Központ
2020. november 24. kedd, Emma

Napi horoszkóp – November 9.

Központ november 9, 2014 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Az önfeledt szerelem, a teljes odaadás mámorító napja. A világ megszűnt létezni a te számodra. Bódultan csüngesz kedveseden, és hogy boldogságotok teljes legyen, jövőtöket illetően kedvező kilátásokról értesülsz. Minden okod megvan rá, hogy remekül érezd magad. Mégis gondolj arra, hogy holnap új hét kezdődik.

Kedves Bika! Pihensz, erőt gyűjtesz. Sokáig alszol, kiadósan reggelizel, áttanulmányozod az újságokat, derekasan beebédelsz, majd ledőlsz egy félórácskára. Mire felébredsz, már sietned kell: estére mozijegyet váltottál egy harsány filmvígjátékra, melyet sokan dicsértek. Remekül szórakoztok, bár kissé útszélinek tartod a filmet.

Kedves Ikrek! Felkínálnak neked egy lehetőséget, s nyomban választ kell adnod. Bár általában kedveled a gyors, határozott döntéseket, most mégis megpróbálsz időt nyerni, hogy alaposan átrághassad magad az ajánlaton. Elhatározásodban ne hagyd figyelmen kívül, hogy a felkínált lehetőség elegendő önállóságot biztosít-e neked.

Kedves Rák! Intellektuális pozícióidat mostanában valahogy képtelen vagy bemérni. Nem így érzéki és érzelmi élményeidet. Itt minden ítéleted teli találat! Higgy egyszer abban, hogy mindenféle érdek nélkül is szerethetnek téged! Ne törődj azzal sem, hogy ez a szeretet esetleg nem hoz gyakorlati hasznot. Ne hazudj magadnak!

Kedves Oroszlán! Intő jelek mutatnak arra, hogy jobban kellene ügyelned egészségedre. Ne nevesd ki azokat, akik egyre inkább figyelnek arra, mit esznek. Helyes táplálkozással te is megelőzheted a bajt. Ne várd meg, amíg az orvos tanácsolja ugyanezt. Kényszerből ugyanis sokkal nehezebb lemondani az eddig kedvelt ételeidről.

Kedves Szűz! Újabban megint érzed azt a nyomást, amit étkezések után szoktál. Nem kell pánikba esni, nincs semmi baj! Csupán étkezési szokásaidon kellene változtatnod. Ráadásul a mozgás sem lett lételemed, olyan otthon ülős fajta lettél mostanság. Erőltesd meg magad, és irány ki a szabadba! Alaposan mozgasd meg magad!

Kedves Mérleg! Mit is tehetnél egy ilyen késő őszi hétvégén, minthogy behúzódsz a jó meleg lakásba? Ha nem lenne semmi különösebb tennivalód, engedd át magad nyugodtan az édes pihenésnek. És ha már unod régi lemezeidet, és úgy gondolod, hogy kiolvastad valamennyi könyvedet, akkor egy kiadós családi beszélgetés nyújthat jó szórakozást.

Kedves Skorpió! Az év vége felé közeledve nem túl jó munkahelyet változtatni. Várd ki türelmesen a fejleményeket, és csak az után dönts. A legjobb persze az lenne, ha ki tudnád tolni a döntés idejét az új évre. Hiszen akkor már kitisztul a kép határozottabb erővonalak láthatók, és így határoznod is sokkal könnyebb.

Kedves Nyilas! Ma nem találod otthon a helyedet, megjegyzéseddel, viselkedéseddel megkeseríted családtagjaid életét. Az indulataid saját magad ellen fordulnak: önmagadat okolod különböző dolgok meg nem történtéért. Délután és este apróbb bosszúságok sőt, szinte elképzelhetetlenül alakuló események tovább ronthatják a kedvedet.

Kedves Bak! A féltékenység rossz tanácsadó. Butaságok sorát vagy képes elkövetni, miközben saját értékedet is rombolod. A heves érzelmi kirohanások nem hogy megoldanák a helyzetet, de még inkább elidegenítenek. Vedd fontolóra, hogy megéri-e. Tűrj, amíg ki nem derül a színtiszta igazság. Megbeszélésre, nem alkalmas ez a nap.

Kedves Vízöntő! Fáradt, erőtlen, álmos vagy, nincsen semmihez sem kedved. Nem csoda, hogy a mackók és a hüllők, nem is szólva a sündisznókról téli álomra térnek. Igazuk van! Te pedig nem tehetsz mást, minthogy ébren maradsz, és vitaminban gazdag étkeket fogyasztasz. Az ideje úgyis elérkezett annak, hogy odafigyelj életmódodra.

Kedves Halak! Nem győzök kapkodni a fejedet, szemérmesen lesütni hosszú szempilláidat. Nem érted a helyzetet, és ebbe egészen belepirulsz. Úgy érzed, mindenki téged bámul, és szinte vergődsz a mohó pillantások kereszttüzében. Pedig hát kacérságnak nyoma sincs benned, és mégis… Ne légy zavarban, valószínű a kisugárzásod miatt van ez.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 410

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.