horoszkop
Kávé mellé

Napi horoszkóp – Október 10.

Napi horoszkóp – Október 10.

 

Kos: Zavarok támadhatnak az egészségedben, és ez miatt felborul a nyugalmad. Egy komolyabb, hosszabb betegség most az egzisztenciádat is komolyan veszélyeztethetné. Végre egyenesbe jöttél, és efeletti örömödben talán merész beruházásokba is fogtál. Átalakítottad a lakásodat, kocsit vettél. Belegondolni is rossz, mivel járna egy betegség.

Bika: Egyre jobban beköszönt az ősz, ezáltal feladataidat szürkének, sivárnak találhatod, munkahelyedet, pedig egyenesen lehangolónak. Kollégáid unalmasak, kibírhatatlan alakok, mindig ugyan azokkal az elcsépelt viccekkel hozakodnak elő, és folyton ugyanarról beszélnek. Nem lehet, hogy benned van a hiba?

Ikrek: Ma olyan találkozás várható, amely döntő befolyással lesz az elkövetkező hónapokra. Az volna a legszerencsésebb, ha illően felkészülnél a találkozóra, és felvennéd legszebb ruhádat. A csillagok állásából adódóan szerelmi életed kedvezően alakulhat. Párkapcsolatodban is igen pozitív változások jöhetnek létre.

Rák: Felejtsd el a tegnapi összetűzést a munkahelyeden. A mai nap mindenben kárpótol, hiszen kiderül, neked volt igazad. Ne ragaszkodj annyira minden korábbi, érvényesnek hitt véleményedhez: Nem veszítesz a tekintélyedből, ha időnként jótékonyan feledékeny vagy, csak megköszönik neked az ilyen fajta engedékenységet.

Oroszlán: Hamar elveszítheted népszerűségedet, ha nem szakítasz időt arra, hogy eltársalogj kollégáiddal. Bármennyit is lót-futsz, és a nap 24 órája sem lenne elegendő munkád elvégzéséhez, ezt a ráérők úgy sem értik meg. Neked azonban fontos, hogy kedveljenek, becsüljenek, és a hátad mögött is jót mondjanak rólad.

Szűz: Ahelyett, hogy minden szabadidődet szerelmeddel töltenéd, ismét beleveted magad egy új munkába. Teszed mindezt azért, hogy újra és újra bebizonyítsd magadnak, és környezetednek, hogy mire vagy képes. Mindenki nagyon jól ismeri már a képességeidet, aki pedig még nem, az nem is fontos. Hagyj hát fel ezzel a magatartással.

Mérleg: Újra elhanyagolod a helyes étkezést. Rendszertelenül eszel, és ilyenkor általában édességet, vagy valami hideget. Ha nem akarsz rövid időn belül gyomorfekélyt kapni, változtass ezen: Ráadásul hanyagolod a mozgást is, pedig igazából még be sem állt az igazi rossz idő. Családod többi tagjára is ráfér egy kis sport.

Skorpió: Kár volt tovább élezni az ellentéteket, mikor már amúgy is túlfeszítették környezetedben a húrt. Mint életedben már annyiszor, ismét más helyett kell tartanod a hátadat. Ahogy mondják, megint neked kell elvinned a balhét. Ez nem öröm, de sajnos nem menekülhetsz el előle. Ha már így adódott, vágj hozzá jó képet.

Nyilas: Ma szokatlanul tétova, és szórakozott vagy. Mintha csak a tested lenne jelen, lelked, pedig egészen máshol járna. Légy óvatos a közlekedésben, mert ma hajlamos vagy arra, hogy gondolataid elkalandozzanak. Ebből még gondok adódhatnak, amikor főnököddel, üzleti partnereiddel tárgyalsz, és még a családi környezetben is.

Bak: Ma nem fogod tétlenségedben a lábadat lóbálni. Bármennyi elintézendő dolog tornyosult fel, lesz időd, és energiád arra, hogy nagy dínom-dánomot rendezz. Előhozakodhatsz konyhád specialitásaival, de azért ne tömd degeszre a gyomrodat. Az epéd, májad ugyanis tiltakozna ellene. Inkább a meghívottakra érezzék jól magukat.

Vízöntő: Családi gondjaid, problémáid már a múlt ködébe vesztek, kedveseddel ma tökéletes a kapcsolatod. A lidérces emlékű hétvégét már mindketten elfeledtétek. Munkahelyeden könnyen összerúghatod a port főnököddel, de ne aggódj az ügy nem komoly. Ha netán kedvezőbb munkaajánlatot kapsz, fogadd el:

Halak: Ma sajnos nem sok jóra számíthatsz. A legfontosabb azonban a megfontoltság. Ne tegyél semmit anélkül, hogy alaposan átgondoltad volna, és véleményedet is inkább százszor gondolt meg, mielőtt kimondanád. Előfordulhat ugyanis, hogy olyan személyeket is megbántasz, akik nem szolgáltak rá az éles kritikára.

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.