Központ
2020. augusztus 05. szerda, Krisztina

Napi horoszkóp – Október 28.

Központ október 27, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Október 28.

 

Kos: A munkanappá nyilvánított vasárnapot a betűk bűvöletében töltik a Kosok. Falod az oldalakat, és habzsolod a szavakat. Persze nemcsak szórakoztató irodalmat olvasol (habár azt is érdemes most lapozgatnod), hanem munkahelyi kötelességből is át kell rágnod magadat valamilyen szakszövegen. Ezt ne halaszd a következő hétre, mert akkor nem nagyon lesz időd a nyugodt szövegértelmezésre.

Bika: Enyhe apátia jellemzi a napodat. Nem érhet az a vád, hogy lelkesen mennél dolgozni a munkanappá avanzsált vasárnapon. Cserébe sikerül egy kicsivel a munkaidőd előtt ellógnod. Érdemes megkérdezned a főnöködet, hogy előbb elmehetsz-e, mert most ő sem túl lelkesen tartatja be veletek a munkaidőt! A ma felszabaduló idődet szánd a gyerekeidre és a közös játékra.

Ikrek: Szilárd eltökéltséggel határozod meg ma, hogy mit szeretnél. Most nagyon pontosan tudod, mi a legjobb neked, és nem is hagysz ebbe beleszólást másoknak. Vigyázz, nehogy túl erőszakos vagy akaratos legyél a környezeteddel. Ha szívességet kérsz, legyél türelmes, és ne várd azonnal a végeredményt! 

Rák: Szilárdan eltökéled, hogy ma csak azért is jó napod lesz. Nem számítanak a körülmények, nem számít, hogy valaki kötekedő kedvében van a környezetedben, és az sem számít, hogy a barátnőid depressziós hangulatban vannak. Ha fel akarod dobni a ma esti bulit, tedd be a kilencvenes évek partizenéit!

Oroszlán: Egy pillanatig össze leszel zavarodva ma. Nem teljesen tudod, hogy hol vagy, és hogy honnan hová tartasz. Ez az eltévedés megtörténik a valóságban, és természetesen mindez csak a lelkedben dúló viharok kivetülése. Ideje lenne már egy lelki iránytű beszerzésének. Olyannak, amelyik pontosan mutatja, hogy milyen irányban van a boldogság.

Szűz: Talán észre sem veszed, mégis ellentmondásokba keveredhetsz. Az egyik szavad most üti a másikat, az egyik gondolatod most szöges ellentéte egy másiknak, és egyáltalán nem biztos, hogy délután azt csinálod, amit reggel elhatározol. Ne frusztráld magadat ilyen butaságok miatt. Egyszerűen hagyd, hogy ellentmondásos legyen a napod. Nemsokára minden letisztul majd.

Mérleg: Az életed egyszerű, már-már fekete fehér. Vannak a jók és vannak a rosszak. A jók azok, akik támogatnak, veled vannak, segítenek. A rosszak pedig… Nos, ma mindenkit rossznak látsz, akivel régóta nem beszéltél, és ebben az sem zavar, ha esetleg te voltál az, aki nem hívta vissza a másikat. Ma jó alkalom van arra, hogy kiengesztelj olyanokat, akiket sikerült (akarva vagy akaratlanul) megbántanod.

Skorpió: Szinte érzed, ahogyan fokozatosan feltöltődsz energiával. Ha elég előrelátó voltál, szabadságot vettél  ki mára, de az sem baj, ha a munkahelyeden vagy. Ma különleges módszerekkel kellene megoldanod a problémáidat. Ha ugyanis azt a döntést hozod meg, amire senki sem számít, akkor a tiéd lesz a meglepetés ereje. Ez ma akkora erő a kezedben, hogy háborút nyerhetsz vele.

Nyilas: Elromolhatnak körülötted a műszaki berendezések. Az csak a kisebbik rossz, ha a telefonod rendetlenkedik, vagy ha az internetkapcsolatod akadozik. Akkor leszel nagyobb bajban, ha a konvektorod mondja be az unalmast, esetleg a bojler mondja fel a szolgálatot. Ne felejtsd el ellenőriztetni a fűtésedet, mielőtt beindulna az igazán hideg szezon.

Bak: Felemás napod lesz ma. Ötven-ötven százalékban keverednek benne a jó és a rossz dolgok. Az egyik pillanatban a hullámhegy tetején vagy, a másikban pedig már csúszol lefelé. Ezt a hullámzást nem tudod megállítani, de mégis tehetsz valamit. Ha elég ügyes vagy, elérheted azt, hogy a nagyon jó és a rossz helyett a nagyon jó és a jó legyen a hullámvasutad két végpontja.

Vízöntő: Furcsaságok sora tűnik fel neked ma. Rengeteg dologra csodálkozol rá, és rengeteg szituációban kerekedik el a szemed. Érdemes minden helyzethez nyitott szívvel odaállnod, és hagynod, hogy az események alakulása határozza meg az irányt. Ez azért javasolt ma, mert ha meglepődsz, akkor sokkal rosszabbak a reakcióid. Ma pedig lépten-nyomon meglepődsz.

Halak: Csodálatosan érzed magadat. Na jó, talán így helyesebb ez a mondat: csodálatosan éreznéd magadat, ha nem zavarna, hogy munkanap van. Ne hagyd, hogy a hétvégi munka a kedvedet szegje! Ha hazaértél, még mindig lesz egy fél délutánod és egy teljes estéd arra, hogy belevesd magadat a hétvégi semmittevésbe. Figyelj a ma éjszakai álmaidra, mert azok fontos üzenetet hordozhatnak.

forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 348

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.