Kávé mellé

Napi horoszkóp – November 5.

horoszkopKedves Kos! Kitűzött célodat elérheted, ha kitartóan küzdesz érte. Önfejűséged most javadra válhat, segít a szakmai csúcsok elérésében. Magánéletedben is fordulópontra számíthatsz. Jó alkalom ez arra, hogy újraértékeld kapcsolatodat családoddal, vagy partnereddel. Reálisan értékeld a bekövetkező változásokat. Ne hivalkodj eredményeiddel!

Kedves Bika! Az lenne a legjobb, ha az egész napot a kedveseddel tölthetnéd. Szükséged van az önfeledt együttlétre, hiszen mostanában nagyon sokat dolgoztál, és partneredet is megörvendeztetheted. Nem fontos feltétlen elutaznotok, a lényeg, hogy együtt legyetek. Végre egy kis zavartalan együttlét!

Kedves Ikrek! Egy fontos problémát sikerül ma megoldani a te közreműködéseddel, és ez nagyon jó. Az viszont már kevésbé, hogy nem tudod visszafojtani diadalittas mosolyodat, és a többiek, akik nem olyan kiváló képességűek, mint te, joggal sértődnek meg. Egy árnyalattal szerényebbnek kellene lenned, és akkor sokkal népszerűbbé válhatnál.

Kedves Rák! Ma sokkal okosabb vagy, mint tegnap voltál. Sajnos azonban elillant a kedvező lehetőség, amelyre vártál. Lépéseket kell tenned, hogy anyagi helyzeted javuljon. Vagy vállald azt, hogy szerényebb körülmények között élsz, vagy új állás után kell nézned. Ez persze nem kellemes. Végy egy mély lélegzetet, és láss munkához!

Kedves Oroszlán! Érzelmi egyensúlyod úgy-ahogy helyén volna, de ez még nem elegendő ok arra, hogy elbízd magad. Neked is tenned kell valamit annak érdekében, hogy ápold azoknak a lelkét, akiknek megértésére, segítségére mindenkor számíthatsz. Szánj tehát időt mások problémáinak meghallgatására is, hidd el, érdemes!

Kedves Szűz! Rengeteg időd lesz, hiszen azt a kevés munkát, ami ma rád vár, néhány óra alatt elvégzed. Nincs értelme a városban csatangolni, vagy másra elpazarolni az időt. Olyan dolgokkal töltsd ki ezt a délutánt, amelyeket egyébként is el kell végezned, csak sajnálod rá az időt. Este elkezdhetnéd összeírni, kinek mit szánsz karácsonyra.

Kedves Mérleg! Néhány „jóakaród” megsúgja neked, hogy az utóbbi időben felszarvaznak. Mielőtt ajtóstul rontasz a házba, próbálj meg higgadt fejjel meggyőződni a pletyka igazáról. Majdnem teljesen biztos, hogy csak idegesítésnek, vagy figyelmeztetésnek szánták ezt a hírt. Mindenesetre nem árt, ha a hírhozókat megleckézteted egy kicsit.

Kedves Skorpió! Érzed, hogy állandóan rólad beszélnek, kipellengérezik hibáidat, és gúnyolódnak ballépéseiden. Ne gondold azt, hogy te vagy a világ közepe, és hogy éppen ezért az egyetlen téma vagy az emberek között. Nem áskálódnak ellened, és még csak nem is beszélnek ki. Sőt, inkább tiszteletükről biztosítanak.

Kedves Nyilas! Munkahelyeden jó fellépéseddel jelentős eredményeket érhetsz el. Szavaiddal, véleményeddel fontos döntéseket befolyásolsz, vagy legalábbis mértékadó személyiségek véleményére hatsz. De ne bízd el magad túlságosan, vagy legalábbis ne add ennek semmilyen külső jelét, mert ezzel könnyen elronthatod a rólad kialakított kedvező véleményt.

Kedves Bak! Semmit sem szabad sürgetni, siettetni. Engedd, – mindegy, milyen szférában -, hogy partnered diktálja a tempót. Te játszi könnyedséggel fogod tudni követni, ezzel, pedig csak növeled ragaszkodását. Csak a feltett kérdésekre válaszolj ma! A fertőzés veszélye változatlanul fennáll, kerüld tehát a tömeget, a forgatagot, a sokadalmat!

Kedves Vízöntő! Lassan a testtel! A munka nem rohan el, és partneredet is jobb, ha ma egy kicsit hagyod főni a saját levében. Helyezkedj azért védekező állásba, mindenesetre a tegnap történtekről, ha csak teheted, ne beszélj otthon. Nem biztos, hogy ez az időszak megfelelő a dolgok egymás fejéhez történő vagdalózásának.

Kedves Halak! A mai napon nem kell a fősodrás erős áramlataiban vergődnöd, aránylag védett helyzetből figyelheted az eseményeket, miként alakul a nagy és a kis halak viszonya. Ha okosan használod ki idődet, akkor minél több információt igyekszel elraktározni, hogy az elkövetkező idők harcait azokkal felvértezve vívhasd meg.

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.