horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – November 4.

Napi horoszkóp – November 4. 

 

Kos: Nem ártana, ha egy kicsit rákapcsolnál a munkádra, vagy rendeznéd az üzleti kapcsolataidat. Elég pihent és feldobott vagy ahhoz, hogy behozd a lemaradásodat és egyengesd vállalkozásaid. A szakmádra vagy előmeneteledre összpontosíts. Ne engedd, hogy gondolataidat eltérítsék a családi ügyek.

Bika: Rögtön észreveszed, hogy valami nincs rendben. Ezek a mosolyok mesterkéltek, kényszeredettek. Nem tévedtél: csalódások sorozata vár rád: Elképzeléseid úgy hullanak szét, mint ősszel a legyek. Indokban, kifogásban nincs hiány. Kedvesed is ezt a napot választotta ki arra, hogy néhány kellemetlen tényt közöljön veled.

Ikrek: Reggel, amikor munkába indulsz, az a különös gondolatod támad, hogy valójában egészen máshová kellene menned. Meglehetősen eleged van már a jól ismert arcokból, helyekből, helyzetekből. Nem, mintha nem szeretnéd őket, vagy rosszul éreznéd magad velük, most mégis úgy érzed, változatosságra van szükséged.

Rák: Ma ismét a hangulatok irányítanak. Kicsit üresnek érzed a napot, bár az is lehet, hogy mindez csak a hét eleji fáradtság. Ne engedj lusta rosszkedvednek, mert azzal végképp elrontasz mindent: Este ajánlatos lenne elmenni egy moziba, vagy színházba. Hátha akad olyan film, vagy előadás, amely teljesen leköt, feledtet mindent.

Oroszlán: Ne dőlj be a széptevőknek, kollégáid hízelgésének, tárgyalópartnereid széles mosolyának. Ezek mind arra valók, hogy elkábítsák a hiú Oroszlánt. Őrizd meg valóságérzékedet, és fürkészd ki mások szándékát. Ha tisztába kerülsz azzal, amit rejtegetni akarnak előtted, pókerarccal arathatsz fölényes győzelmet.

Szűz: Van néhány megoldatlan, vitával zárult ügyed. Ezeket ma lesz alkalmad rendezni. Fontos, hogy megbékélj azokkal, akiknek a tanácsa segítség lehet bizonyos helyzetekben, hiszen gyakran előfordul, hogy kíváncsi vagy mások véleményére. Ma is olyan ügyben kell döntened, amihez jól jönne néhány tanács.

Mérleg: Úgy érezheted ma, hogy minden és mindenki összeesküdött ellened. Keresztülhúzzák számításaidat, és ezzel nagyon felbosszantod magad. Idegesen kapkodsz, és így még nagyobb felfordulást okozol. Ráadásul egy apróságon múlik, hogy akár lekésheted a randevúdat, és emiatt talán búcsút is mondhatsz ennek a kapcsolatnak.

Skorpió: Tevékeny részt vállaltál egy akcióban, mely balul ütött ki. A te lelkeden szárad, hogy siker helyett kudarcot vallott az ügy. Vajon kivel tudod elhitetni, hogy ártatlan vagy? Ne tedd nevetségessé magad, inkább ismerd be, hogy tévedtél, és mulasztásaid következménye a kudarc. Néha jobb, az egyszerűbb utat választani.

Nyilas: Új ismerősöddel a várva várt találkozás végre összejön, de nem biztos, hogy úgy sikerül, ahogy elképzelted. A kudarc nem is a másikon múlott, hanem te vesztetted el menet közben a kedvedet. Ez a helyzet is azt mutatja, hogy elég szeszélyes vagy mostanában, és aminek jelenleg örülsz, az később bosszanthat.

Bak: Megbabonázottan mész a pénz után, és találsz is. Lehet, hogy csak az utca kövén, de lehet, hogy egy elmaradt kifizetésből üti nem kis summa a markodat. Üzletkötésre is alkalmas a mai nap. Nem baj azonban, ha viszel magaddal egy „harmadikat”, aki megbízható kontrollt jelenthet. Meghunyászkodásra viszont nincs okod.

Vízöntő: Fárasztó, de eredményes nap elé nézel, a jelek is arra utalnak, hogy az idő a te malmodra hajtotta a vizet. Alig férsz a bőrödbe, és komoly erőfeszítésedbe kerül, hogy ne vigyorogj egész nap. Bár a sikerek ma a munkádban érnek leginkább, az élet más fertályain sem hagy kivetnivalót a szerencse.

Halak: Az új hetet a második dekádbeli Halak ott folytatják, ahol az előzőt abbahagyták….., vagyis hát nem hagyták abba, hiszen a szerelem egy pillanatra sem engedi szabadulni őket a szoros öleléséből. Mit törődnek ők az idővel, a hetekkel, az órák múlásával, amikor az örökkévalóság titkait kutatják. Persze csak kettesben…

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.