Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Napi horoszkóp – November 5.

Központ november 4, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – November 5.

 

Kos: Lassan megbarátkozol a gondolattal, hogy a sors kicsit elbánt veled. A megnyugvás már a gyógyulás, a talpra állás jele is. Ha pedig a szerencse részesített kegyeiben, ma is számíthatsz Fortuna hűségére. Erőt meríthetsz szakmai vagy üzleti sikereidből, felvértezetten indulhatsz az újabb küzdelmekbe.

Bika: Nem eszik olyan forrón a kását! A tegnapi kedvezőtlen híreknek a fele sem igaz. A cseppnyi igazságmagot rémhírekkel és pletykákkal körítve tálalták fel neked. Sebaj, még előnyöd is származhat belőle! A bizonytalan híresztelés ráébresztett, hogy nem kell azonnal felülni mindennek.

Ikrek: Tudományosan bizonyított tény, hogy télen igencsak megnő az alvásigényünk. Azok, akik ezt nem veszik tudomásul, és nem adják meg szervezetüknek azt, ami jár, súlyos következményekkel számolhatnak. Fáradtak, szétszórtak lesznek, ez pedig kihat magánéletükre és munkájukra egyaránt.

Rák: Jót tett a tegnapi kis buli, igaz, ma sokáig aludtál, és egy kicsit a fejed is fáj, de ez hamarosan elmúlik. Ebédre csak valami könnyűt fogyassz, és menj el sétálni. Ha vágysz a család melegére is, éreztesd hát velük, hogy szükséged van rájuk. Pihenj ma sokat, mert holnap nehéz feladatok várnak rád.

Oroszlán: Hosszú távon egyáltalán nem vezet eredményre, ha mindig másnak mutatod magad, mint amilyen valójában vagy. Így előbb-utóbb önmagaddal is meghasonulsz. Az utóbbi időben otthon is rejtőzködtél, és korántsem biztos, hogy erre családod szolgáltatott okot. Jó alkalom kínálkozik a körülmények tisztázására.

Szűz: Az utóbbi időben elért sikereket kemény és kitartó munkádnak köszönheted. Nem csoda, ha örömmel fogadod ezt a pihentető vasárnapot. Ezen a hűvös ámbár jó levegőjű napon érdemes kimozdulnod a lakásból. Ha teheted, ülj autóba, és indulj el, akár céltalanul is! Ez megnyugtatóan hat megkínzott idegeidre.

Mérleg: Igazán nincs rá magyarázat, hogy mitől lettél ilyen gyanakvó és kötekedő, hiszen jól érzed magad, ügyeid remekül állnak, és pihenésre is nyílik lehetőséged. Első sorban gyermekeiddel kerülhetsz összetűzésbe, mert megpróbálod eljátszani az erélyes szülő szerepét. Ez nem áll jól neked, hiszen korábban kellet volna a szigor.

Skorpió: Váratlan fordulatokkal kell számolnod ezen az álmosnak induló vasárnapon. Nem tudni, miért, most hirtelen felpörögnek az események, és egyszeriben azon veszed észre magad, hogy egy valóságos szélvihar kellős közepébe csökkentél. Még nem látsz tisztán, de az már világos, hogy váratlan fordulatokkal kell számolnod.

Nyilas: Az „ép testben ép lélek” mondás ma igazán rád illik. A mostani hétvégét végre úgy töltheted, ahogyan az nagykönyvben meg van írva. Jut időd mindenre: önmagadra, környezetedre, pihenésre és művelődésre egyaránt. Testileg, lelkileg feltöltődve nézhetsz az új hét elé. Ez nagyon fontos hiszen sok munka vár rád.

Bak: Ma nem unatkozol. A kis, mindennapi dolgokat is odaadó figyelemmel tünteted ki. Ha hiszel benne, hogy még a szobanövények is értik becéző szavaidat, zöldebben fognak pompázni. Aprólékos gondossággal csinálsz mindent, végre az idődből is futja rá. Fontos mások biztonságtudata, ezért mindent elkövetsz, hogy biztos háttér lehess.

Vízöntő: Fáradt vagy, járni-kelni is alig bírsz a lakásban. Ha erőt veszel magadon és elmész gőzfürdőbe, ahol egy kellemes masszázst is igénybe vehetsz, felfrissülsz, és felengedsz. Ha nem teszel semmit, egész nap morogni fogsz mindenkivel. Döntened kell, nem halogathatod sokáig a kényeztetést.

Halak: Mesés dolog a szerelem, és orvosságnak sem utolsó. Csodálatos hatását mi sem bizonyítja ékesszólóbban, mint a te állapotod. Feltámadtál, mint poraiból a főnixmadár. És a gyógyulás folyamata sem járt különösebb szenvedéssel vagy fájdalommal. Ezer örömmel vetnéd alá magad újból.

Forrás: np

 

Share Button
Ennyien olvasták: 401

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.