Központ
2020. november 28. szombat, Stefánia

Napi horoszkóp – November 20.

Központ november 20, 2014 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Beálltál egy életformára, és számításon kívül hagytad ingatag egészségedet, zűrös anyagi helyzetedet. Már a gondolat is megbetegít, hogy nem bírod az iramot, és képtelen leszel kifizetni adósságaidat. Iszonyatosan félsz attól, hogy mozdulatlanságra kényszerítenek. Legszívesebben kifutnál a világból.

Kedves Bika! Kedvező fordulatot vesznek számodra az események. Úgy látszik, hogy ötletességed, szorgalmad és állhatatosságod felkeltette Fortuna érdeklődését. Egyelőre csak incselkedik veled, és ezért még nem tudod szétválasztani a valóságot a káprázattól. Próbára tettek. Ne légy elhamarkodott!

Kedves Ikrek! Az még rendben van, hogy a járt utat szívesen elhagyod a járatlanért, de az már nem szerencsés, ha saját bizonytalanságod miatt ide-oda szaladgálsz a két út között. Így nagy a valószínűsége annak, hogy egyiket sem fogod végigjárni. Ennél még az is jobb, ha egyszerre mindkét úton elindulsz.

Kedves Rák! Foglalkozz többet érzelmi tartalékaiddal! A mindennapos, kellemes kis kapcsolatok ideje lassan lejár! Egyszer csak magadra maradsz, pedig ezt te sem akarod. Persze azt hiszed, téged nem lehet megunni… Azért nem árt, ha jobban odafigyelsz barátaidra, szerelmedre. Így nem érhet váratlan csalódás.

Kedves Oroszlán! Társas lény vagy, és tudnod kell, hogy képtelen vagy egyedül boldogulni. A magány cselekvésképtelenné tesz. Azért, hogy ezt elkerüld, nem ártana alkalmazkodóbbnak lenned. Minthogy nem gondolatolvasókkal vagy körülvéve, segíthetnél abban, hogy jobban megértsenek. Tárulkozz ki, de ne túlzottan!

Kedves Szűz! Szinte minden pillanatban történik ma valami fontos esemény. Munkahelyeden előléptetésre számíthatsz, a szerelemben pedig egy fontos bejelentésre. Már csak a gazdasági kérdésekben kerüld a döntési helyzeteket, mert ma nem leszel képes jól választani, helyesen és megfontoltan dönteni.

Kedves Mérleg! Kedvező a csillagok állása, a szerelemben kellemes órákra számíthatsz. Járulj hozzá te is a nap sikeréhez! Foglalj estére asztalt egy hangulatos étteremben, és nem árt, ha veszel valami aprócska ajándékot is. Engedd, hogy érzelmeid irányítsák az eseményeket, biztosan nem fogsz csalódni.

Kedves Skorpió! Néha kevély és nagyképű vagy, a következmények legalábbis ezt látszanak igazolni. Nem mintha kételkedtél volna ebben, de annyiszor mondták már neked, hogy végre valahára elhitted. Önbizalmad ennek ellenére korlátlan, de legyen egy kis önkontrollod. Ha túl magasan hordod az orrod, csalódhatsz.

Kedves Nyilas! Passzivitásodat és tétlenségedet megzavarja, hogy megismerkedsz valakivel, aki kicsit kibillent eddigi kedvetlenségedből. Egyelőre nem tudni, hogy a rokonszenv és érdeklődés kölcsönös-e. Lelki egyensúlyod kicsit helyreáll, aminek első jele, hogy újra kedvvel veted bele magad a munkádba.

Kedves Bak! Karrieredet illetően átmeneti válságba kerülhetsz, mindenek előtt sajátos felfogásod miatt. Ha valami nem hoz teljes sikert, azonnal képes vagy kudarcnak minősíteni. A kettő között van még néhány átmeneti lépcső. Szexuális technikádon változtatnod kellene! Ez kapcsolatodnak és idegállapotodnak is jót tenne.

Kedves Vízöntő! Sajnos egy gonosz kis manó téblábol körülötted egész nap. Mindenbe beleszól, mindenbe beleüti az orrát, és minden rosszba megpróbál belerángatni. Hiába zavarod, űzöd, fenyegeted, kitartóan ott lohol a nyomodban, és még arra is van ideje, hogy mindenféle valótlanságokkal traktálja hozzátartozóidat.

Kedves Halak! Bármit is teszel, alaposan megfontolod. Hosszasan rágódsz, méricskélsz, számítgatsz. Mindenütt akadályt keresel, és találsz is. Kifogásaidat boszorkányos ügyességgel rángatod elő. A körülményekre hivatkozol, és ellenérveket sorakoztatsz fel. Taktikusan halogatsz, hiszen ez nem a döntések napja.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 694

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.