennyiben képes vagy igényszintedet kellő szerénységgel meghatározni, még kisebb örömök, kellemes meglepetések is érhetnek. Örülj a hét végi pihenőnek, elégedj meg egy jó ebéddel, délutáni szunyókálással, kora esti csatangolással. Ennél többet ne várj a mai naptól.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 378

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.