Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Napi horoszkóp – Október 12.

Központ október 12, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Október 12.

 

Kos: Feladatodat ma is kiválóan oldod meg, és jutalmad sem marad el. Különösen nagy élvezetet találsz számtalan ötleted megvalósításában. Könnyen előjöhet benned a vásárlási láz: hatalmas felfedezéseket teszel a bevásárló központokban. Családod valószínűleg nem nézi jó szemmel költekezésedet, de most ez sem zavar különösebben.

Bika: A mai napon szárnyalnak ötleteid, és a kedved is pompás. Kedvesed talán először nem is érti hangulatodnak ilyen hirtelen, pozitív változását. Feledhetetlen napot tölthettek együtt, és természetesen a csodálatos éjszaka sem maradhat el. Ez a nap tökéletesen alkalmas a szeretkezésre, úgyhogy ne is próbálkozz mással.

Ikrek: Ma támadás érhet, ráadásul nem is méltatlanul. Olyan valaki követte el, akitől nem vártad volna, hiszen annyiszor segítettél már az illetőn, hogy csak is hálával tartozna neked. A valóság azonban egészen más. Ha ugyanis túl sokszor segítünk valakin, hamarosan terhes lesz az állandó gyámolítás, és a kezdeti hálaérzet könnyen átcsaphat gyűlöletbe.

Rák: Szeretnél szabadnak látszani, ezért úgy teszel, mint aki senkitől sem függ. Dacosan lázadsz a mai napon, de szerencsére senkinek sem okozol ezzel kellemetlenséget. Szenvedélyesen veted bele magad a munkába, de figyelj arra, nehogy teljesen elfogyjon a gőz, hiszen hétvége közeledik. Tartalékold erődet fontosabb dolgokra is!

Oroszlán: A napi feladataid mellett a másodállás, vagy az otthon is végezhető maszek munka egyre terhesebbé válhat, és a mindezért járó fizetségről is szívesen lemondanál már. Csak lennél egyszer túl rajta! Fáradtnak és hajszoltnak érzed magad, és ez könnyen idegkimerültséghez vezethet. Nem éri meg tehát túlhajtanod magad.

Szűz: Olyan emberekről álmodozol éjjel-nappal, akik már régen nem szereplői életednek. Ez betudható annak, hogy a jelennel elégedetlen vagy, és a múltban keresel megnyugvást, vagy pedig túlságosan kikészültek idegeid. Munka után ajánlatos lenne leülni partnereddel, és megbeszélni további életeteket. Kellemes beszélgetés vár rád.

Mérleg: Ha ma ünnepelsz valamit – akár a születésnapodat -, remekül fog sikerülni a buli. Barátaiddal alaposan kibeszélgethetitek magatokat, de hagyjatok időt a vidámságnak is! Azok a Mérlegek, akik ma nem ünnepelnek, szintén kellemesen szórakozhatnak, de inkább családi körben, mint barátaik társaságában. Ettől még szép este vár rájuk is!

Skorpió: Önfejűséged ma megint bajba keverhet! Még ki sem mászol az egyikből, és máris ott a másik. Túlzott karriervágyadat mások nehezen viselik, ennél talán csak egyet utálnak jobban, a sikereidet. Mivel azonban ezekből sincs hiány, ellenállásuk is egyre nagyobb lesz, erre számítanod kell. Nem kell róluk tudomást venni.

Nyilas: Ma valahogy semmi sem működik olajozottan. Jó lesz, ha reggel időben elindulsz otthonról, mert forgalmi dugóra számíthatsz. Valaki megígér neked valamit, és most még csak nem is telefonál. Csupa bosszantó dologra számíthatsz, készülj fel lelkileg. Ha hagyod, hogy a hirtelen harag, eluralkodjon rajtad, csak magadon állsz bosszút.

Bak: Igyekezz kivívni jobb munkafeltételeket magadnak. Ehhez azonban az szükséges, hogy feletteseid lássák igyekezetedet. Így biztos lehetsz benne, hogy fontolóra veszik követeléseidet. A Bakok többsége ma nem érzi, hogy talajt fogott, pedig az otthoni gondok is felszaporodtak. Fogadj el segítséget, ha lehetőséged van rá.

Vízöntő: Szerencsecsillagod ma incselkedően veti rád fényét. Mégse vágj bele régóta dédelgetett terveid megvalósításába. Ez ugyanis még csak a kezdet, lesz még kedvezőbb konstelláció, és már nem is kell olyan sokat várnod. Kicsit fáradékony vagy, ebből azonban hamar kilábalsz. Fogyassz sok gyümölcsöt, zöldfélét, és korán feküdj le!

Halak: Az erőviszonyok ezúttal a te javadra billennek. Energikus és kezdeményező vagy, nem csak saját dolgaidnak alakulását vagy képes irányítani, hanem befolyásodat másokra is kiterjeszted. Nagyon jól cselekszel, egyáltalán nem baj, hogy belső erőidet a külső világ megváltoztatására is fordítod. Csak így tovább, meg lesz az eredmény!

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 344

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.