Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Október 4.

Központ október 4, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Október 4.

 

Kos:  Annyira beletemetkezel a munkádba, hogy a nagy hajtás könnyen a párkapcsolatod rovására is rámehet. Mindenről megfeledkezel, még arról is, ha netán kedvesednek előző nap megígérted, hogy ma vacsorázni mész vele. Próbálj kicsit visszavenni a tempóból, mert senki nem fogja hosszútávon tolerálni viselkedésedet.

Bika: Kellemes napra ébredhetsz, szinte röpködsz a boldogságtól. Érzéki örömöket, szerelmi sikert ígér a mai nap, de csak akkor, ha hajlandó vagy időt szakítani a meghitt együttlétekre. Ha viszont túlzottan beletemetkezel a munkádba, és úgy gondolod, hogy a meghitt órák helyett is inkább pénzt keresel, ne számíts túl sok jóra.

Ikrek: Ma előfordulhat, hogy ér néhány kisebb-nagyobb csalódás, de ezek a tapasztalatok tökéletesek arra, hogy felvértezzenek a későbbiekre. Ha most kellőképpen megerősödsz, és feltöltődsz önbizalommal, akkor hamarosan bekövetkezhet valakivel a boldog egymásra találás. Ehhez azonban erőre van szükséged.

Rák: Ma nem nagyon tudsz hatni az érzelmeidre, és próbálsz kizárólag a munkádra összpontosítani. Aminek azonban jönnie kell, az jönni is fog. Még az is előfordulhat, hogy összefutsz valakivel, akinek a mosolya egész nap elkísér, és másra sem tudsz majd gondolni, csak is rá. Ne ellenkezz, a szívnek parancsolni nem lehet.

Oroszlán: Mivel a nyugodt semmittevés téged kifejezetten fáraszt, ezért ma örömmel szervezhetsz egy kellemes baráti összejövetelt. Természetesen az érdeklődés középpontjába kerülsz, és ezt a helyzetet még élvezed is. Törekedj azonban arra, hogy ne csak te mesélj, és ne csak a te dolgaiddal foglalkozzon mindenki.

Szűz: Ma úgy érzed, hogy legszívesebben elbújnál minden, és mindenki elől. Eleged van a családi nyüzsgésből, a munkával járó stresszből, és a zűrös hétköznapokból. Ha megteheted, inkább vonulj vissza, és töltsd édes magányban ezt a napot. Valószínű, hogy úgy sem lennél túl hatékony, és saját magadnak sem vennéd hasznodat.

Mérleg: A mai napon valamiért túlzottan felhívod magadra a figyelmet. Lehet, hogy a kisugárzásod más, mint máskor. Ennek hatására új kapcsolatokat létesíthetsz, melyeknek a későbbiekben nagyon nagy hasznát fogod venni. Vigyázz azonban, hogy ne viselkedj kirívóan, az emberek ma úgy is akarva akaratlanul beléd botlanak.

Skorpió: Még a szabadidődben is hajt a teljesítmény kényszer, így könnyen meg lehet, hogy a kellemes elfoglaltságok is fárasztóak a számodra. Ma azonban jó lenne, ha kicsit lazítanál, legalább egy kiadós beszélgetéstől ne sajnáld az időt. Nem lenne jó, ha még a barátaidat is úgy válogatnád meg, hogy később hasznukat vehesd.

Nyilas: A mai napod a barátoké és az új ismerősöké. Örömmel találkozol kedves ismerőseiddel, hogy egy kicsit filozofálgassatok az élet nagy dolgairól. Új utakon, új emberek között tudsz a leggyorsabban kikapcsolódni, és az újonnan szerzett ismereteidet is ragyogóan be tudod építeni mindennapi életedbe.

Bak: Ma eluralkodhat hangulatodon a pesszimizmus, és ezért hajlamos vagy arra, hogy mindenben a legrosszabbat véld felfedezni. Jó lenne, ha kicsit átprogramoznád a gondolataidat, és még inkább az érzéseidet. Csak akkor kóstolhatsz bele a boldogságba, ha rendet teremtesz magadban, és örülni tudsz akár annak is, hogy süt a nap.

Vízöntő: Ma előfordulhat, hogy egy kedves ismerősöd, akivel eddig mindig, mindenben meg tudtad érteni magad, olyan érzéseket mozdít meg a szívedben, melyekre álmodban sem mertél gondolni. Olyan vágyakat ébreszt benned, hogy magad is elámulsz. Lehet, hogy eddig nem azt kaptad a szerelemtől, amire vágytál?

Halak: Nagyon foglalkoztat a gondolat, hogy be kellene még iktatni egy rövid utazást, még akkor is, ha csak nem régen jöttél vissza a nyári nyaralásból. Ha sikerül úgy intézned dolgaidat, akkor ne habozz, bátran vágj neki az útnak. Mindegy, hogy rokonlátogatásról, vagy üdülésről van szó, a lényeg, hogy jól érezd magad.

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 332

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.