Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – November 25.

Központ november 25, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – November 25.

 

Kos: A mai nap az érzelmek és szenvedélyek jegyében telik. Ha van partnered, ma nagyon sok olyan programban vehettek részt, melynek a szerelem köré csoportosulnak. Adódhat azonban egy váratlan probléma, melyhez segítséget kell igénybe venned.

Bika: Végre megjött a kedved ahhoz, hogy kimozdulj, és aktívabban töltsd a vasárnapot, az általános begubózás helyett. Családoddal módfelett kellemesen tölthetitek az időt, ha olyan programot szervezel, ami szellemi erőpróbákhoz kapcsolódik.

Ikrek: Talán kicsit túlzásba viszed most az új elhatározások megvalósítását. Minden percedet lekötik azok a gondolataid, amikkel szeretnéd megoldani a rád váró nehézségeket. Próbálj meg inkább kikapcsolni, a pihenés ugyanis többet segíthet, mint a fáradtságig tartó tervezgetés.

Rák: Kicsit elkényelmesedtél mostanában, és ez sajnos a következő napokra is rányomja a bélyegét. Nehezebben veszed majd fel a ritmust a jövő héten és emiatt nagyon enerváltnak, kedvtelennek érzed majd magad. Egy kis meditációval, jógával, vagy egyéb sportokkal sokat lendíthetsz energiádon.

Oroszlán: Ne keseredj el, ha úgy érzed minden balul sült el. Te magad fogsz a legjobban csodálkozni azon, hogy mennyire másképp alakulnak végül a dolgok, mint amire a leginkább számítasz. Erre szokták azt mondani, hogy „minden rosszban, van valami jó.”

Szűz: Kapd össze magad, mielőtt teljesen elmenne a kedved a társaságtól. Túlzottan belemerültél saját problémáidba, és már-már az önsajnálat szintjére jutottál. Jobban tennéd, ha megpróbálnád elfoglalni magad valami egészen szokatlan tevékenységgel, vagy ha belevetnéd magad valami megtanulásába.

Mérleg: Minden, amit a napokban cselekszel, később a javadra fog válni. Használd ki ezt a termékeny időszakot, és minden régóta húzódó elintéznivalón próbálj mihamarabb túlesni. Meglátod mekkora sikerélményben lesz ez után részed.

Skorpió: Hajlamos vagy ok nélkül, szinte teljesen felhergelni magad. Valahogy vágyódsz arra, már-már betegesen, hogy kiadd elfojtott dühödet. Úgy érezheted, neked ez jár, és semmi sem tarthat vissza attól, hogy egy kiadós morgolódásba fogj. Vigyázz azonban, mert ez nem vezethet semmi jóra.

Nyilas: Gondolatban már tudod mit kéne tenned, hogy elérd céljaidat, de egyszerűen nem tudod, hogyan fogj hozzá. Több lehetőség is kínálkozik, de a bőség zavarában képtelen vagy választani közülük. Akár hogy is döntesz, már jó úton haladsz, hiszen végre megtetted az első lépést.

Bak: Hidd el, hogy nem mindenki lehet tökéletes. És ez nem is baj. Nem kell feltétlenül tökéletesnek vélt barátokkal körülvenned magad, hiszen sokszor hibáink erényekké is kovácsolódhatnak. Ne feledd, a tökéletesség relatív és megítéléseink is változhatnak.

Vízöntő: Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel és szinte szárnyal a fantáziád. Most kellene belefognod valamilyen alkotó tevékenységbe, hiszen szinte mindent könnyedén sikerre vihetsz. Életfelfogásodban gyökeres változások következhetnek be.

Halak: Soha ne mondd, hogy soha és ne ítélj elsőre. Egy ismerősödben nagyon pozitívan csalódhatsz, ha megfontolod ezt a tanácsot. Ugyanakkor vigyázz azzal is, hogy túlságosan ne nyílj meg minden ember előtt, hiszen hajlamos vagy túlzottan megbízni másokban és ez veszélyes lehet.

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 370

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.