Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Napi horoszkóp – Október 21.

Központ október 21, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Október 21.

 

Kos: Úgy érzed, boldogságodnak semmi sem állhat útjába, és ebben nem tévedsz. Mégis csalódhatsz, nem a partneredben, hanem az élet más dolgaiban. Egészségi állapotod válságosra fordulhat, családodról rossz híreket kaphatsz, hirtelen elhalmozhatnak a nyomasztó értesülések. Kilátástalannak érzed jövődet és lehangolódsz.

Bika: Olyan erős tettvágy fűt, hogy azt is megcsinálnád, ami nem is rád hárulna a családban. Szép lassan mindenki megsértődik, és ráadásul a te nyakadban marad minden teendő. Annyi, hogy nem is vagy képes mindegyikkel megbirkózni, és bizony olyan is van köztük, amihez nem is nagyon értesz. Az eredmény siralmas.

Ikrek: Partnereddel remekül kijössz, és ha belegondolsz, erre már nagyon régen nem volt példa. Mint minden kapcsolatban, úgy ebben is vannak hullámvölgyek és hullámhegyek, de ha van elég türelmetek a másik iránt, akkor átsegíthetitek egymást a mélypontokon. Ne mulasszátok el az alkalmat, és beszéljétek meg, kinek, mi nyomta a lelkét.

Rák: Pihenj, mert te is érzed, hogy testi állapotod most nem a legkielégítőbb. Készülj fel lélekben is arra, hogy több órát kell az orvosnál ülnöd, de megéri a várakozás, mert legalább megnyugszol. Lehet, hogy csak némi életmódváltozást kell bevezetned. Figyelj oda arra, hogy mit eszel, mennyit iszol, és dohányzol!

Oroszlán: Nehezen viseled, ha válaszút elé állítanak, nem törődsz bele mások döntésébe. Mivel anyagilag is érdekelt vagy abban, hogy győztesen kerülj ki, minden eszközzel harcolsz vélt igazadért. De ezzel egyre inkább kicsúszik kezedből az irányítás, környezetedet dacossá, és ellenállóvá teszed oktalan dühkitöréseiddel szemben.

Szűz: A mai napon elbizonytalanodsz egy kicsit. Okos szavakra, jó tanácsra vágysz. Ne szégyellj segítséget kérni, és elfogadni! Kimerítő ez az állapot, hiszen megszoktad, hogy mindig ura vagy a helyzetnek, és leginkább te segítesz másokon. Ne aggódj, ez a nap is csak huszonnégy órából áll, és megrövidítheted azzal, ha korán lefekszel.

Mérleg: Üldözőbe vett a balszerencse. Nem nagy dolgok azok, amelyek nem sikerülnek, mégis megkeserítik ezt a napot. Képtelen vagy túltenni magad rajtuk, állandóan ezeken rágódsz, és így nem is tudod élvezni a kellemes perceket sem. Szeretnél egyedül maradni a problémáddal, így jobb, ha kerülöd a társaságot. Vonulj vissza!

Skorpió: Egy semmiség miatt hatalmas veszekedést csapsz. Ráadásul tönkre is teszed az egész család pihenő napját. Az édes szőlő is megkeseredik, ha rossz hangulatban költik el. Ha mindenképpen alkalmatlannak érzed magad a társasági életre, inkább vonulj vissza, és ne foglalkozz semmivel. Így nem sértesz, és bántasz meg senkit.

Nyilas: Nézd meg a naptárt: nincs valamilyen évforduló, esetleg valakinek a születésnapja? Nem ártana, ha pár nappal visszamenőleg is utánanéznél, nem feledkeztél-e meg valamiről, vagy valakiről. Most még nem késő bepótolni az esetleges mulasztást. Bár te nem nagyon kedveled az ünnepeket, a másiknak mégiscsak jól esne a megemlékezés.

Bak: Ezekben a napokban sok minden eldől. Érdemes volt-e kockáztatni? Megesik, hogy elveted a sulykot. Ha számolnál mások energiatartalékaival, az érted hozott áldozatok súlyával, bizonyára nem kényszerítenéd bele barátaidat még éretlen döntésekbe. Ami végül is megnyugtatóan hat az, hogy az eredményesség beigazolódik.

Vízöntő: Lassan-lassan feleded a gondokat, kipihened a fáradalmakat. De a világért sem mennél el szórakozni: moziba, vendéglőbe. Már a következő hét megpróbáltatásai járnak a fejedben. Ma még vasárnap van. Ne foglalkozz hát annyit a munkahelyi gondok, elintéznivalók katlanjába való visszatéréssel. Törődj inkább kedveseddel.

Halak: Hiába tagadnád, sokasodnak a csalhatatlan jelek. Eddig igyekeztél szemet hunyni kedvesed viselt dolgai felett, de most már képtelen vagy erre. Pedig nagyon szeretnéd a békességet, már csak a kényelmesség miatt is. Be kell látnod, a makacs tények mázsás súlyként nehezednek rád. Ha időben a fejedhez kapsz, elkerülheted a későbbi csalódásokat.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 365

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.