Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Napi horoszkóp – Október 23.

Központ október 23, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Október 23.

 

Kos: Tudod-e, hogy nagyon szerencsés vagy? A hosszú hétvége utolsó napján melléd szegődik a szerencse, és segít befejezni valamit, amit egész hétvégén szerettél volna megcsinálni, de eddig valahogy nem jutott rá időd vagy energiád. Ma szerencsés kézzel választod ki a legjobb programokat a kínálatból, és azt is tudod, hogy kinek mit kell mondanod.

Bika: Úgy érzed, hogy a kedd tiszta lapot kínál feléd. Talán az előző három nap teszi, de ma tényleg teljesen kipihenten, és teljesen friss szemmel nézed az életedet. A négynapos hétvége végén olyasmiket is meglátsz magad körül, amik mellett máskor észrevétlenül mennél el. Ma a legkisebb apróságok is nagy jelentőséggel bírnak a számodra.

Ikrek: A családi értékek kerülnek előtérben kedden. Ma az Ikrek jegyűek akkor a legboldogabbak, ha a szűk családjukkal lehetnek, főleg, ha gyerekek is vannak a közeledben. Nyugodtan vállalj mára családi gyerekfelügyeletet, de akár a barátnőiddel is elmehetsz egy gyerekes programra. Ma feldobnak a gyerekszáj történetek, és minden gyerekes dolog.

Rák: Ma az igazságérzeted hatalmas lesz, ezért aztán minden kérdésben a kisebbek, az elnyomottak és a kevésbé szerencsések mellé állsz. Szinte vonzod magadhoz azokat az ismerőseidet, akiknek segítségre van szükségük. Ez nem véletlen: amíg mások gondjait oldod meg úgy érezheted, hogy a te életed is egy csapásra rendbe tehető. Igazad van, ma könnyedén megtalálod a saját életed megoldásait is.

Oroszlán: A kedded legjellemzőbb szava a volna. „Ma mi lett volna ha…?” – kezdetű mondatokban gondolkodsz, és azt kutatod,  volna-e jobb megoldás, mint ami van. Volna-e jobb lépés, mint amit tenni készülsz? És volna-e jobb program a hosszú hétvége utolsó napjára, mint a jövő tervezgetése. Ne gondolkozd túl ezt a napot sem! 

Szűz: Még egy hétvégi nap, még egy nap a családdal. Élvezed, hogy napok óta főállású anyuka és/vagy feleség lehetsz. Persze azért ma már kezdenek másmilyen gondolatok is betolakodni a fejedbe. Ma vágyat érzel az önmegvalósításra. Pontosabban arra, hogy a hobbidból építhess új karriert, olyat, amelyik tökéletesen összefér a családanya és a boldog feleség szerepkörrel.

Mérleg: A három napnyi pihenés meg is látszik a Mérlegeken. Kedden sokkal gyorsabban reagálsz mindenre, mint máskor szoktál. Úgy vág az eszed, mint egy szuperszámítógép: a párod még alig kezd el egy mondatot, te máris tudod, mi lesz a vége. Alig kezdődik el egy film a tévében, te máris tudod, ki a gyilkos. Adj időt a környezetednek, hogy utolérjék a gondolatmenetedet!

Skorpió: Mosolygós napra számíthatnak a Skorpiók kedden. A hosszú hétvége utolsó napja már előrevetíti a rátok váró sikeres időszakot. Mint minden évben most is megfigyelheted, hogy a születésnapod környékén leszel a legsikeresebb és a legboldogabb. A következő napokban legalább három örömhírt is hallhatsz, ha jól figyelsz.

Nyilas: A sors furcsa fintorain gondolkodnak a Nyilasok kedden. Ma azon elmélkedsz, hogy vajon mennyiben befolyásolhatjuk a velünk történő eseményeket, és mennyiben kell elfogadnunk azokat olyannak, amilyenek. Változtatni, vagy tűrni? Hidd el, sohasem késő ahhoz, hogy a kezedbe vedd az életed irányítását, és megnyisd a jó dolgok előtt magadat.

Bak: A kedd jó alkalom arra, hogy a családra és a szeretteiddel való egységre koncentrálj. Ma könnyebben kimutatod az érzéseidet. Ehhez nem kell nyakatekert mondatokhoz sem folyamodnod. Egyszerűen elég lesz egy egy gesztus, egy egy őszinte ölelés. Ne felejtsd el, ott, ahol a szavak érvényüket vesztik még mindig beszédesek maradnak a cselekedetek.

Vízöntő: Kedden leltározós hangulatba kerülnek a Vízöntők. Ez a nap alkalmas arra, hogy átnézd a téli ruhatáradat, és kitaláld, hogy milyen darabokra lesz szükséged feltétlenül. Ha már vannak gyerekeid, ellenőrizd, nem nőtték-e ki a csizmákat és hótaposókat, csakúgy, mint azt, hogy jók-e még a télikabátok rájuk. Belső leltárt is készíthetsz: nézd meg, melyik szokásaidat nem akarod továbbvinni majd a télre!

Halak: A Halak előtt új ajtók nyílnak meg kedden, és olyan helyre juthatnak el a jegy szülöttei, ahol még sohasem jártak, de ahova már régóta vágytak. Akár a fizikai térben van ez a hely, akár a belső boldogságod képzeletbeli mezőjéről van szó, ma könnyedén megérkezhetsz álmaid helyszínére. Használd ki a mai nap vágymegvalósító energiáit, és koncentrálj a hosszabb távú terveidre is.

forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 321

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.