Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Napi horoszkóp – November 27.

Központ november 27, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – November 27.

 

Kos: Talán a kockázat riasztott meg, vagy olyan értesüléseket szereztél, amelyek óvatosságra intenek. Ma nem keresed a küzdőtereket, hanem fedezékbe vonulsz. Átgondolod tapasztalataidat, mérlegeled esélyeidet. Lehiggadtál, észbe kaptál. Vagy csak kivársz, taktikázol. Amilyen szertelen vagy…

Bika: Úgy érzed magad, olyan fáradt vagy, mintha már péntek lenne, és egy fárasztó, idegtépő hét áll mögötted. Holott csak most kezdődött a hét. Fogyassz vitaminban gazdag, kalóriaszegény ételeket, dohányozz, kávézgass kevesebbet! És bizony az élettapasztalat is megfontolásra érdemes.

Ikrek: Visszautasítasz egy megbízást, mert úgy gondolod, hogy rangodon aluli, kinőttél már abból, hogy ilyen kezdőknek való munkával bíbelődj. Kiváló alkalom ez arra, hogy tudatosítsd magadban: még a legkomolyabb feladatok is elvégezhetők oldottan, kisujjból kirázva majdhogynem tréfálkozva.

Rák: Minden jel arra utal, hogy sűrű hónapod lesz. Ezt már ma is érzed. Nem igazán tudod, mit miért teszel. Hangulataid, ösztöneid irányítanak. Ez néha nem rossz, de azért nem árt, ha az ész kontrollját megőrzöd. Ha azonban ma csupán az ösztöneidet követed, biztos, hogy nem fogsz csalódni.

Oroszlán: Minden erődre szükséged lesz, ha valóra akarod váltani terveidet. Ezért ne aprózd el magad, összpontosíts arra, amit a legfontosabbnak tartasz pillanatnyilag. Így is közbejön ezer dolog, amely elvonja figyelmedet. Nem segít viszont, ha mindezért csak másokat okolsz. Benned is van hiba.

Szűz: Itt az ideje, hogy legalább felületesen mérleget vonj az ez évi kiadások, bevételek között. Nem árt, ha tisztába vagy, hogy veszteséggel, avagy nyereséggel zárod le ezt az évet. Így az is kiderül, hogy mennyit költekezhetsz még az idén. Az eredmény kielégítő, kezdődhet az ajándékvásárlás.

Mérleg: A legjobb hírt is fenntartással fogadod. Magad sem érted, hogy mi történt, csak azt tudod, hogy minden mögött valami gyanúsat látsz. Pattanásig feszült idegekkel várod, hogy felfedezhess egy hibát. Ez a nagy koncentrálás alaposan elfáraszt, és alig várod, hogy elpihenhess otthonodban.

Skorpió: A méltatlanság annál is inkább fáj, mert tudod, hogy feletteseid egyaránt elégedettek munkáddal. Szeretnek és tisztelnek, legalábbis ez derült ki az eddigi reakciókból. Hogy most mi okozta a hirtelen váltást, nem tudni. Szerencsére azért akadnak jó hírek is. Pl. az egészségi állapotod.

Nyilas: Tegnapi borús hangulatod folytatódik, esetleg tovább romlik. Munkádat nem élvezed, pusztán rutintevékenységnek látod. Szabadidődben olyan dolgokban sem leled kedvedet, amit eddig szívesen csináltál. Kínzó üresség érzésedben meggondolatlan, felesleges lépésekre szánhatod el magad.

Bak: Előtérbe kerülnek egyébként jelentéktelennek vélt dolgok. Érzelmi világodat erősen befolyásolják a ma történtek. Ne légy túlzottan következetes! Lehet, hogy olyan programot, állítottál be magadnak, amelyről menet közben kiderül, hogy csak hajszoltság és depresszió árán teljesíthető.

Vízöntő: Mostanában kedveled az ilyen „se hal, se hús” napokat, sőt kimondottan szereted őket. Az unos-untig ismert munkatársak sem villanyoznak fel. Este, pedig a tv-ben egy sorozat sokadik részét adják… Ráadásul a gyereknek is megígérted, hogy segítesz neki megoldani, a matekleckét.

Halak: Lelkizős vagy a mai napon, de legalább ebben is lelkes. Sőt, ebben igazán. Talán nem is vagy tudatában annak, hogy mennyire veszélyes dolgot művelsz… Hiszen szemmel látható élvezettel szeded apró darabokra a lelkedet. Nem gondoltál még arra, hogy talán szemléletet kellene váltanod?

Forrás: np

 

Share Button
Ennyien olvasták: 416

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.