Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Napi horoszkóp – November 18.

Központ november 18, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – November 18.

 

Kos: A mai nap szinte minden lehetséges. Egyetlen dologra kellene nagyon odafigyelned: próbáld visszafogni indulataidat, és ha lehetséges, kerüld a konfliktushelyzeteket. Mert akár komolyabb problémád is adódhat belőle. Jobban tennéd, ha inkább az egyszerűbb utat választanád a sikeres együttműködéshez.

Bika: Ezen a napon a meghitt környezet, a vidámság, a kikapcsolódás lesz központban. A szokásosnál jobban vágyódsz a családi fészek melegségére és a barátaid szeretetére. Kellemesen telhet el a nap, ha olyan elfoglaltságot választasz, ami javítja hangulatodat, érzelmeidet, és kedvedet.

Ikrek: A hangulatod ma nem lesz túl fényes, könnyen megharagszol, türelmetlenné válhatsz. Sajnos ma elég szerencsétlen leszel, főleg a közlekedésben érhetnek balesetek. Ezért fokozottabban kell ügyelned testi épségedre! Az autóban ülve figyelj, hiszen bármi baj történhet ha idegeskedsz, és nem figyelsz oda.

Rák: Elhasználódott az energia készleted. Szükséged lenne most egy kiadós pihenésre, kikapcsolódásra, hogy újult erővel láthass majd neki a jövő hét teendőinek. Sok feladat vár majd rád, ezért nagyon fontos, hogy fizikailag is felkészülj rá. Feküdj le, pihenj, tévézgess, vagy olvass el egy izgalmas könyvet.

Oroszlán: Ma alkalmas lehet a nap arra, hogy régóta halogatott ügyeidet elrendezd, elfeledett ígéreteket beválts, és rendet tegyél magad körül. Sokkal jobban fogod érezni magad, ha ezeket letudtad, hisz már jó ideje nyomasztólag hatott rád ez az állapot. Ha most túl vagy ezen, sokkal könnyebb lesz a többi dolgot megoldani.

Szűz! Ma nem lehetsz elég elővigyázatos. Megeshet, hogy hirtelen felindultságodban rosszul döntesz, vagy elkotyogsz valamit, amit nem kellene. Óvatosnak kell lenned mindenféle pénzügyi tranzakció folyamán és vigyázz nagyon az értékeidre! Mert ha valami baj lesz, a te magánéletedre is rossz fényt vethet.

Mérleg! Kellemesen töltheted a napot, ha kimozdulsz egy kicsit és barátokkal, családdal veszed körül magad. Ne maradj egyedül, keresd mások társaságát és beszélgess sokat. Mondd el bátran mi bánt, és kérj segítséget, ha szükséged van rá. A barátaid biztos meghallgatnak, és adnak tanácsokat is, ha kérsz tőlük. Csak bátran!

Skorpió! Remek alkalom a mai nap arra, hogy önvizsgálatot tarts és átgondold teendőidet, feladataidat, egész eddigi életedet. Ma könnyen előfordulhat, hogy régóta gyötrő gondolatoktól szabadulj meg, vagy megoldj egy elhúzódó problémát. Láss neki és hidd el, hogy könnyebb lesz utána!

Nyilas: Azt sem tudod hirtelen, mihez kapj. „Szalad a lakás, sír a gyerek, átesel a macskán.” Minden felbolydul ma körülötted és valahogy senki és semmi sem hagy neked szusszanásnyi időt. Alaposan kifáradsz majd nap végére, annyi felé kell egyszerre figyelned. Jobb lenne, ha inkább ki pihennéd magad, és jobban tudsz koncentrálni.

Bak: Ma jól esik kicsit elmélyedve tevékenykedned, ha csend és nyugalom vesz körül. Előfordulhat, hogy megszakad egy hosszú kapcsolatod, vagy egy új nem folytatódik tovább. Ne aggódj, ha most úgy érzed, magányos vagy. Ez egy rövid, átmeneti állapot csupán. Hamar túllépsz rajta, ne félj!

Vízöntő: Fokozottan ügyelj most az egészségedre, mert könnyen megbetegedhetsz. Elég izgatott vagy, és sok nehézség veszi a kezdetét ezekben a napokban. Táplálkozz egészségesen, fogyassz sok vitamint, folyadékot és mozogj rendszeresen! És ha már nincs mit tenni a baj ellen, akkor pihenj és hamar felépülsz!

Halak: Nagyon nehezen tudsz ma egy dologra összpontosítani. Nem tudsz megülni egyhelyben, tettvágyad van, de nem tudod pontosan, mit is kéne tenned. Pedig jobban tennéd, ha kicsit leülnél és magaddal is foglalkoznál, hisz erre mostanában nem nagyon jutott időd. Olvasgass, vagy töltsd el az időt valami hasznossal!

Forrás: np

 

Share Button
Ennyien olvasták: 398

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.