horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – November 5.

Napi horoszkóp – November 5.

 

Kos: Szívügyeidben végre helyreáll az egyensúly. Meggyőződhetsz róla, hogy partneredben feltétlenül megbízhatsz, és a szexben is sikerül egymásra találnotok. A szerelmi boldogság megsokszorozza alkotó energiáidat, valósággal újraszületsz a sokoldalúan feltöltő érzelmekben. Tartsd ezt az állapotot.

Bika: Te is vágysz az elismerésre, de – sokakkal ellentétben – csak akkor, ha valóban rászolgáltál. Úgy érzed, megdolgoztál a dicséretért, a magasabb bért sem adják ok nélkül. Ha pedig valaki irigykedik, hát csinálja utánad: A sikerhez azonban kitartás, szorgalom is szükséges, amit sokan hajlamosak elfelejteni.

Ikrek: Csak is te tehetsz arról, ha unalmas az élete. Nem mersz változtatni, megrögzött szokásaid vannak, és nem is vagy hajlandó lemondani róluk. Irigységgel tekintesz azokra, akik engedve pillanatnyi ötletüknek, gyökeresen változtatnak addigi életükön. Ha nem vagy képes megbékélni az életeddel, akkor lelki egyensúlyod is felborul.

Rák: Elég már az önmardosó rosszkedvből: Persze nehéz téged most felvidítani, és ennek első sorban te magad vagy az oka. Ne légy mindig a társaság jó kedvének elrontója: Barátaid hiába próbálnak segíteni neked, ha ettől csak még idegesebb leszel. Ne bántsd meg őket. Próbáld udvariasan elhárítani közeledésüket.

Oroszlán: Ne rontsd el mások hangulatát pusztán azért, mert nehezen tűröd a mérsékelt égöv sajátosságait, különösen télvíz idején. Kezd el szervezni az év végi sítúrát, vagy egy utazást melegebb vidékekre. Ha nincs rá pénzed, találj valami megoldást arra, hogy másképpen dobd fel magad. Csak az egészséged a fontos.

Szűz: Ne vagy képes ellenállni a kísértésnek, és beleesel abba a hibába, amelybe oly sokan. Egy nagy árleszállításon összevásárolsz egy csomó mindent, mondván, hogy majd csak jó lesz valamire. Sajnos már otthon kiderül, hogy legalább a felével melléfogtál: semmire sem alkalmas kacatok. Még vesztettél is az ügyön.

Mérleg: Hogy ne az év végén kelljen kapkodnod, idegeskedned, készíts ma egy hozzávetőleges számadást, amely fényt nyit az esetleges hiányokra, elmaradásokra. Így lesz bőven időd rá, hogy év végéig pótold azokat. Miközben saját dolgaiddal vagy elfoglalva, nehogy elfeledd valamelyik rokonodnak ígért segítségedet.

Skorpió: Ilyen véletlen nincs: Aki ennyire kitartóan néz téged, az nem a pontos időt szeretné megtudni, hanem kiszemelt magának. Persze ez legyezgeti hiúságodat, és nem esik nehezedre viszonozni a pillantást sem. Ne légy azonban tolakodó, az első lépést mindenképpen neki kell megtennie, a találkozás nem lehetetlen.

Nyilas: Házas Nyilasok ma sikerre számíthatnak a szerelemben. Ez lehet egy új ismeretség, vagy egy régebbi, lezárt kapcsolat felújítása. Könnyen megeshet azonban, hogy ha a kínálkozó kaland elfogadásában, kiaknázásában túl messzire mész, valahogy kitudódik, és otthon kellemetlen jelenetekre számíthatsz.

Bak: Ne alkudozz: Se élethelyzetekben, se pénzben. A szerelem csak segíthet abban, hogy valóban sziklaszilárd pozícióban érezd magad. Jogi ügyekben ma ne merülj el, viszont feltétlenül tisztázd, ami esedékes. Kezeld reálisan lelkiismereti problémáidat: Senkinek nem kellemes, ha nyilvános önszapulásba kezdesz.

Vízöntő: Ez a nedves, borongós nap végre meghozza az oly rég áhított támogatást a jó öreg Fortunától. Hála az égnek, nem csak a jó, a rossz is elmúlik egyszer. Ma mindent sokkal derűsebbnek látsz, elviselhetőbbnek tartasz. Ismét tele vagy ötletekkel, melyek most nem feltétlenül magvas gondolatokban fognak testet ölteni.

Halak: Érzelmeid kiragadnak a mából, a jelenből, a hétköznapok szürke egyhangúságából. Magányosságodnak nyomasztó terhe kedvesednek puszta jelenlététől mint egy varázsütésre semmivé foszlik. Úgy érzed, csak érte, csak általa élsz. Egy pillanatra sem lennél képes megválni tőle. Ez fordítva is igaz?

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.