Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Napi horoszkóp – Október 6.

Központ október 5, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Október 6.

 

Kos: Szombaton a szemednek sem hihetsz. Ma káprázik a szemed, és könnyedén érhet optikai csalódás. Mindent jól nézz meg, és többször is vizsgáld meg, amit látsz, mielőtt bármit is tennél. Ez igaz átvitt értelemben is, azaz minden helyzetet ma meg kellene nézned több szempontból is, mielőtt döntést hozol. A péntek ideális nap ahhoz, hogy optikushoz, szemészhez menj.

Kedves Bika: Prüszkölsz, kapar a torkod, folyik az orrod? Semmi baj, ez teljesen természetes, az indián nyár ellenére. Az immunrendszered most kicsit gyengélkedik, ezt érdemes figyelembe venned. Nagy adag C-vitaminal és gyógyteákkal veheted fel a harcot a megfázás kezdődő tünetei ellen. Ezeket a megelőző lépéseket akkor is javasoljuk, ha még nem vetted észre a tüneteket magadon.

Ikrek: A legszívesebben minden ismerősödnek segítenél valamiben. Van, aki helyett a fizikai munkát végeznéd el, mások helyett gondolkodni szeretnél, megint mások helyett egyenesen döntenél. Jól érzed, ma annyira energikus és józan gondolkodású vagy, hogy mindenki jól járna a segítségeddel, de nem mindenki fogja jó szívvel fogadni ezt.

Rák: Váratlan pénz érkezhet a számládra. Talán egy kis munkahelyi jutalom vagy jutalék érkezik, de az is lehet, hogy a szüleid küldenek egy kis támogatást. Mindegy, honnan jön az anyagi támogatás, és mindegy, hogy milyen formában érkezik a segítség, a lényeg, hogy megtapasztalhatod: valóban bőség vesz körül.

Oroszlán: Plágium a láthatáron: szombatin észreveszed, hogy valaki a te ötleteidet használja fel a saját előrejutásához. Úgy érzed, mintha ellopták volna a terveidet, de korántsem biztos, hogy ez történt. Lehet, hogy egymástól függetlenül jutott ugyanaz az eszetekbe, és ez okozza az egybeesését. Ha ennyire egy rugóra jár az agyatok (vagy ha már úgyis tőled plagizálnak az ismerőseid) fogjatok össze a sikerért!

Szűz: Felszabadult délután követi az álmoskás és nehézkes szombat délelőttöt. Délután úgy érzed, mintha egy vígjátéksorozatba csöppennél. Az pedig csak rajtad múlik, hogy melyik karaktert alakítod a forgatókönyvből. Lehetsz naiv kislány, precíz háziasszony, vagy egy teljesen bolondos csaj. Ez utóbbi szerep áll tőled a legmesszebb, mégis könnyen lehet, hogy ennél kötsz majd ki.

Mérleg: A szombatot hajlamos leszel túlgondolkodni. Ezúttal nemcsak a saját fejeddel gondolkodsz, de másokat is rá akarsz venni arra, hogy pontosan úgy gondolkodjanak, ahogyan te is. Ugye tudod, hogy ez nem lehetséges? Ha pedig tudod, ne erőltesd, hogy a környezeted is azt tegye, amit te tennél az ő helyükben. Lehet, hogy az ő megoldásuk jobb lesz.

Skorpió: Engedd el az evezőidet! Azokat a képzeletbeli evezőket, amelyekkel eddig eredménytelenül eveztél a sodrással szemben. Ma azt kell megtanulnod, hogyan bízhatod rá magadat a folyóra. Tudom, ebben a képben pont az zavar, hogy nem kormányozhatod a csónakodat. De hidd el, ha néhány napig sodródsz az árral, minden megváltozik körülötted, és minden megjavul.

Nyilas: Kedved lenne mindenkire rámosolyogni, és mindenkit megnevettetni. A Nyilasok ma úgy érzik, hogy adniuk kell másoknak. A péntek ideális alkalom arra, hogy adakozz vagy önzetlenül segíts másokat. Ma vállald el, hogy segítesz egy kollégádnak, akit nem is szeretsz annyira. Lehet, hogy nem tőle kapod vissza ezt a segítséget, és az is lehet, hogy nem a munkádban, hanem a magánéletedben segít majd neked valaki.

Bak: A szombat az otthonteremtés napja a Bakok számára. A teremtő energiáidat ma fordítsd a saját lakásodra. Csinosítsd, tedd ki az őszi dekorációt, készíts gesztenyeemberkéket a gyerekekkel, vagy menjetek színes leveleket gyűjteni! Pénteken a takarítás is könnyebben megy, mint más napokon, érdemes most gyorsan kivikszelni a konyhát!

Vízöntő: Szombaton ne tévesszen meg a látszat! Ma érdemes mindenben a felszín mögé nézned! Keresd az összefüggéseket, mert akkor jobban megérted az eseményeket. Ha az okokat kutatod, jobban megérted a szüleid mai intelmeit és jobban megérted a főnöködet is. Hidd el, nincsenek körülötted ellenségek, csak olyan emberek, akiknek más a motivációja, mint a tiéd!

Halak: Szombaton hirtelen jó viszonyba kerülsz a papírmunkákkal és a bürokráciával. Most még a legkilátástalanabbnak tűnő ügyekben is érdemes egy-egy beadványt megfogalmaznod. Ha kitöltötted a papírokat, ha megírtad a levelezésedet, akkor dőlj hátra, és adj néhány napot (vagy hetet) az ügyeknek, hogy alakulhassanak. A kedvező végkifejlethez ma türelem is kell.

forrás:nl

Share Button
Ennyien olvasták: 319

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.