Központ
2020. szeptember 24. csütörtök, Gellért, Mercédesz

Napi horoszkóp – November 4.

Központ november 2, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – November 4.

 

Kos: Valószínűleg eseménydús héten vagy túl, mely után alig várod, hogy kicsit kikapcsolódj. Ha kapcsolatban élsz, sikerülhet pár órára kizárnotok a külvilágot, és csak magatokra figyelnetek. A barátaiddal, de akár egyedül is felfedezhetsz egy új helyet, ami azonnal magával ragad. Ráadásul valakivel izgalmas eszmecserét is folytathatsz.

Bika: A hétvége jelmondatai a pihenés és relaxáció lehetnek számodra, ha a Bika jegyében születtél. Az év végi hajtás kezdi éreztetni hatását, de ne hagyd, hogy a fáradtság győzzön. Ha teheted, szervezz egy meglepetés estét a kedvesednek. Még nincs párod? Pénteken megismerkedhetsz valakivel, aki nagy hatással lesz rád.

Ikrek: Ez a pár nap alkalmas lehet arra, hogy túllépjetek egy problémán, ami már régóta megkeseríthette a mindennapjaitokat. Használd ki a segítő bolygóállást. Még szingli vagy? Ha valaki már korábban felkeltette az érdeklődésedet, de hiába küldtél jeleket, most érdemes magadhoz ragadnod a kezdeményezést. Ez lehet a siker kulcsa.

Rák: Rákként hajlamos lehetsz ráerőltetni a párodra az elképzeléseidet, ami előbb-utóbb konfliktushoz vezethet. A hétvégén olyan szituációba kerülhetsz, ahol a toleranciádon sok múlhat. Még egyedülálló vagy? A kivárás taktikájához kell folyamodnod. A körülmények még nem alkalmasak arra, hogy hosszú távú döntéseket hozz.

Oroszlán: Ha az Oroszlán jegyében láttad meg a napvilágot, a kedveseddel elengedhetitek a múltat, és új alapokra helyezitek a kapcsolatotokat. A jövő szempontjából fontos döntéseket hozhattok meg ebben a pár napban. Még nincs kivel megosztanod az ágyadat? Egy új hobbi vagy tanfolyam révén izgalmas kalandban lehet részed.

Szűz: A bolygók szenvedélyes estéket ígérnek neked, ha a Szűz jegyében születtél. Talán újra forrni fog körülötted a levegő. Ne keresd a kiváltó okokat, ne agyalj a miérteken, csak a jelennek élj. Nincs párod? A barátaid elhívhatnak valahová, ahol olyasvalakivel találkozol, aki megdobogtatja a szívedet.

Mérleg: Romantikus, meghitt esték várnak rád, ha a Mérleg jegyében születtél. A pároddal valószínűleg sikerül megszöknötök pár napra a szürke hétköznapokból. Még egyedül élsz? Több társasági eseményre is meghívást kaphatsz ezen a hétvégén. Fogadj el minél többet, mert valamelyik megváltoztathatja az életedet.

Skorpió: A horoszkóp kiegyensúlyozott, nyugodt időszakot ígér neked, ha a Skorpió jegyében születtél. A kedveseddel egy hullámhosszon lesztek, most minden döntést vita nélkül meg tudtok hozni. Nincs pasid? Egy váratlan találkozás teljesen összezavarhat – egyelőre nem tudod eldönteni, hogyan reagálj a hirtelen eseményekre.

Nyilas: November első napjaiban úgy érzed, hogy a párkapcsolatod új szintre emelkedett. Sok energiát fektettél bele, és végre tapasztalni kezded erőfeszítéseid eredményét – egyre jobban összecsiszolódtok. Ha még szingli vagy, most megvalósulhatnak az álmaid, de természetesen tenned is kell a dolgokért. A bolygók viszont segítségedre lesznek.

Bak: Az utóbbi időszak valószínűleg nem volt konfliktusoktól mentes, de most sikerülhet lezárnod a parttalan vitákat. A csillagok segítenek, hogy újjászülethessen a párkapcsolatod, ám ehhez szükség lesz a diplomáciai érzékedre is. Még nincs kivel megosztanod az ágyadat? Furcsa kalandba keveredhetsz szombaton, egy régi ismeretség alakulhat át szerelemmé.

Vízöntő: Mozgalmas, aktív hétvége vár rád, ha a Vízöntő jegyében születtél. Egy kirándulás vagy nagyobb séta felfrissíthet, de azért a párodra is szakíts időt. Vond be a programjaidba, menjetek el együtt valahová. Egyedül élsz? Az egyik ismerősödtől meghívást kaphatsz, amit akkor is érdemes elfogadnod, ha eleinte nincs hozzá kedved. Nem fogod megbánni.

Halak: Kicsit felemásra sikerülhet a hétvégéd, bőven lesz benne szomorúság és vita is, ám a veszekedés után annál édesebb lesz a békülés. Mondd el, mi bánt, csak együtt tudjátok megoldani a gondokat. Még nincs párod? A horoszkóp szerint minden esélyed megvan a szerelemre. Nem kizárt, hogy kalandként indul a dolog, de a komoly folytatásra is mutatkozik lehetőség.

forrás: femina

Share Button
Ennyien olvasták: 357

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.