Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Napi horoszkóp – Október 22.

Központ október 22, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Október 22.

 

Kos: Az állásoddal, vállalkozásoddal kapcsolatos híresztelésről kiderül, hogy vaklárma volt. Ennek ellenére képtelen vagy megnyugodni. Olyan tüneteket vélsz felfedezni, amelyekből a legrosszabbra következtetsz. Elveszíted a fejed, fűhözfához kapkodsz. Ne csodálkozz, hogy minden, amibe belefogsz, balul sül el.

Bika: Lendületesen dolgozol, amikor kedvesed felhív telefonon, hogy bejelentsen valamit, amit persze te is tudtál már, mégis nagyon jól esik. A hír megörvendeztet, pompás gondolatod támad arra nézve, hogy mivel lephetnéd meg kedvesedet. Csodálatos meglepetés lesz, és neked is csodálatos meglepetésben lesz részed.

Ikrek: Igazán dicséretes időszak előtt állsz, de ez csak a munkára vonatkozik. Nem mondható el ugyanez a szerelemről, a lelkiállapotról, és sajnos az egészségről sem. Ezért lehetőség szerint ne végezz kimerítő munkát, most elsősorban szellemi teljesítőképességedre lesz szükséged. Ha teheted, pihenj sokat, és gyűjts erőt a következő napokra-hetekre!

Rák: Itt az ideje, hogy rendbe tedd az életedet, és felfedd az akadályozó tényezőket. Ehhez az szükséges, hogy többet foglalkozz érzelmi tartalékaiddal is. Ha kell, akkor hívd össze barátaidat, főzz egy kellemes vacsorát, vagy menjetek el valami csendes helyre beszélgetni. Jól fog esni egy kis kikapcsolódás, és hasznodra is válik!

Oroszlán: Megbillent lelki egyensúlyodat a munkában próbálod visszanyerni. Még a hetek óra halogatott teendőknek is teljes odaadással jársz a végére. Mások lelki bajával is szívesebben foglalkozol, addig sem gondolsz saját szívfájdalmaidra. De nem dughatod sokáig homokba a fejedet, előbb-utóbb rendezned kell magánéleted zűrjeit.

Szűz: Bár nem éreztél semmi problémát, mégis jobb, ha felkeresed orvosodat, hiszen itt volna az ideje egy kis kontroll vizsgálatnak. Kár volna elhanyagolni, és mihamarabb megteszed, annál hamarabb túlteszel rajta. Jelenlegi depressziós hangulatodon is javíthat az a tudat, hogy nincsen semmi komoly bajod. Ne késlekedj tehát!

Mérleg: Tovább tart a hullámvölgy, nehezen tudsz talpra állni. Pedig senki segítségére nem számíthatsz, ezt a csatát egyedül kell megvívnod. Ne hagyd el magad, ez további kudarcokhoz vezethet, és pocsék hangulatodon sem segít. Ellenkezőleg! Ha nincs, aki sajnálkozna hányatott helyzeteden, hát sajnáld saját magad.

Skorpió: Ha reggel bal lábbal kelsz fel, és nem vagy kellően megfontolt, csak kellemetlenségek várnak rád. Ha viszont átgondolod, hogy mit akarsz, biztos sikerre számíthatsz. Mindazonáltal ne lepődj meg, ha rosszul sülnek el a dolgok. Ne szomorkodj, ez csak a kezdet. Ahogy mondani szokás, egyszer hopp, egyszer kopp. Nincs okod a borúlátásra.

Nyilas: Egészséges vagy, mint a makk, legfeljebb a túlzott édességfogyasztástól kellene tartózkodnod. Munkahelyén ne feledd: szép szóval többet érhetsz el, mint vitával. Az elkövetkező napokban szükséged lesz diplomáciai érzékedre, mert kényes beszélgetések várnak rád. Bírnod kell a feszültségeket, hidd el, megéri.

Bak: Szigorú kritikádtól félve valaki megriad a környezetedben, és nem mer színt vallani. Ne kényszerítsd mindenáron igazmondásra, inkább koncentrálj saját teendőidre. Ha megértésedet, jó szándékodat tapasztalják, ki fognak nyílni. Ha jól kitapasztalva az áramlatokat, a megfelelő helyre nyúlsz segítségért, a leghatásosabbat fogod kapni.

Vízöntő: A múlt hét fáradttá, és elkeseredetté tett. Próbálj meg erőt venni magadon! Hidd el, sikerülni fog, hiszen egészségi állapotod kiváló, csak éppen nem vagy hajlandó tudomásul venni ezt a tényt. Hozzászoktál a szenvedéshez, és hitetlen vagy, amikor valami jó is történik veled. Pedig rászolgáltál már arra, hogy végre egyenesbe juss.

Halak: Tennivalóid megszaporodnak. Kisebb zavarok támadnak környezetedben, és ki máshoz is fordulnának, ha nem hozzád? Ennek az az eredménye, hogy lót-futsz, sebesen intézkedsz. Áldozatra, és szolgálatra mindig készen állsz, és az sem érdekel, ha elmarad a megérdemelt jutalom. Örülsz annak, hogy segíthetsz.

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 422

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.