Központ
2018. október 17. szerda, Hedvig

Napi horoszkóp – Október 11.

Központ október 13, 2014 Kávé mellé

Kedves Kos! Többször észrevetted, hogy amikor könnyelműen költekeztél, valamilyen formában „visszanyerted” a pénzedet. Ma is ez történik. Az utóbbi időben nem sajnáltál magadtól semmit, holott anyagi helyzeted ezt nem indokolta. Ma kedvező értesüléseket kaphatsz munka ügyben,horoszkop amely nem lebecsülendő anyagi gyarapodással fog járni.

Kedves Bika! Rászolgáltál a pihenésre. Az ágyon heverészve arra leszel figyelmes, hogy a cseperkélő eső végtelen nyugalommal tölt el. Miért is ne tölthetnéd akkor az egész napodat ágyban fekve? A sok munka mellett ennyi igazán jár végre neked is. Ez a nap, pedig tökéletesen alkalmas a lustálkodásra. Egy izgalmas film, könyv hozzájárulhat a kikapcsolódáshoz.

Kedves Ikrek! Környezetedben szinte mindenki észreveszi, hogy már megint nem vagy jelen, lelked valahol távol jár, és maga helyett csak egy robotot hagyott a családnak. A robot mindent elvégez, csak éppen gépiesen, rutinból, érzések nélkül. Még szerencse, hogy szeretteid rendkívül megértők veled, és így akár egész nap távol lehetsz, és kiszellőztetheted a fejedet.

Kedves Rák! Mostanában megint hullámzó a kedélyed, bár szerencsére mentes a szélsőségektől. Nem vagy önemésztő, noha nem is jársz a fellegekben. Tulajdonképpen átlagosan érzed magad, csak egy valami zavar, de egyelőre nem vagy biztos a megérzéseidben. Vigyázz, és ne hagyd, hogy indulataid elragadjanak! Az nem jó senkinek.

Kedves Oroszlán! Délelőtt még van lehetőséged arra, hogy kitölts egy lottószelvényt. Lehet, hogy érdemes lenne? A pénzben mérhető vágyak mellett azért találhatsz elérhetőbb, még akár ezen a napon megvalósítható dolgokat. Lehet ugyanis, hogy karnyújtásnyira van tőled a szerencse, és mégsem akarod észrevenni. Járj tehát nyitott szemmel!

Kedves Szűz! Ha már a szerelemben nem várhatók életre szóló hódítások, legalább a hasukon keresztül hódítsd meg családtagjaidat. Az ebéd után ne igyekezz a magad dolgára, maradj együtt szeretteiddel. Az utolsó nagyobb beszélgetés óta rengeteg minden történt, lesz hát miről beszélni. Hallgasd meg szívfájdalmaikat, és próbálj segíteni is.

Kedves Mérleg! Unod már a megszokott környezetet, a kollégákat, nem találsz örömet már munkádban sem. Lehet, hogy csak egy fronthatás következménye a negatív kisugárzás, de az is elképzelhető, hogy tiszta szívből így érzel. Ez esetben viszont változtatnod kell. Ne ugorj bele mindenbe, lassan számold fel azokat a dolgokat, amelyek nyomasztanak.

Kedves Skorpió! Ma folyamatosan számolnod kell a gátló tényezőkkel. Nagy közegellenállásban tudsz csak előrehaladni, és minden egyes cm-ért keményen meg kell küzdened, dupla erőt kell kifejtened az eredményért. A munkát senki sem méltányolja, csakis a végeredményt nézik. Ne várd, hogy bárki a nyakadba omoljon azért, mert a kelleténél többet adtál.

Kedves Nyilas! Ma váratlan vendégek toppanhatnak be, és lőttek a kellemes, csendes hétvégének. Nagy lehet a nyüzsgés, jövés-menés a lakásban, ami felborítja precíz napirendedet, lelki nyugalmadat. Légy kissé könnyedebb, és lazább! Ne azt lesd folyton, hogy ki, milyen kárt tesz a lakásban. Nem fognak ártani, és te is jobban érzed magad, ha kicsit leengedsz.

Kedves Bak! Mint egy nehéz hátizsákot, úgy dobd le magadról a gondokat ma. Ha egyenként veszed szemügyre azokat, sokkal könnyebb lesz kilábalni a bajból. Múltbéli tapasztalataidat jól tudod hasznosítani még olyan értelemben is, hogy voltál már ennél mélyebb gödörben, mégis kimásztál belőle valahogy. Csak is ez járjon a fejedben!

Kedves Vízöntő! Ez a hétvége valóban megnyugvást hoz, békésen pihenhetsz otthonodban. A délelőtti órákban munkaügyben kereshetnek telefonon, és kápráztató lehetőséget csillanthatnak meg előtted. Ez felvillanyozza egész napodat, és egyre jobban erősödik benned a remény, hogy most már minden jobb lesz. Ne bízd el magad, sodródj inkább az árral!

Kedves Halak! Ősz van ugyan, de te mégis úgy érzed ma, mintha napfényes szellő simogatna. Csak is az számít, hogy benned mi zajlik. Minek is figyelnél oda, hogy odakint zuhog az eső, süvít a szél, ha a szíved ragyog? A lélek derűje ragyogja be az egész napot. Kellemes perceket élhetsz át, ne hagyd, hogy bárki elrontsa jó kedvedet!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 207

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.