Központ
2019. december 15. vasárnap, Valér

Napi horoszkóp – Október 27.

Központ október 27, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Október 27.

 

Kos: Ha már semmiképpen sem tudtok közös programot szervezni partnereddel, akkor legalább ne zavarjátok egymást. Nem okvetlenül baj az, ha mindenki azt csinálja, amit szeret, és az sem tragédia, ha nem ugyanazt szeretitek. Sokak szerint a túl sok együtt töltött idő nem használ egy kapcsolatnak sem, és a távollét után nagyobb az öröm.

Bika: Ma nem lehet bírni veled, azonnal indulnál, mindenkit nógatsz, sürgetsz. Amikor végre elindultok akkor meg máshová mennél. Valamiféle benső nyugtalanság munkál benned. Nézzünk, lássunk, tapintsunk, amíg még lehet, ki tudja, mi lesz azután. Sokszor úgy szalasztunk el dolgokat, hogy észre sem vesszük.

Ikrek: Remek formába lendültél, aktivitásodat, ragyogó közérzetedet a csillagok állása is erősíti. A családban betöltött központi szereped is növeli önbizalmadat, felébreszti szunnyadó ambícióidat. Akár arra is kész vagy, hogy olyan vállalkozásba kezdj, ami talán túl kockázatos, de siker esetén nagyszerű kilátásokkal kecsegtet.

Rák: A vasárnapi semmittevés most nagyon jól illik lelkiállapotodhoz. Mégse add át magad teljesen ennek az érzésnek, hiszen ez lustaságra serkent. Erre pedig könnyen ráfizethetsz. Végül feladataid a fejed fölé nőnek, és majd kétségbe esve keresed a kiutat. Nem ártana egy kisebbfajta erőpróba, ne mindig a könnyebb utat válaszd:

Oroszlán: Ideje volna alaposan kiszellőztetni a fejed, sőt, egy kis testmozgás sem ártana. Néha céltalan bolyongás közben születnek a legjobb gondolatok. Serkentően hat az Oroszlán jegy szülötteire a friss levegőn eltöltött néhány óra. Vidámabban, higgadtabban tekintesz majd a következő hét sűrű tennivalóira.

Szűz: Ne kezdj bele semmi újba, inkább fejezd be mindazt, amit már eddig elkezdtél: Lesz bőven munkád, hiszen az utóbbi időben rengeteg dologhoz hozzáfogtál, és szokásodtól eltérően félbe is hagytad, ez a munka azonban nem csak pihentető, hanem kellemes kikapcsolódás is lehet neked. Jó szórakozást:

Mérleg: Ez a nap is a házas Mérlegeknek kedvez elsősorban, de a magányosokra is kellemes meglepetések várnak. A délutáni partin megtalálhatják a számukra ideális társat. Az sem kizárt, hogy tartósabb kapcsolat alakul belőle, mint remélted. És ha ezt a szép napot megtoldod valamilyen csodálatos élménnyel, utánozhatatlan vasárnapod lesz.

Skorpió: Kipihent vagy, alkotóerőd teljében vagy. Bár munkád erősen igénybe vesz, míg bírod a strapát. Amúgy is megoldhatatlannak látszó feladatod mellé még újabbat kapsz, és ezzel el leszel egy darabig. Kifejezetten neked való kihívás, most megmutathatod, hogy mit tudsz. A lehetetlen szót te amúgy sem ismered.

Nyilas: Amilyen rosszul telt a szombat, olyan jól alakul a vasárnap. Az előző napi veszekedést természetesen lelki ismeret-furdalás követi: téged ma kenyérre lehetne kenni,  vagy, szolgálatkész, és mindenkit leveszel a lábáról. A másik nemnél nem várt sikereket arathatsz. A szerelmi babérok kreativitásodra is jól hatnak.

Bak: Minden okod megvan rá, hogy úgy érezd: lezártál egy korszakot. Új szelek fújnak magán-és közösségi életedben egyaránt. Nem büszkélkedhetsz a múltaddal, mert egészen új területet kívánsz meghódítani. Új érdemeket kell szerezned: A váltás kapcsolataidnak átminősülését is jelentheti. Figyelj oda egészségedre:

Vízöntő: Laza, elengedett, és könnyed vagy ezen a napon. Ez a te igazi formád, vagy ha nem is, de nem idegen tőled. Örülj annak, hogy ilyen nemes anyagból gyúrtak, és hogy lelked ilyen rebbenő, érzékeny, aminek persze más alkalmakkor a kárát láthatod. De valamit valamiért: Képzeld el magad, mint Bikát vagy Kost: Nem jó választás:

Halak: Saját magad is meglepődsz, látván, mennyi tennivalód halmozódott fel. Még arra sincs időd, hogy kétségbe ess, máris hatalmas lendülettel veted bele magad a munkába. Eszedbe sem jut, hogy talán erődet meghaladó feladatra vállalkoztál. Minduntalan az időt nézed, és sajnálkozol, hogy a nap csak huszonnégy órából áll.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 309

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.