Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Napi horoszkóp – Október 18.

Központ október 18, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Október 18.

 

Kos: Kialudtad tegnapi ijedelmedet, és talán már nem is bánod, hogy kitértél valami elől, ami fontos lehetett volna. Ha beledugtad volna a fejedet a nem kívánt hurokba, most azon keseregnél. A csillagok ma kedvezőtlenül befolyásolják a közérzetedet. Felzaklatnak, elbizonytalanítanak. Amit ma elrontanál, jobb holnapra halasztani.

Bika: Ideje már a számvetésnek, hiszen közeledik az év vége. Lajstromba kell venned, mit végeztél eddig, és mit kell még elvégezned. Tárgyilagosan látod a hibákat, elmaradásokat, és nem értékeled túl az elért eredményeket sem. Világosan kirajzolódnak előtted az elkövetkezendő hetek, hónapok teendői. Ma eldől, hogy s mint tovább.

Ikrek: Újra itt vannak a sikerek, megint roppant leleményesen oldasz meg egy bonyolult feladatot, és természetesen most sem kértél senkitől segítséget. Egyedül szereted végigcsinálni feladataidat, és a babérokat sem kívánod megosztani senkivel. Ami azonban egyszer sikerült, nem biztos, hogy legközelebb is beválik.

Rák: Nem túl sikeres a mai nap, bár különösebben nincs okod panaszra sem. Ma megpróbálkozhatsz az előretöréssel, kiváltképp érzelmi téren. Ne törődj annyit a részletekkel, most inkább nyomasztóan hatnak rád. Sportolj addig, amíg csak ki nem fáradsz, ezzel legyőzheted a benned munkálkodó kellemetlen gondolatokat.

Oroszlán: Humorérzéked könnyen átsegíthet egy olyan napon, mint ez a mai. Mindenkinek lehet rossz napja, de ez is csak felfogás kérdése. Ha nem gondolsz rá, egy-két óra alatt felderülsz. Addig, pedig jobb, ha csendben dolgozol, különben elrontod mások kedvét is. Inkább dobd fel kollégáidat egy tréfával, és máris jobban érzed magad.

Szűz: Mikor túl sok program jön össze, az a baj, ha pedig semmi, akkor az nem tetszik. Pedig ez utóbbiba ma bele kell törődnöd. Örülhetsz, ha egyáltalán megcsörren a telefonod, vagy rád nyitja valaki az ajtót. És ha netán nem, akkor se aggódj, rád fért már egy nyugalmas nap. Vedd elő többször megkezdett könyvedet!

Mérleg: Sajnos rossz hírt kapsz telefonon, mely legkedvesebb barátoddal kapcsolatos. Bárhol ér is az értesítés, ugorj autóba, és mielőbb látogasd meg. Szüksége van rád, sőt, csak te segíthetsz neki. Közben lelkiismeret-furdalással küszködsz, mert az estét családodnak ígérted, de ez a program most valószínűleg elmarad.

Skorpió: Ha az érzelem megpróbál a felszínre törni, mindig számíthatsz a józanész kontrolljára, arra, hogy a realitások talaján állva számolsz a megvalósítás lehetőségeivel. Ez most sem történik másképpen. Rosszul számolnak azok, akik azt gondolják rólad, hogy érzelmeid most felelőtlen kalandokba visznek.

Nyilas: Folytatódik a termékeny periódus. Munkatársaid, üzletfeleid teljes mértékben tekintettel vannak elképzeléseidre, ami szárnyakat ad neked. A mostani teendők nagyon közel állnak egyéniségedhez. Igazán szerencsés embernek tarthatod magad. Vigyázz azonban, nehogy abba a hibába ess, hogy túl könnyedén fogod fel a dolgokat.

Bak: Csak morzsák maradtak hátra a tegnapi elintézendőkből. Érdemes totális rendcsinálásba fognod. A takarítással lelki salakjaidtól is megszabadulhatsz, megnyugtató érzést ad a rend. Nem borzolja kedélyedet semmi, egészségi állapotod, kondíciód is javuló tendenciát mutat. Lesz időd arra, hogy a hétvégét csendes poroszkálással töltsd.

Vízöntő: Az elmúlt napok fáradalmait, idegfeszültségeit most munkával kell kipihenned. De ne keseredj el, mindjárt itt a hétvége, akkor majd igazán kipihenhetsz mindent, testi, lelki fáradtságot egyaránt. Ezért már most gondold át a hétvégi programodat. Talán ez az utolsó alkalom arra, hogy közösen kirándulj az idén kedveseddel.

Halak: Nem maradtál eléggé a felszínen. Hiába, ez már csak így van nálad, aki nem szenvedheti a sekélyes érzelmeket. A mélybe merültél, és most szenvedsz, szervezeted tiltakozik. Talán túl gyorsan, átmenet nélkül tértél meg mélyvízi kirándulásodból? Talán nem hagytál elegendő időt sejtjeidnek az alkalmazkodásra?

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 349

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.