Központ
2019. október 21. hétfő, Orsolya

Napi horoszkóp – Október 1.

Központ október 1, 2012 Kávé mellé

horoszkopNapi horoszkóp – Október 1.

 

Kos: Újult erővel veted rá magad a munkára. Ma még lankadatlan buzgalmadat használod fel arra, hogy rendezd az eddig elhalasztott ügyeidet. Hivatali vagy üzleti kapcsolataidnak ápolására is szakíts időt. Ne térj ki az olyan üzleti tárgyalások, szakmai megbeszélések elől sem, amelyek látszólag nem sokat ígérőek.

Bika: Kicsattanó erőben vagy, jönnél-mennél, nem vagy képes megülni. Elviselhetetlen az egyhangú munka. Mégsem szökhetsz el, sok a dolgod, fontos megbeszéléseid is vannak. Az idő csigalassúsággal halad. Az esti program sem sikerül. Nem jön álom a szemedre. Órákig hánykolódsz, olvasni próbálsz, de nem meg az alvás.

Ikrek: A csend, amely körülvesz, már-már idegesítő, mert mögötte érzed a feszültséget, a várakozást, de nem tudod, miről van szó. Miért nem mondják meg a szemedbe? Mit titkolóznak? Mielőtt nekik rontanál kérdéseiddel, vizsgáld meg önmagad, hátha csak túlságosan élén képzeleted játszik veled. Korán térj nyugovóra!

Rák: Úgy látszik, Fortuna nem akar rád mosolyogni. Ezt nagyon igazságtalannak érzed, és mivel véleményedet mostanában nem rejted véka alá, többet veszíthetsz, mint amennyit szókimondásoddal nyersz. Megmondtad az igazságot, hősnek képzeled magad, csak azt nem veszed észre, hogy e véleménnyel teljesen egyedül vagy.

Oroszlán: Soha nem bocsátasz meg, ha megbántanak önérzetedben. Szó nélkül hordozod sérelmeidet, akár éveken át, de amint alkalom nyílik, törlesztesz. Valaki olyan sebeket szakít fel, melyek felkorbácsolják a múlt érzelmeit. A másik nyílt és őszinte, ugyan a lényeget nem befolyásoló közeledését hidegen elutasítod.

Szűz: Nem vagy ura a helyzetnek, kisiklik kezedből az irányítói szerep. Inkább bízz meg valakit az átmeneti szakaszra, mint hogy felügyelet nélkül, maguk útján működjenek a dolgok. Ezt a lazítást az élet minden területén érzed, így célszerűbb, ha csak a megszokottal törődsz, és nem iktatsz be váratlan eseményeket.

Mérleg: Valami fontos esemény évfordulója van ezen a napon, de semmi kedved az ünnepléshez, a társasághoz. Felesleges kibúvót keresned, tudod nagyon jól, hogy erről a nagy eseményről semmiképpen nem maradhatsz távol. Néhány órás „jópofizás” után – fejfájásra hivatkozva – visszavonulhatsz békés nyugalmadba.

Skorpió: Megint rossz fát tett a tűzre, valamit el akar titkolni előled. Ne dőlj be a régi trükknek, és ha a karjaidba omlik, akkor is légy éber. Légy oly ravasz, mint ő, és ugraszd ki a nyulat a bokorból. E magatartással alaposan ráijeszthetsz. Nem ezt szokta meg tőled. Este maradj otthon, fontos üzenet érkezik.

Nyilas: Apróbb nézeteltérések után ismét egymásra találtok kedveseddel, és ez most egy új, kiegyensúlyozott időszak kezdetét jelzi. A mérlegre állva boldogan konstatálod, hogy fogyókúrádnak látható eredménye van, feltéve, ha az utóbbi időben is olyan szívós kitartással folytatod, mint amilyen lelkesen elkezdted.

Bak: Apró sérülések, rosszullétek bolygathatják meg egyébként szerencsés napodat. Ha helyére kerülnek a dolgok, és tudomásul veszed, hogy a kés éles, a tűzön lévő edény forró, és ez galibát okozhat, könnyen túlteszed magad a történteken. Tárgyalás során mindaddig maradj szótlan, míg érdemben nem tudsz hozzászólni.

Vízöntő: A feszítő tettvágyat ma végre szabadjára engedheted, kedvedre gyümölcsöztetheted. És abban is bizonyos lehetsz, hogy enned kedvező anyagi-pénzügyi következményei sem váratnak sokáig magukra. Kicsattanó formában vagy, és munkatársaid és a közötted feszülő ellentétek is feloldódnak. Tehát minden rendben van!

Halak: A helyzet kedvezően alakul. Családtagjaid is támogatásukról biztosítottak. Immáron mindennel szabadon rendelkezhetsz, minden a kezedre játszik. Nem késlekedhetsz, inkább összpontosíts. Szokásod szerint fekvő helyzetben. Egy távoli pontra koncentrálsz, amely egyre messzebb kerül, talán már nem is látod…

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 246

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.