horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – November 21.

Napi horoszkóp – November 21.

 

Kos: Beálltál egy életformára, és számításon kívül hagytad ingatag egészségedet, zűrös anyagi helyzetedet. Már a gondolat is megbetegít, hogy nem bírod az iramot, és képtelen leszel kifizetni adósságaidat. Iszonyatosan félsz attól, hogy mozdulatlanságra kényszerítenek. Legszívesebben kifutnál a világból.

Bika: Kedvező fordulatot vesznek számodra az események. Úgy látszik, hogy ötletességed, szorgalmad és állhatatosságod felkeltette Fortuna érdeklődését. Egyelőre csak incselkedik veled, és ezért még nem tudod szétválasztani a valóságot a káprázattól. Próbára tettek. Ne légy elhamarkodott.

Ikrek: Az még rendben van, hogy a járt utat szívesen elhagyod a járatlanért, de az már nem szerencsés, ha saját bizonytalanságod miatt ide-oda szaladgálsz a két út között. Így nagy a valószínűsége annak, hogy egyiket sem fogod végigjárni. Ennél még az is jobb, ha egyszerre mindkét úton elindulsz.

Rák: Foglalkozz többet érzelmi tartalékaiddal: A mindennapos, kellemes kis kapcsolatok ideje lassan lejár: Egyszer csak magadra maradsz, pedig ezt te sem akarod. Persze azt hiszed, téged nem lehet megunni… Azért nem árt, ha jobban odafigyelsz barátaidra, szerelmedre. Így nem érhet váratlan csalódás.

Oroszlán: Társas lény vagy, és tudnod kell, hogy képtelen vagy egyedül boldogulni. A magány cselekvésképtelenné tesz. Azért, hogy ezt elkerüld, nem ártana alkalmazkodóbbnak lenned. Minthogy nem gondolatolvasókkal vagy körülvéve, segíthetnél abban, hogy jobban megértsenek. Tárulkozz ki, de ne túlzottan.

Szűz: Szinte minden pillanatban történik ma valami fontos esemény. Munkahelyeden előléptetésre számíthatsz, a szerelemben pedig egy fontos bejelentésre. Már csak a gazdasági kérdésekben kerüld a döntési helyzeteket, mert ma nem leszel képes jól választani, helyesen és megfontoltan dönteni.

Mérleg: Kedvező a csillagok állása, a szerelemben kellemes órákra számíthatsz. Járulj hozzá te is a nap sikeréhez: Foglalj estére asztalt egy hangulatos étteremben, és nem árt, ha veszel valami aprócska ajándékot is. Engedd, hogy érzelmeid irányítsák az eseményeket, biztosan nem fogsz csalódni.

Skorpió: Néha kevély és nagyképű vagy, a következmények legalábbis ezt látszanak igazolni. Nem mintha kételkedtél volna ebben, de annyiszor mondták már neked, hogy végre valahára elhitted. Önbizalmad ennek ellenére korlátlan, de legyen egy kis önkontrollod. Ha túl magasan hordod az orrod, csalódhatsz.

Nyilas: Passzivitásodat és tétlenségedet megzavarja, hogy megismerkedsz valakivel, aki kicsit kibillent eddigi kedvetlenségedből. Egyelőre nem tudni, hogy a rokonszenv és érdeklődés kölcsönös-e. Lelki egyensúlyod kicsit helyreáll, aminek első jele, hogy újra kedvvel veted bele magad a munkádba.

Bak: Karrieredet illetően átmeneti válságba kerülhetsz, mindenek előtt sajátos felfogásod miatt. Ha valami nem hoz teljes sikert, azonnal képes vagy kudarcnak minősíteni. A kettő között van még néhány átmeneti lépcső. Szexuális technikádon változtatnod kellene. Ez kapcsolatodnak és idegállapotodnak is jót tenne.

Vízöntő: Sajnos egy gonosz kis manó téblábol körülötted egész nap. Mindenbe beleszól, mindenbe beleüti az orrát, és minden rosszba megpróbál belerángatni. Hiába zavarod, űzöd, fenyegeted, kitartóan ott lohol a nyomodban, és még arra is van ideje, hogy mindenféle valótlanságokkal traktálja hozzátartozóidat.

Halak: Bármit is teszel, alaposan megfontolod. Hosszasan rágódsz, méricskélsz, számítgatsz. Mindenütt akadályt keresel, és találsz is. Kifogásaidat boszorkányos ügyességgel rángatod elő. A körülményekre hivatkozol, és ellenérveket sorakoztatsz fel. Taktikusan halogatsz, hiszen ez nem a döntések napja.

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.