Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Napi horoszkóp – Október 7.

Központ október 5, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Október 7.

 

Kos: Ma senki nem ért meg. Magyarázhatsz nyugodtan, egyszerűen nem vagytok egy hullámhosszon. Ha nagyon zavar, próbálj meg teljesen más nézőpontból közelíteni.

Bika: Felejthetetlen élményben lesz részed, csakhogy nem azzal az emberrel, akivel tervezted, hanem valaki mással! Talán ez nem véletlen, és igazából vele kéne együtt lenned!

Ikrek: Túl sokat vállalsz, ami miatt nemcsak nagyon fáradt vagy állandóan, hanem a teljesítményed is romlik. Bár jót akarsz, most inkább csak ártasz magadnak a szorgalmaddal!

Rák: Arra pazarlod energiáidat, hogy mindenkinek kedveskedj. De ma ezzel csak szálka leszel mindenki szemében, ez pedig elszomorít. Inkább csak magaddal törődj!

Oroszlán: Segítesz valakinek, ezért cserébe azt várnád, hogy ő is segítsen neked. De sajnos nem mindenki olyan igazságos és következetes, mint te.

Szűz: Valakivel nagyon nehezen találod meg a közös hangot, pedig fontos lenne vele jó kapcsolatot fenntartani. Ne aggódj, rendeződik a dolog!

Mérleg: Elszámítod magad, így egész nap késésben leszel, nem lesz egy nyugodt perced sem. Iktasd ki az egyik programot, ha tudod, így időt nyersz!

Skorpió: Türelmetlen vagy a környezetedben élőkkel, és ők most fellázadhatnak ellened. Keresd meg az okát a viselkedésednek, most esélyed van a változásra!

Nyilas: Úgy adódik, hogy ma félreteheted aggodalmas éned, és élvezheted a gondtalanságot. Azt kívánod, bár minden napod ilyen lenne! De igazából azt már nagyon unnád!

Bak: Ma extrán lassú a felfogásod, és mindenki piszkál miatta. Csak legyints rájuk! Nincs értelme felhúzni magad! Amúgy meg figyelj jobban oda a dolgaidra!

Vízöntő: Elveszítesz valamit, ami nagyon fontos neked. Még jó, hogy van valaki, aki minden lépésedet figyeli, így megtalálja az elveszett tárgyat.

Halak: Korábban azt hitted, hogy így fogod jól érezni magad, most meg egészen másra vágysz. De ne aggódj emiatt, az ember változik, és folyton többet akar!

forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 286

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.