Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Napi horoszkóp – Október 29.

Központ október 29, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Október 29.

 

Kos: Nagy a valószínűsége, hogy egyenesbe jöttél, hivatásodban siker, elismerés az osztályrészed. Ha új állást pályázol meg, vagy egy bizonytalan kimenetelű vállalkozásba kezdesz, ezek akár kedvező, akár kedvezőtlen irányba is mehetnek. A siker még várhat magára, de ettől függetlenül, elégedett lehetsz a helyzeteddel.

Bika: Ez a nap számodra nyugodt és kellemes. Bár egyáltalán nem bánod, hogy nem kell szakadatlanul idegeskednek. Kedvedre dolgozhatsz, nem hajtanak, nem űznek. Az igazat megvallva, ilyen napokra vágysz. Szép csendesen munkálkodhatsz, behozhatod lemaradásaidat, és még a családra is marad időd.

Ikrek: Nincs is utálatosabb annál, amikor az embert levegőnek nézik. Márpedig veled most ez történik. Sürögsz-forogsz, tele vagy ötlettel, mindent te kezdeményezel, de egyszerűen tudomást sem vesznek rólad. Valószínűleg nem érdemes erőlködnöd, mert ma azt sem vennék észre ha fűszoknyában állítanál be a munkahelyedre.

Rák: Ma nincs kedved senkivel sem vitatkozni. Nem is érdemes, még akkor sem, ha úgy érzed, igazad van. Jobban teszed, ha a mai apró bosszúságok felett egyszerűen átsiklasz. Kedélyállapotod ugyanis hullámzó, és senki nem tud a kedvedre tenni. Mivel zárkózott vagy, és mogorva ezért el is kerülnek.

Oroszlán: Ne töprengj megoldhatatlannak látszó problémákon, mert ezzel csak idődet, erődet fecsérled, inkább olyan feladatokra összpontosítsd figyelmedet, amelyeket játszi könnyedséggel oldhatsz meg. Az így születő apró sikerélmények később hozzásegítenek ahhoz, hogy a leküzdhetetlennek tűnő akadályokat is könnyen vedd.

Szűz: A sors nagyon kegyes lesz ma hozzád. Meglehetősen zűrös hét áll előtted, de nem tör rád ajtóstul. Ezen a napon még hagy lazítani. Készülj fel testileg-lelkileg egy komoly megpróbáltatásra, így nem érhetnek kellemetlen meglepetések! Ezt a napot pedig fordítsd olyasmire, amire a hét többi napján nem lesz időd!

Mérleg: Ez egy kétesélyes nap, minden megtörténhet. Alakulhat nagyon jól, de nagyon rosszul is. Készülj fel mindkét eshetőségre! Viszont éppen a bizonytalan végkifejlet miatt ne kockáztass! Ez nem az a nap amikor megduplázhatod szerencsédet vagy vagyonodat. A szerelemben is válaszút elé kerülhetsz.

Skorpió: A mai konstellációból sok minden olvasható ki, a baj csak az, hogy túl sok kétértelmű dolog is meg van írva, így nem igazodsz el az ellentmondásos jövendölések között. Nem kell nagy jós tehetség annak meglátásához, hogy fizikai és szellemi kimerülésed közeledik. Ha ilyen tempóban élsz, ez nem is csoda.

Nyilas: Eddig mindent jól intéztél, és ha most sem hagyod magad eltántorítani eredet céljaidtól, hamarosan le is arathatod munkád gyümölcseid. Ne köss kompromisszumot, és ne add fel az elveidet. Biztos lehetsz benne, hogy jó úton jársz, feltéve ha nem próbálsz a könnyebbik megoldás felé hajlani.

Bak: Ülj fel a hullámok tetejére! Ha elcsitulnak, te is partot érsz. Minthogy hátszél nem segít, egyedül kell megvívnod harcodat. Arra gondolj, hogy ezáltal édesebb lesz a győzelem. Szerelmedtől ne várj többet, mint amennyire képes. Néha egy csendestárs mindennél többet ér. Elégedj meg a hűségével!

Vízöntő: Elviselhetetlen hétköznapok következnek megint, és a mai nap belőlük az első. De hány is van még? Bár úgy érzed, nem ebben a világban lépkedsz, a mérhetetlen emberi butaság mindig is lehervasztott. Kedvesed is igencsak elfáraszt, de az ilyen fáradtságból ki tudja, hányszor kérnél repetát!

Halak: Vágd a kukába a nyugtatót, nem lesz rá szükséged. Az éhgyomorra felhajtott kávé helyett fogyassz egy nagy pohár gyümölcslevet. Hidd el, egy kiegyensúlyozott Halaknak nincs szüksége sem nyugtató-, sem ajzószerekre. Csak megzavarnák az érzékeny gépezet működését. Legalább tegyél egy próbát!

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 365

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.