Központ
2020. november 24. kedd, Emma

Napi horoszkóp – Novemner 18.

Központ november 18, 2014 Kávé mellé

horoszkopKedves Kos! Nehéz nap várható. Nem csak kapcsolataidban, munkahelyeden is számíthatsz feszültségre, konfliktusokra. Tarts ki véleményed mellett és légy őszinte magadhoz. Ha ellenállsz annak, hogy leigázzanak, minden rendben lesz. De ha nem akkor komolyabb problémáid is adódhatnak ebből a kínos helyzetből.

Kedves Bika! Sajnos érzékeny egészségi állapotod miatt könnyen megbetegedhetsz, és ez eléggé levesz a lábadról. Szükséged van most a pihenésre és a feltöltődésre. Próbálj meg több időt fordítani magadra és a kikapcsolódásra. Pihenj, olvass egy jó könyvet, vagy nézz meg egy filmet, csak ne unatkozz, mert ki kell pihenned magad.

Kedves Ikrek! Jobban kellene koncentrálnod az apróbb részletekre. Könnyen megtörténhet, hogy egy-egy nagyobb feladatot túl könnyen veszel, és emiatt elhamarkodott, meggondolatlan döntéseket hozol. Vigyázz feljebbvalóiddal. Mert ha nem jól intézed a dolgaidat akár a munkahelyedre is kockázatot vethet. Figyelj oda jobban!

Kedves Rák! Kapkodó és kissé szétszórt vagy ma. Nem tudsz uralkodni heves indulataidon, és emiatt előfordulhat, hogy saját magadnak állítasz elő problémákat. Próbálj meg nagy levegőt venni, mielőtt megbántanál másokat hirtelen felindultságoddal. Hidd el, ha mást megbántasz, neked lesz utána lelkiismeret-furdalásod.

Kedves Oroszlán! Izgalmas napoknak nézel elébe. Szerencsés leszel a szerelemben, és könnyen előfordulhat, hogy ezekben a napokban ismered meg leendő párodat. Légy azonban óvatos, ne ronts ajtóstul a házba! Nem szabad elhamarkodottan dönteni, előbb gondolkodj, aludj rá egyet és gondold át, hogy mit akarsz pontosan!

Kedves Szűz! Mai hangulatodat az energiahiány befolyásolja. Levertnek, fásultnak, ingerszegénynek érezheted magad. Hajlamos vagy könnyen megsértődni minden jelentős ok nélkül és összeveszni szeretteiddel valamilyen apróságon. Ha nem figyelsz oda hangulatingadozásaidra, lehet, hogy komoly ellentétekbe keveredsz.

Kedves Mérleg! Csalódásokra számíthatsz a következő napokban. Eddig azt hitted sínen van szerelmi életed, most azonban rá kell döbbenned, hogy mennyire tévesen ítélted meg a helyzetet. Próbáld elterelni a gondolataidat, például tevékenykedj a ház körül. Takaríts, főzz, mosogass, csak ne unatkozz, és ne gondolj, a rosszra!

Kedves Skorpió! Heves vérmérsékletednek köszönhetően hamar kilábalsz a szomorkás hangulatodból, hisz máris belevetetted magad új dolgok felfedezésébe. Érdeklődsz minden ismeretlen tudomány, és a történelem iránt. Felfedezéseket tehetsz életed eddigi lefolyásában. Erre előbb kellett volna gondolni, de nem árt az ismétlés és a bepótolás.

Kedves Nyilas! Kirobbanó formában vagy ma, és szinte minden sikerül, amit csak szeretnél. Önbizalmad a fellegekbe emelkedik, és képesnek érzed magad bármilyen feladat sikeres végrehajtására. Arra azonban vigyázz, hogy ne légy túlságosan nagyravágyó. Hiszen az nem túl jó dolog, mert elbízhatod magad…

Kedves Bak! Talán ma úgy érezheted, mintha kicsúszott volna a talaj a lábad alól. Ne keseredj el, hisz semmi sem történik hiába. A mai nap sok tapasztalattal bővítheti eddigi életedet. Bár kissé kellemetlen események segítenek ehhez hozzá, hosszútávon még hasznukat veheted.

Kedves Vízöntő! Nehezen tartod a lépést azokkal a folyó ügyekkel, melyek egyre sürgetőbbé válnak. Úgy érzed ezek a feladatok, már-már meghaladják képességeidet. Ami ugyan nem igaz, de tény, hogy most nem elég neked huszonnégy óra egy napra. Talán egy kicsit jobban oda kéne figyelned erre! Nem gondolod?

Kedves Halak! Nehezen tudod kordában tartani érzelmeidet és indulataidat. Balul sülhetnek el a dolgok, amitől még idegesebb és nehézkesebb lehetsz. Sajnos téged gyakran leblokkolnak a nem megszokott események, emiatt hajlamos vagy összeomlani. Erre vigyázz, próbáld megőrizni egészségedet!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 453

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.